- 3 Nisan 2013
- 1.965
- 361
- 198
Ben bu konudan rahatsiz oldum kizlar. Birkac kisi yanlis anladi ve digerlerine ayni sekilee anlatinca hekes yanlis anlayip kendince yorum yapti. Benim tek amacim topige yeni gelmis ve fikir almak isteyen birine yardim etmekti.yazisarak anlasmak zor.cok belirti delisi olsaydim bir kere belirti muhabbeti yapardim..kimsenin gitmesine gerek yok..hepiniz dileklerinize kavusun ve karinlariniz bebis dolsun.simdiden hakkinizda hayirlisi ve guzeli olsun. Ben cikiyorum topikten.hepinize iyi aksamlar.
Kocanla iyi olduğuna cok sevindim isyerindeki sorun neki
Koyuydu ya cildirtti beni saat 11de girdij yataga 12ye kadar bekledim adam telefondan kopamadi nezaman yapcazda ben yarim saat beklicemde dus alcam 7;
Herkese günaydın
Cumanız hayırlı olsun...
Herkese günaydın
Cumanız hayırlı olsun...
cnm asılama kolay mı zormu
Gunaydin kizlar...
guzel haberlerle dondum..
Evet kizlar dun ozur diledi.. kendine geldi.. hatasini gordu.. ve biz baristik...
Ve tabiki mac vardi.. boyle biraz bekleyince kuskunlukte girince daha bi degisik oluyor sanki yaa..
cute pozisyonuyla acilisi yaptik !!
Hepiniz çok tatlısınız yaaa. Yazdıklarınızı okuyacağım diye işlerim birikti hep :) işten kovulacağım az kaldıBu topikteki herkes Ekimde müjdelerini yazacak inanıyorum. Ben henüz yeni başladım ne yumyum zamanını anlayabilirim ne de yüksek ihtimalli günleri biliyorum ama öğreneceğim bakalım. Umarım hiçbirimiz çok beklemeyiz.
Hayır bebegim yoktu iskaklik ovu olacaginda oluyomus testin varsa yap istersen :)) otomatik hesaplayicalar yanlos veriyo ben dilketin le ayni gün adet oldum onun ovu testi benden nerdeyse 5gun once koyu çıktı :))
Gunaydin hepinize hayirli cumalar
Allahim bu mubarek gunde dualarimizi kabul etsinn
Bayrama kadar hepimizz bebis haberlerimizi aliriz insallahh
Gunaydin hepinize hayirli cumalar
Allahim bu mubarek gunde dualarimizi kabul etsinn
Bayrama kadar hepimizz bebis haberlerimizi aliriz insallahh
Gunaydin kizlar...
guzel haberlerle dondum..
Evet kizlar dun ozur diledi.. kendine geldi.. hatasini gordu.. ve biz baristik...
Ve tabiki mac vardi.. boyle biraz bekleyince kuskunlukte girince daha bi degisik oluyor sanki yaa..
cute pozisyonuyla acilisi yaptik !!
güzel olmak suç Allah dan evliyim ya...yemimlen bıktım artık....nese boşver hayırlsı kız dün mik oldu 10 dk uzandım kocişkoyla sohbet ettik kalkma dedi bende seni çok özleyerek oldu çocuk için değil dedim adam da sakinleşti çocuk konusu kapatalım dedim yeterince stres oluyoruz dedim uysallaştı kocişko....çok iyi ya...
Herkese günaydın
Cumanız hayırlı olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?