Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

yüzdüm ve balıklarla oynadık biraz fazla geldi. yorgunluk sürekli gezmece kısmet değilmiş. Eğer başlıyacaksan günün bittikten 2 gün sonra başla ve iki günde yap ben yumurtlama zamanımda hiç yapmadım. temizlendikten sonra hep yaptım. Zaten tutacağı varsa her türlü tutuyor Allah sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin hepimize bi de bu şekilde dene bakalım..

günaydın canemmmm :) ya kızlar hesaplamaya göre benim dün ovulasyon günümdü off yapamadık eşim cok yorgundu yaaa canım cok sıkkın gerçi ovulasyonda yapmamıştım ama (((

Bebeğim o söylemiş ovuden 24saat sonra iliski olmalıymis önerilen birliktelik ozamanmis bende kacirdim sandim cok uzulmustum arastirdim kacirmamisim bugun dene :)) ins tutar

Bebeğim o söylemiş ovuden 24saat sonra iliski olmalıymis önerilen birliktelik ozamanmis bende kacirdim sandim cok uzulmustum arastirdim kacirmamisim bugun dene :)) ins tutar

aaaa yuppiiiiiiiiiiiiii o zmaan gelsin mikmikli geceler hahahaha DD gamzee sende dün ıslaklık varmıydı bende bugün cok ıslaklık var acaba yumoşlarımmı patladı ondan mı oldu diyomm işte cahillik başa bela napcan hahahaaa DD

Hayır bebegim yoktu iskaklik ovu olacaginda oluyomus testin varsa yap istersen :)) otomatik hesaplayicalar yanlos veriyo ben dilketin le ayni gün adet oldum onun ovu testi benden nerdeyse 5gun once koyu çıktı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…