hoşbulduk canım bugün bişeyler olmuş galiba geçmişi okudum okudum bulamadım sıkıldım belirtilerden bahsetmiyoruz bu konuda hepimiz hem fikirdik msa neden gidiyor ki anlamadım ben...
Kızlar cutem in bugun kanamsı olmus neyse cok sukur iyiymiş şimdi
Haber veriyim dedim size :)
Yaa bugün de bütün gün aklımdaydı cutem biliyo musun( off iyi olmasına sevindim Allah bi daha göstermesin
ilayda burdamısın canım
Burdayım canımmm
tekrar slm bacım sogan kürü ile ilgili sana özel mesaj atmıştım okudun mu ???
tekrar slm bacım sogan kürü ile ilgili sana özel mesaj atmıştım okudun mu ???
Burdayım canımmm
Günaydın canlar :))
ayyy ne güzel ilk ayda kalmışsın maşallah diyeyim, ben yumurtlama günlerimde denedim geçen ay tutmadı onun dışında yumurtlama olduktan sonra denemedim.. eylül ayı için diyorum... bugün kırmızıları gördüm acaba adet bittikten sonra gün aşırı bat'a bir hafta kalana kadar çalışsak tutarmı..tutsada bizde hal kalırmı ayyy vallahi hergün hergün de insan bıkıyo yaa tatilde yüzdüysen düşük ondan olabilir..benim bir arkadaşımda hamileydi oda tatile gitti yüzmüş hamile olduğunu bilmiyomuş ve 6 haftalıkken düşük yaptı
günaydın canemmmm :) ya kızlar hesaplamaya göre benim dün ovulasyon günümdü off yapamadık eşim cok yorgundu yaaa canım cok sıkkın gerçi ovulasyonda yapmamıştım ama(((
günaydın gamzeciğim nasılsın...
Gunaydin zeycanim bn iim sen nasılsın:)
bugün daha iyim biliyosun moraller bozuktu kocacımla iyim ama iş de bi problem vardı onun stresi var şimdide....
Bebeğim o söylemiş ovuden 24saat sonra iliski olmalıymis önerilen birliktelik ozamanmis bende kacirdim sandim cok uzulmustum arastirdim kacirmamisim bugun dene :)) ins tutar
aaaa yuppiiiiiiiiiiiiii o zmaan gelsin mikmikli geceler hahahahaDD gamzee sende dün ıslaklık varmıydı bende bugün cok ıslaklık var acaba yumoşlarımmı patladı ondan mı oldu diyomm işte cahillik başa bela napcan hahahaaa DD
günaydın kızlar hayırlı cumalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?