Gunaydin kizlar...
guzel haberlerle dondum..
Evet kizlar dun ozur diledi.. kendine geldi.. hatasini gordu.. ve biz baristik...
Ve tabiki mac vardi.. boyle biraz bekleyince kuskunlukte girince daha bi degisik oluyor sanki yaa..
cute pozisyonuyla acilisi yaptik !!
Gunaydin hepinize hayirli cumalar
Allahim bu mubarek gunde dualarimizi kabul etsinn
Bayrama kadar hepimizz bebis haberlerimizi aliriz insallahh
güzel olmak suç Allah dan evliyim ya...yemimlen bıktım artık....nese boşver hayırlsı kız dün mik oldu 10 dk uzandım kocişkoyla sohbet ettik kalkma dedi bende seni çok özleyerek oldu çocuk için değil dedim adam da sakinleşti çocuk konusu kapatalım dedim yeterince stres oluyoruz dedim uysallaştı kocişko....çok iyi ya...
Hepiniz çok tatlısınız yaaa. Yazdıklarınızı okuyacağım diye işlerim birikti hep :) işten kovulacağım az kaldıBu topikteki herkes Ekimde müjdelerini yazacak inanıyorum. Ben henüz yeni başladım ne yumyum zamanını anlayabilirim ne de yüksek ihtimalli günleri biliyorum ama öğreneceğim bakalım. Umarım hiçbirimiz çok beklemeyiz.
Ayyy aç walla ilk beste benden sözzz.. hemde açılış için özel beste yapacamTamam su bilgisayrdan girsem accam mikmik besteleri ve catlak ekibi diye topik :))
elammm doğru walla tamam belirtileri şahsen bi yana atıp takmadan yapamuyorum ben ama kafa dağıtmak için böle besteler oyunlar iyi geliyor banavarya bu ay okadar gzel gctıkı nasl gectgnı anlamdm ble bu topk sayesndesankı keyfmzden mi mik faln dyoruz srf stres yapmamak kafaya takmamak ıcın ama gruyorum kı bnu anlayan yok en ıyısı yıyıp kafayı otralım belrtı ustune belırtı arayalm var mı bole bsey yaaaaa hayr okızlarda snunda uzulcek bsu bsuna uzlmk ıstemyorum artk
çok thanks canikomallhm yaaaaaaaa muthş olmus cok uyumlu ayyyy nasl guldum kızzzzzzzzzzzzzzzzz
Ya onlarda üzülcek gülüp eglenmek varken niye gerilelim tek eglencemiz burasiydi :)) ciddi konular bana göre değilmiş anladim bana gore gelsin beste gitsin mikmik :)
çok güzellllUslann artikk deli yumoss
Bak gelipp geciyor siposss
Uslan artikk deliiiiii divane yumossss
:128: hepsine ara ara yer vermek en güzeli icranım yeterki sitres yapmayalım dimiAyyyy canlar ya biz böyle mutluyuz beğenmeyen gelmesin yazmasin ....kafayı yemekten iyidir hiç olmassa mik mik yum yum spos....
sağol icranımmmEsrarengizimmmmm besteee mikemmmeeeellllllllllllll
:125: oh walla akşam görseidim yazdığını kesin sendeidim. bende bıktım çünkü yemek yapmaktan..kızlar bktım her gun yemek yapmktan bnmkı bde bgun kunu yarın yemyo degsk olcakmsbgun patates salatası sekıllı tuzlu kurabye kıymalı sogan kavrması yaptım hadı gelnnnnnnn bna
ayy kısss aminnnn hepimiz gülelim inşallahhhhDeli sey yaa Allahim bni güldürdum seni daha cok guldursun ins:))
ohhhhhadı gelın spoşlar yumosuma
naz yapma yumosum al artık sposu
sevgılı olup gezn elele
snunda bebiş gelsin bzlere
Gunaydin kizlar...
Evet kizlar dun ozur diledi.. kendine geldi.. hatasini gordu.. ve biz baristik...
Ve tabiki mac vardi.. boyle biraz bekleyince kuskunlukte girince daha bi degisik oluyor sanki yaa..
