Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

cnm aynı yaştaymışız benimde 8 yaşında kızım var..ikinci bebeği düşünüyoruz ama 2 aydır tık yok hala gelmedi bebiş..yaş ilerledikçe doğurganlık azalıyor..sen kaç aydır deniyorsun..ben eylülden umutluydum ama bugün kırmızıları gördüm..inşallah ekimde göbişlerimiz boş kalmaz

kızlar selaam ben burdayım olay falan olmadı ben şakayla karışık tecrübemi aktarayım dedim ama yanlış anlaşıldı tepkiden kural koyuldu anlaşıldı ortada sorun yok ben bu konularda kendimi çok yıprattım sizde bunlarla üzülmeyin öyle yada böyle bat tarihi bekleniyor şimdiden belirti ile sıkmayın canınızı dedim o kadar,ekim biter bende tası tarağı toplar giderim daha ekim girmedi bile

ama öyle bir uyarı tarzında muhabbete girmem bir daha dedim o kadar

Begenmeyen gider diye birsey yok. Yazan ve destek verenler ayip etmis oluyor. Ayrica oyle birsey varsada belirti muhabbetini begenmeyen siz oluyorsunuz ve biz konuyla alakali arkadaslarla konusup anlasik sorun yok.. Kimseye yol gostermek kimseye dusmez. Hele ki bu sosyal bir paylasim sitesi ise. Umarim anlatabilmisimdir.

Ben bu konudan rahatsiz oldum kizlar. Birkac kisi yanlis anladi ve digerlerine ayni sekilee anlatinca hekes yanlis anlayip kendince yorum yapti. Benim tek amacim topige yeni gelmis ve fikir almak isteyen birine yardim etmekti.yazisarak anlasmak zor.cok belirti delisi olsaydim bir kere belirti muhabbeti yapardim..kimsenin gitmesine gerek yok..hepiniz dileklerinize kavusun ve karinlariniz bebis dolsun.simdiden hakkinizda hayirlisi ve guzeli olsun. Ben cikiyorum topikten.hepinize iyi aksamlar.

Bosver canim yaa salla gitsinn
Hepimizin derdi bebis neticede
Stres atiyos surdaa biz iyiyiz ve mutluyuss burda

Arkadaslar benim size bir sorum olacak. Ben bu ay 8 eylulde regl oldum.bal corekotu tarcin kullandim ve 16 17 eylul gibi yumurtlamam gerceklesti . Yani ovulasyon testi yaptim ve cift cizgiyi gordum . O donemleri degerlendirdim. Ama bugun de beyaz jole gibi akinti geldi . Ovulasyon tesyi yaptim ve negatif cikti.simdi bu ne ola ki ((
Kafam cok karisti ( bilen veya boyle seyler yasayan olursa bana cevap verebilir mi bebis istiyoruz ama nasip tabiki ...

Akinti olur canim normaldede
Bendede oluyor

Canımm yaa iyiyiz bizde gördüğün gibi :)
Sana bişey sorucam kuzum. Bu soğan suyunu nasıl hazırlıyosun. Bide günde bi kere mi içiyosun?
cnm sabah 1 tane orta boy soganı yıka kabugunu soymadan 4e bol 2 baardaklık suyun ıcıne at kaynasn 5 dakka kapat dnlensın snra 1 bardak sabah 1 bardak aksam ıcıceksn btun dertler deve ilthapa kıstlere myomlara taşa herseye brebr
Slmmmmmmmmm kislaaaaaaarrrrr

mrb tatlım

cnm o akıntı bnde de var herkeste olur inş en kısa zamnda bebekın olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…