kızlar bı sorum olcak yada cevep almak ıcın bnde ayrı bı topk acsammı cevap almk ıçin ama
agustosta denedim ve bu ikinci ay. gecen ay iki gun arayla calisma oldu ancak tatil donusu dustu. bu ay tekrar bir kez denedik daha da calisma olmadi bakalim boyle tutacakmi insallah en kisa surede olur hepimizin hayirlisi ile..
ben kactim canlar iyi geceler yarin gorusuruz sizi seviyorum
Gördüm gördüm süpersin yaa :)) kuzum bende soğan kürünü sormuştum sana ama görmedin galiba. Nasıl yapıyorsun, kaç bardak içiyorsun, ne zaman başlamak lazım falan
İyi geceler bebeğim bizde seni seviyoruuz
bebegm yazdm ama gormdn galıba sabah kalkıp 1 tane orta boy soganı kabugunu soymadan yıka 4 e bol 2 bardaklık suyun ıcıne koy kaynat 5 dakka agzını kapat dnlnsn snra 2ye bol brını sabah brını aksam ıc btun derde deva ilthaba akıntıya kistlere myomlara herseye
ayyyy pardon sabah aksam taze taze kaynatcaksın yanı gunde 2 adet sogankafam nereye gttı acep
Ay saçmalama kuzum yasor bakim
Oh süper. Tamam sağol bebeğimm bende yapiyim. Sen ne sorucaktn?
yaaa hanı bn doktora gdyorum ya hep btun ıslemler bttı hersey temz ekımde adet olursam adetın 3. gunu gel tedavye baslayalım ddı . ama ozmn nye yok bebek asılama için erken mı hsg den snra hamile kalma sansı yuksek oluyomusya napcm ortada kaldm napcak 3. gunu yumurtayamı bakck kı catlıyomu dye
Canım büyük ihtimal yumurtaya bakıcaktır 3. gün. Tedaviye başlayalım dediği de klomen başlıycaktır heralde. Ama bence sen bunları düşünme şimdi. Bence bu ay adet olmiycaksın
selam kızlar... iyi geceler...
cddmsn içinemı dogdu yoksam
Selam canım hoşgeldin
nyse cnm bn ckyorum bı duş alayım snrada kuran okuyum braz iyi gceler
hoşbulduk canım bugün bişeyler olmuş galiba geçmişi okudum okudum bulamadım sıkıldım belirtilerden bahsetmiyoruz bu konuda hepimiz hem fikirdik msa neden gidiyor ki anlamadım ben...Selam canım hoşgeldin
Kızlar cutem in bugun kanamsı olmus neyse cok sukur iyiymiş şimdi
Haber veriyim dedim size :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?