aaaaaaaa sakın ole bsey yapma allhn verdgı gzellk kalsın kafandan at o dsunceyı emnm cok cekıcı bı bayansndrAllah iyiliğini versin tarifide hazır saol canım benimmmbenim sorunum kafasmda bitiyor bence kendime bi güvensemm gülümsemeyi bi başarsam olacakta işte ama yok... yoksa 1.67 boy 53 kilo fena sayılmaz ama elimde imkan olsa yüzümdeki ufak tefek kusurlar için yatacam bıçak altına deliyimmmmmm beennnn
bu nasil bi tariff kisss ilk kez duydum iyi fikir denicemmmmm
as cnm hg......iyiyiz senden nabeer
selam kızlarrr keyifler nasıl
iyıyız bebegm sen geldn daaaaaaaaaaaaa ıyı olduk
nemlendiriciyle mi yaion canimaaaaaaaa sakın ole bsey yapma allhn verdgı gzellk kalsın kafandan at o dsunceyı emnm cok cekıcı bı bayansndr
bebegm gerceken bn hep yapyorum suratın ısıl oluyo hatta bna yuzune napyosun dye soranlar bılem var
bende aramizda kalsini izliyorum bayiliyorum binnur kaya ya:)hb bende iyi çok şükür kurtlar vadisini izliyorum bakayım dedim
aaaaaaaa sakın ole bsey yapma allhn verdgı gzellk kalsın kafandan at o dsunceyı emnm cok cekıcı bı bayansndr
bebegm gerceken bn hep yapyorum suratın ısıl oluyo hatta bna yuzune napyosun dye soranlar bılem var
sivilce su ara bendede var klomen yapti banaadaaaa uhu uhu uhuuuhehhh işte günah onu biliyom yaa yoksa çoktaannnnnaslında bakımsız değilim hergün ayna karşısındayım nerdeyse düşün şu doğum kontrol hapını bıraktıktan sonra ergenlikte çıkmayan sivilceler sardı alnımı yüzümü bide ona deliriyorum yaaa
nemlendiriciyle mi yaion canim
bende aramizda kalsini izliyorum bayiliyorum binnur kaya ya:)
hb bende iyi çok şükür kurtlar vadisini izliyorum bakayım dedim
sivilce su ara bendede var klomen yapti banaadaaaa uhu uhu uhuuu
sorma ya bndede 2 tane minicik vadı ama gcmk uzerehehhh işte günah onu biliyom yaa yoksa çoktaannnnnaslında bakımsız değilim hergün ayna karşısındayım nerdeyse düşün şu doğum kontrol hapını bıraktıktan sonra ergenlikte çıkmayan sivilceler sardı alnımı yüzümü bide ona deliriyorum yaaa
nemlendiriciyle mi yaion canim
bende aramizda kalsini izliyorum bayiliyorum binnur kaya ya:)
ben kactim canlar iyi geceler yarin gorusuruz sizi seviyorum
dunumu bugunumu
gelecegmı caldın
bak yınede kızamyorum
yumos spoş sag olsun
spoş saolsun
mik mik feda olsuuuuuuuuun
spoşlar yumosuma
gıdn gozunuzu seveym
mik mikledgmz yanımıza kalmasıınoffffffffffffffff
hc kmse bebeksz kalmasın
hb canim nasılsın kusuummm
hadı gelın spoşlar yumosuma
naz yapma yumosum al artık sposu
sevgılı olup gezn elele
snunda bebiş gelsin bzlere
Hahaha seni yerim bennnn
btane daha var bebegm okumadn mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?