hb canim nasılsın kusuummm
Hosgeldin canımmm
Ben bu konudan rahatsiz oldum kizlar. Birkac kisi yanlis anladi ve digerlerine ayni sekilee anlatinca hekes yanlis anlayip kendince yorum yapti. Benim tek amacim topige yeni gelmis ve fikir almak isteyen birine yardim etmekti.yazisarak anlasmak zor.cok belirti delisi olsaydim bir kere belirti muhabbeti yapardim..kimsenin gitmesine gerek yok..hepiniz dileklerinize kavusun ve karinlariniz bebis dolsun.simdiden hakkinizda hayirlisi ve guzeli olsun. Ben cikiyorum topikten.hepinize iyi aksamlar.
arada olması normal canım relax olArkadaslar benim size bir sorum olacak. Ben bu ay 8 eylulde regl oldum.bal corekotu tarcin kullandim ve 16 17 eylul gibi yumurtlamam gerceklesti . Yani ovulasyon testi yaptim ve cift cizgiyi gordum . O donemleri degerlendirdim. Ama bugun de beyaz jole gibi akinti geldi . Ovulasyon tesyi yaptim ve negatif cikti.simdi bu ne ola ki((
Kafam cok karisti( bilen veya boyle seyler yasayan olursa bana cevap verebilir mi bebis istiyoruz ama nasip tabiki ...
hadı gelın spoşlar yumosuma
naz yapma yumosum al artık sposu
sevgılı olup gezn elele
snunda bebiş gelsin bzlere
elaaaammmmm
napyosun hayatmelaaaammmmm
ayyyy koptummmmmmmmmm eline agzına saglık
öffffffffffffffff canım sıkkın moralim bozuk yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ne oldu nen vay zuzuuummöffffffffffffffff canım sıkkın moralim bozuk yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sogan kurunu ne zamandir yapiin canimnapyosun hayatm
hayrdr cnm nen var kusum
ne oldu nen vay zuzuuumm
sogan kurunu ne zamandir yapiin canim
bir o yana bir buyana gitme sipoşş
yumoşlarda kutuşlarda döllen artık
sipoş sana ne dedim sen ne yaptın?
dün gece mikmiklendim
ama ters yola saptın..
sana başka yumoş yok
bu sipoşlar içinde
bir alemsin sen sipoş
kutuş içinde
bir o yana bir buyana yattım kaldım
oralardan buralardan geldi sipoşş
Hahahaha iyiki varsınız yaa sizi cok seviyorum cook hemide
cnm aynı yaştaymışız benimde 8 yaşında kızım var..ikinci bebeği düşünüyoruz ama 2 aydır tık yok hala gelmedi bebiş..yaş ilerledikçe doğurganlık azalıyor..sen kaç aydır deniyorsun..ben eylülden umutluydum ama bugün kırmızıları gördüm..inşallah ekimde göbişlerimiz boş kalmaz
bende bir ay yapip biraktim canim ins faydasini gorursun en kisa zamanda muckkkkbn 1 ay oldu cnm yaptım suan yapmyorum
ne yaptin bebeciiiiimmmHIHIHIIHII bayildim cok guzel bestelemisin..
bizde seni seviyoruz canim.. sende iyiki varsin..
ayyyyyyy çok saçma gelecek belki sizlere ama kendimi artık çok tipsiiiiizzz yaşlanmış buuyorum sanki yaaaa gitgide güzellik takıntısı yapmaya başladımmı nedir yaşnlandıkça bide eşimin kardeşinin nişanı oldu geçen yine kendimi hiç beğenmedim öfffffffffffffff canım sıkkın ne bilim yaaaa aymalardan ve gün ışığından nefret eder hale geldim manyakmıyım neyim
bu nasil bi tariff kisss ilk kez duydum iyi fikir denicemmmmmcnm tıpsz bayan yoktur bakımsz bayan vardr 1 2 gun kndne bakmadysan ole hsedeblırsn cnm nap blyomusun normal btane el kremnden bos bı kabın ıçine 2cay kasgı krem koy 2 3 cay kasıgıda irmık koy karıstır onu suratının her yerını bole sur ama parmaklarınla sankı ufelıyomus gbı 5 dakka faln yap yuzunu yıka okadar gze okadar canlı oluyokı
selam kızlarrr keyifler nasıl
cnm tıpsz bayan yoktur bakımsz bayan vardr 1 2 gun kndne bakmadysan ole hsedeblırsn cnm nap blyomusun normal btane el kremnden bos bı kabın ıçine 2cay kasgı krem koy 2 3 cay kasıgıda irmık koy karıstır onu suratının her yerını bole sur ama parmaklarınla sankı ufelıyomus gbı 5 dakka faln yap yuzunu yıka okadar gze okadar canlı oluyokı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?