Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Canımm, lütfen üzme kendini , öpücükler gönderiyorum sana

arada olması normal canım relax ol

hayrdr cnm nen var kusum

ayyyyyyy çok saçma gelecek belki sizlere ama kendimi artık çok tipsiiiiizzz yaşlanmış buuyorum sanki yaaaa gitgide güzellik takıntısı yapmaya başladımmı nedir yaşnlandıkça bide eşimin kardeşinin nişanı oldu geçen yine kendimi hiç beğenmedim öfffffffffffffff canım sıkkın ne bilim yaaaa aymalardan ve gün ışığından nefret eder hale geldim manyakmıyım neyim

HIHIHIIHII bayildim cok guzel bestelemisin..

Hahahaha iyiki varsınız yaa sizi cok seviyorum cook hemide

bizde seni seviyoruz canim.. sende iyiki varsin..

agustosta denedim ve bu ikinci ay. gecen ay iki gun arayla calisma oldu ancak tatil donusu dustu. bu ay tekrar bir kez denedik daha da calisma olmadi bakalim boyle tutacakmi insallah en kisa surede olur hepimizin hayirlisi ile..

cnm tıpsz bayan yoktur bakımsz bayan vardr 1 2 gun kndne bakmadysan ole hsedeblırsn cnm nap blyomusun normal btane el kremnden bos bı kabın ıçine 2cay kasgı krem koy 2 3 cay kasıgıda irmık koy karıstır onu suratının her yerını bole sur ama parmaklarınla sankı ufelıyomus gbı 5 dakka faln yap yuzunu yıka okadar gze okadar canlı oluyokı

bu nasil bi tariff kisss ilk kez duydum iyi fikir denicemmmmm

Allah iyiliğini versin tarifide hazır saol canım benimmm benim sorunum kafasmda bitiyor bence kendime bi güvensemm gülümsemeyi bi başarsam olacakta işte ama yok... yoksa 1.67 boy 53 kilo fena sayılmaz ama elimde imkan olsa yüzümdeki ufak tefek kusurlar için yatacam bıçak altına deliyimmmmmm beennnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…