- 30 Temmuz 2013
- 8.700
- 2.171
- 148
Uslann artikk deli yumoss
Bak gelipp geciyor siposss
Uslan artikk deliiiiii divane yumossss
burdayımmmmmmm
yok canım pişman olmamıştır.. oda düşünüp sitres yapmayalım die düşünmüştür. neyse burda hepimiz kafa dağıtmak için burdayız. isteyen istediğini yazar. konu saran cevaplar sarmayanda görmezlikten gelir.. burda hepimiz birbirimizin dert ortağıyız.. onun için takmayın böle şeylere
bu parçada tüm kızçelerime gelsinnnnn tarkanın parçasııı
wuhhh wuuuuuuuuuu supperrrr bu:124:Uslann artikk deli yumoss
Bak gelipp geciyor siposss
Uslan artikk deliiiiii divane yumossss
Ayyyy canlar ya biz böyle mutluyuz beğenmeyen gelmesin yazmasin ....kafayı yemekten iyidir hiç olmassa mik mik yum yum spos....
ayakta alkşlyorum efeeeeeeeem szi saygılarbasarılarınzn devamnı dlyorum
kızlarr eylül ün 28 de sogan kürüm bitiyo hemen arkasından ayın 30 da incir kürüne mi başlsam yoksa adetimi beklesem :44:cevap verin kafam karıştıı ıngaaaa diyen bebeiş istyommmm
topik anasida gelmeli ve yazmaya devam etmeli bence....yüzlerce topik var begenmeyen gitsin onlara yazsiiiinnn hhhiiiiiiiihhhh
fikrim yok canım:26::26::26:
Ayyyy canlar ya biz böyle mutluyuz beğenmeyen gelmesin yazmasin ....kafayı yemekten iyidir hiç olmassa mik mik yum yum spos....
ıngaaaaaaaaaaaaaa ıngaaaaaaaaa ingaaaaaaaaa bn geldm annecimmmm
topik anasida gelmeli ve yazmaya devam etmeli bence....yüzlerce topik var begenmeyen gitsin onlara yazsiiiinnn hhhiiiiiiiihhhhavamiz var ....cocukta yapariz mik mik te
İyiyim canım sen ne yapion cikcam birazdan esim gelir yimek hazirliciigiim
hahhahha canım benim yaaa hg hg inş seninde bi bebeşin olarda anneemmm ben geldim der senin yüzünü güldürür tabiki burdaki isteyn herkezin içim dışım sogan kürü oldu artık migdem bulanıyoooo
allh sabr versn bebegm hepmze. brakma bebegm sakın sogn suyunu kokusu kotu ama nolcek hersey bebek ıcın
içiyom içiyom bacım son 2 gün zaten eylül 3-4 gibi adet olcam nasip inş olmayız da benim bu ay pek umudum yok
Kislaar iyi aksamlarrr hepinizee
Opuldunussz
ilhaaammmmmmmmmm
gitmiyorki silkelenmeden sipoşlar
mikmikler bitmiyor.
isyan ediyor içimde yumoşlar
sabrım tükeniyor
elinde sonunda bebiş olacaksın
hadi naz yapma
en iyi yumoşu bende bulacaksın
yabana atmaa
mikmikle usandırmaaa
yeter amuda kaldırma
gel artık yumoşuma
döllen beni kızdırmaa
gel sipoşla yumoş olalım,
gel yumoşta bebiş olalım...
bebiş için mutlu mikmikler yapalım
gel bebişe hamiş olalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?