Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Ayyyy canlar ya biz böyle mutluyuz beğenmeyen gelmesin yazmasin ....kafayı yemekten iyidir hiç olmassa mik mik yum yum spos....

kızlar bktım her gun yemek yapmktan bnmkı bde bgun kunu yarın yemyo degsk olcakms bgun patates salatası sekıllı tuzlu kurabye kıymalı sogan kavrması yaptım hadı gelnnnnnnn bna

kızlarr eylül ün 28 de sogan kürüm bitiyo hemen arkasından ayın 30 da incir kürüne mi başlsam yoksa adetimi beklesem :44:cevap verin kafam karıştıı ıngaaaa diyen bebeiş istyommmm

kızlarr eylül ün 28 de sogan kürüm bitiyo hemen arkasından ayın 30 da incir kürüne mi başlsam yoksa adetimi beklesem :44:cevap verin kafam karıştıı ıngaaaa diyen bebeiş istyommmm

ıngaaaaaaaaaaaaaa ıngaaaaaaaaa ingaaaaaaaaa bn geldm annecimmmm

topik anasida gelmeli ve yazmaya devam etmeli bence....yüzlerce topik var begenmeyen gitsin onlara yazsiiiinnn hhhiiiiiiiihhhh avamiz var ....cocukta yapariz mik mik te

İyiyim canım sen ne yapion cikcam birazdan esim gelir yimek hazirliciigiim

ıngaaaaaaaaaaaaaa ıngaaaaaaaaa ingaaaaaaaaa bn geldm annecimmmm

hahhahha canım benim yaaa hg hg inş seninde bi bebeşin olarda anneemmm ben geldim der senin yüzünü güldürür tabiki burdaki isteyn herkezin içim dışım sogan kürü oldu artık migdem bulanıyoooo

bnde napayım cnm bı mutfak bı bura mekık dokudum bnde ckarm brazdan bnmkıde gelır

hahhahha canım benim yaaa hg hg inş seninde bi bebeşin olarda anneemmm ben geldim der senin yüzünü güldürür tabiki burdaki isteyn herkezin içim dışım sogan kürü oldu artık migdem bulanıyoooo

allh sabr versn bebegm hepmze. brakma bebegm sakın sogn suyunu kokusu kotu ama nolcek hersey bebek ıcın

Deli sey yaa Allahim bni güldürdum seni daha cok guldursun ins:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…