Sorma gerçekten katil olacaktım gecti bitti ama neyseki çözdük:))ayy çok kötü bir duygu o yaa.. bi sate bakarsın bir adama bakarsın birde haline ağlayasın gelir ama en çokda adamı boğasın gelirsanki sadece kendin için çabalıyorsun kkendine istiyorsun
Günaydın bebisim HgGünaydın kızlaaar
:) canim okuma bence direk dal konuya yoksa yetisemezsjnHepiniz çok tatlısınız yaaa. Yazdıklarınızı okuyacağım diye işlerim birikti hep :) işten kovulacağım az kaldıBu topikteki herkes Ekimde müjdelerini yazacak inanıyorum. Ben henüz yeni başladım ne yumyum zamanını anlayabilirim ne de yüksek ihtimalli günleri biliyorum ama öğreneceğim bakalım. Umarım hiçbirimiz çok beklemeyiz.
Gunaydin hepinize hayirli cumalar
güzel olmak suç Allah dan evliyim ya...yemimlen bıktım artık....nese boşver hayırlsı kız dün mik oldu 10 dk uzandım kocişkoyla sohbet ettik kalkma dedi bende seni çok özleyerek oldu çocuk için değil dedim adam da sakinleşti çocuk konusu kapatalım dedim yeterince stres oluyoruz dedim uysallaştı kocişko....çok iyi ya...
Gunaydin kizlar...
Bayanlar bugün benim 27. günüm SAT 1 Eylül'dü
5 gündür (Afedersiniz) öyle yoğun akıntım varki.
Bu sabah saatin alarmı çaldı kalktım öyle ıslağımki " a ha adet oldum" dedim içimden banyoya giitm ki aaaa !!!!!!!!
tertemiz şeffaf yapışkan bir akıntı.. Nasıl mutlu oldum anlatamam, içimde kıpırtılı bir heyecan........
Umut işte..
Rabbim şu mübarek Cuma günü hürmetine hepimizin duası olan: SAĞLIKLI ve HAYIRLI EVLAT isteğini kabul etsin !!!
Bu sabah saatin alarmı çaldı kalktım öyle ıslağımki " a ha adet oldum" dedim içimden banyoya giitm ki aaaa !!!!!!!!
tertemiz şeffaf yapışkan bir akıntı.. Nasıl mutlu oldum anlatamam, içimde kıpırtılı bir heyecan........
Umut işte..
Rabbim şu mübarek Cuma günü hürmetine hepimizin duası olan: SAĞLIKLI ve HAYIRLI EVLAT isteğini kabul etsin !!!
Gunaydin bebegim hg hayırlı cumalarGunaydin hepinize hayirli cumalar
thnk you canımcım ben bugün yapyım bi ovu hayırlısı bakalım :)
Bu sabah saatin alarmı çaldı kalktım öyle ıslağımki " a ha adet oldum" dedim içimden banyoya giittim ki aaaa !!!!!!!!
Umut işte..
buarada günaydın demeden pat diye girdimmm
günaydddınnnnnnnnnnn :124::124:
Tekrar yumurtluyo olabilirsiniz arkadaşlar nu hamilelik belirtisi değilamin inşallah hamişsindir seker :)benm bat 8 ekim. yumurtlamam gectı ama dun de benden böyle beyaz yapışkan bir akıntı geldi. ovu testı yaptım negatif çıktı yoksa ben de hamiş miyim ??? bir akıl verin kızlar daaaaa ne olur li :)
amin inşallah hamişsindir seker :)benm bat 8 ekim. yumurtlamam gectı ama dun de benden böyle beyaz yapışkan bir akıntı geldi. ovu testı yaptım negatif çıktı yoksa ben de hamiş miyim ??? bir akıl verin kızlar daaaaa ne olur li :)
Hemen belli olmaz canim
Akinti olur herzaman
Sen belirti aramayi birak bu devre sabir devresi batina kadar bekliceksin
Kendini yipratmaa sakin .olmussa olmusturr . Insallahta olmustur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?