Insallah hamissindir canimm
Bat yaklasmistir.ne zamandii
Ahah beklenen an mikmik cute pozisyonuda açılış icin gayet mükemmel Tebrikler ins hidaha hic üzülme sin ayeixa negatif enerjimiz bitti gitti :))
Çok sevindim bebeğimm
insallah insallah.. hepimizinde yuzu guler..hadi gözün aydın :) ohhh süperrr, gelsin bebişler...
Sagol canim.. daha bitmedi yumyum henuz catlama alan olmadi sanirim..Sevindim cnm hadi bakalim
Yum yum bittimii
selam kızlar. herkese günaydın ve hayırlı cumalar. bugün güzel bir gün olacak herhalde. herkeste bir mutluluk maşallah. barışanların da gözü aydın. Allah birdaha yaşatmasın
selam kızlar. herkese günaydın ve hayırlı cumalar. bugün güzel bir gün olacak herhalde. herkeste bir mutluluk maşallah. barışanların da gözü aydın. Allah birdaha yaşatmasın
Ay kızlaar ben çok kilo aldım yaa her gören evlilik yaramış diyo. Napıcamhamile kalmaya korkuyorum bide o zaman alicam yüz kilo olurum valla (
Ay kızlaar ben çok kilo aldım yaa her gören evlilik yaramış diyo. Napıcamhamile kalmaya korkuyorum bide o zaman alicam yüz kilo olurum valla (
selam dilketincim, nbrsin? hayırlı cumalar hatta bol bebiş dualı cumalar
Zaten biliyomusun o bizim turklerde adet olmus ccanim.. evlenenlere yaa "evlilik yaramis" "ya cocuk ne zaman" hep ayni laflar adet olmus sen takma ama genede dikkat et..
Ben evleneli daha cok kilo verdiim halde bazilari (giciklar) diyorlar kilo mu aldin falan diyee..
Kiz bendede tam tersi oldu.. bebek dusunmeye baslayali 3-4 kilo verdim yaa..ama genede korkuyorum kilo falan almaktan.. hayirlisi bakalim..
Gunaydin canim
Bugun guzel bir gun gercekten .hep boyle olsunnn
Benim de yum yum donemleriii heyecan var icimde bu defa tutar insallah
BAT yarın normalde ama evlendiğimden beri 26. ve 27. günde de oluyorum 28. günde kesin oluyor.
Adet belirtim hiç yok, normalde 7 gün önce belirti verir adetim. Bu sefer hiç birşey yok
iyiyim güzelim sen nasılsın? amin Rabbim cuma günü hatrına hepimize en kısa hayırlı zamanda evlatlar nasip etsin. kocama söyleyeyim de bugün namazda bebeğimiz için dua etsin
P.tesi günü bekleyin ben hepiminiz için dua ettirecem, evimde kuran okutturacam da özellikle dualara sizleri ve bebiş bekleyen herkesi eklettirecem...ayy cnm ben bu ay bambaşka heyecanlıyım neden acaba? adrenalin salgılıyo vücudum nedense, inşallah bu ay bol bol hamiş haberi alırız burdan...
benim de öyleydiinşallah canım hayırlısıyla tutar. özellikle de senin için çok istiyorum canım. çok bekledin Rabbim bu ay yüzünü güldürür inşallah
al benden de o kadar cnm, evlendikten sonra hormon değişimiyle hiç almayan en az 1-2 kilo alırmış, ben hala aynıyım hatta son zamanlarda verdim bile...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?