Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

cnm asılama kolay mı zormu

Bebegim bizde seni cok özledik hamilelik belirtileri konu ( istemesekte konu oraya geliyo ister istemez gerildi ortam ( bosver bizi sen nerelerdesin

cnm bnm kuran kursu basladı sabah 8 den 1e kadar . dun aksamda grdm kmse yoktu anca gecmsı okuyup cktım

zaten bda grmcem dems galıba

Evet ole demis
Aslinda msa84 biz hamilelik belirtisi konusmak istemiyoruz diyince bize destek olup bi nevi genel kural koydu
Bazi arkadaslarda istedigimizi konusuruz siz mik mik konusanlara bisey demedin diyip kafa tuttu
Kiz konu sahibi sonucta bu kurali beyenmeyen baska topige gitsin yiginla topik varr

bncede ya okuyunca cok snrlendm hayr yanı bz ılk once knusulmasn uzulyoruz dedk bu yazıyı gorselerdı madem bunu kabul etmeyen aramza grmesın bu kadar bast

ilhaaammmmmmmmmm

gitmiyorki silkelenmeden sipoşlar
mikmikler bitmiyor.
isyan ediyor içimde yumoşlar
sabrım tükeniyor

elinde sonunda bebiş olacaksın
hadi naz yapma
en iyi yumoşu bende bulacaksın
yabana atmaa

mikmikle usandırmaaa
yeter amuda kaldırma
gel artık yumoşuma
döllen beni kızdırmaa

gel sipoşla yumoş olalım,
gel yumoşta bebiş olalım...
bebiş için mutlu mikmikler yapalım
gel bebişe hamiş olalım..

bncede ya okuyunca cok snrlendm hayr yanı bz ılk once knusulmasn uzulyoruz dedk bu yazıyı gorselerdı madem bunu kabul etmeyen aramza grmesın bu kadar bast

Ya onlarda üzülcek gülüp eglenmek varken niye gerilelim tek eglencemiz burasiydi :)) ciddi konular bana göre değilmiş anladim bana gore gelsin beste gitsin mikmik :)

allhm yaaaaaaaa muthş olmus cok uyumlu ayyyy nasl guldum kızzzzzzzzzzzzzzzzz

Ha soyle canim nerdesin yawww
Bugun cok gerildik niye bole olduk iyiydik aslinda
Topik anasi da bugun bu topigi actigina pisman oldu sanirsam

burdayımmmmmmm
yok canım pişman olmamıştır.. oda düşünüp sitres yapmayalım die düşünmüştür. neyse burda hepimiz kafa dağıtmak için burdayız. isteyen istediğini yazar. konu saran cevaplar sarmayanda görmezlikten gelir.. burda hepimiz birbirimizin dert ortağıyız.. onun için takmayın böle şeylere

bu parçada tüm kızçelerime gelsinnnnn tarkanın parçasııı

Ya onlarda üzülcek gülüp eglenmek varken niye gerilelim tek eglencemiz burasiydi :)) ciddi konular bana göre değilmiş anladim bana gore gelsin beste gitsin mikmik :)

varya bu ay okadar gzel gctıkı nasl gectgnı anlamdm ble bu topk sayesnde sankı keyfmzden mi mik faln dyoruz srf stres yapmamak kafaya takmamak ıcın ama gruyorum kı bnu anlayan yok en ıyısı yıyıp kafayı otralım belrtı ustune belırtı arayalm var mı bole bsey yaaaaa hayr okızlarda snunda uzulcek bsu bsuna uzlmk ıstemyorum artk

Uslann artikk deli yumoss
Bak gelipp geciyor siposss
Uslan artikk deliiiiii divane yumossss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…