- 30 Temmuz 2013
- 8.700
- 2.171
- 148
agustosta bende oyle yapmıstım ancak cok fazla mide bulantım oluyordu. şimdi tek denememde yine oldu ama bu sefer fazla çalışıp riske atmak istemiyorum. bu ay olmazsa Kasım ayına artık. Bide ben 36 yaşındayım 14 yasında kızım var. Epey bi ara verdik bakalım neler olacak?
Uslann artikk deli yumoss
Bak gelipp geciyor siposss
Uslan artikk deliiiiii divane yumossss
Canımm yaa iyiyiz bizde gördüğün gibi :)evetttt cnm bnde ozledm naptınz bakalım baya ortalk karısms oku oku btmedı
Tamam su bilgisayrdan girsem accam mikmik besteleri ve catlak ekibi diye topik :))
Heeey bensiz bi yere gitmeyin ha
kızlar selaam ben burdayım olay falan olmadı ben şakayla karışık tecrübemi aktarayım dedim ama yanlış anlaşıldı tepkiden kural koyuldu anlaşıldı ortada sorun yok ben bu konularda kendimi çok yıprattım sizde bunlarla üzülmeyin öyle yada böyle bat tarihi bekleniyor şimdiden belirti ile sıkmayın canınızı dedim o kadar,ekim biter bende tası tarağı toplar giderim daha ekim girmedi bile
ama öyle bir uyarı tarzında muhabbete girmem bir daha dedim o kadar
Slmmmmmmmmm kislaaaaaaarrrrr
Arkadaslar benim size bir sorum olacak. Ben bu ay 8 eylulde regl oldum.bal corekotu tarcin kullandim ve 16 17 eylul gibi yumurtlamam gerceklesti . Yani ovulasyon testi yaptim ve cift cizgiyi gordum . O donemleri degerlendirdim. Ama bugun de beyaz jole gibi akinti geldi . Ovulasyon tesyi yaptim ve negatif cikti.simdi bu ne ola ki((
Kafam cok karisti( bilen veya boyle seyler yasayan olursa bana cevap verebilir mi bebis istiyoruz ama nasip tabiki ...
cnm sabah 1 tane orta boy soganı yıka kabugunu soymadan 4e bol 2 baardaklık suyun ıcıne at kaynasn 5 dakka kapat dnlensın snra 1 bardak sabah 1 bardak aksam ıcıceksn btun dertler deve ilthapa kıstlere myomlara taşa herseye brebrCanımm yaa iyiyiz bizde gördüğün gibi :)
Sana bişey sorucam kuzum. Bu soğan suyunu nasıl hazırlıyosun. Bide günde bi kere mi içiyosun?
Arkadaslar benim size bir sorum olacak. Ben bu ay 8 eylulde regl oldum.bal corekotu tarcin kullandim ve 16 17 eylul gibi yumurtlamam gerceklesti . Yani ovulasyon testi yaptim ve cift cizgiyi gordum . O donemleri degerlendirdim. Ama bugun de beyaz jole gibi akinti geldi . Ovulasyon tesyi yaptim ve negatif cikti.simdi bu ne ola ki((
Kafam cok karisti( bilen veya boyle seyler yasayan olursa bana cevap verebilir mi bebis istiyoruz ama nasip tabiki ...
ne olsun canım ep ayni beyaSlmmmmmmmmm kislaaaaaaarrrrr
Selam canim ne var ne yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?