Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Ay kızlaar ben çok kilo aldım yaa her gören evlilik yaramış diyo. Napıcam hamile kalmaya korkuyorum bide o zaman alicam yüz kilo olurum valla (

selam kızlar. herkese günaydın ve hayırlı cumalar. bugün güzel bir gün olacak herhalde. herkeste bir mutluluk maşallah. barışanların da gözü aydın. Allah birdaha yaşatmasın

Ahah beklenen an mikmik cute pozisyonuda açılış icin gayet mükemmel Tebrikler ins hidaha hic üzülme sin ayeixa negatif enerjimiz bitti gitti :))

kIZZ gamze cok guzel oldu.. oda beni ozlemis..

Çok sevindim bebeğimm

Sagol canim benim..

oh beee !! başardık desene arkadaşımmm :13::13:
ohh sevindim walla gitsin kavgalar sitresler gelsin bebişleeeeerrrr
[/QUOTE]

Basardik insallah sozunde durur.. yaa canim gelsin bebisimiz..

hadi gözün aydın :) ohhh süperrr, gelsin bebişler...
insallah insallah.. hepimizinde yuzu guler..
Sevindim cnm hadi bakalim
Yum yum bittimii
Sagol canim.. daha bitmedi yumyum henuz catlama alan olmadi sanirim..
ateste olcuyorum yaa.. daha bisey yok.. tam zamaninda baristik..

selam kızlar. herkese günaydın ve hayırlı cumalar. bugün güzel bir gün olacak herhalde. herkeste bir mutluluk maşallah. barışanların da gözü aydın. Allah birdaha yaşatmasın

Mesajini aldim kuzum.. insallah bidaha olmaz.. ve bugun cok guzel bir gun olur insallah..
hayirli cumalar..

selam dilketincim, nbrsin? hayırlı cumalar hatta bol bebiş dualı cumalar

Gunaydin canim
Bugun guzel bir gun gercekten .hep boyle olsunnn
Benim de yum yum donemleriii heyecan var icimde bu defa tutar insallah

Ay kızlaar ben çok kilo aldım yaa her gören evlilik yaramış diyo. Napıcam hamile kalmaya korkuyorum bide o zaman alicam yüz kilo olurum valla (

Zaten biliyomusun o bizim turklerde adet olmus ccanim.. evlenenlere yaa "evlilik yaramis" "ya cocuk ne zaman" hep ayni laflar adet olmus sen takma ama genede dikkat et..
Ben evleneli daha cok kilo verdiim halde bazilari (giciklar) diyorlar kilo mu aldin falan diyee..
Kiz bendede tam tersi oldu.. bebek dusunmeye baslayali 3-4 kilo verdim yaa.. ama genede korkuyorum kilo falan almaktan.. hayirlisi bakalim..

al benden de o kadar cnm, evlendikten sonra hormon değişimiyle hiç almayan en az 1-2 kilo alırmış, ben hala aynıyım hatta son zamanlarda verdim bile...

Evlenince kilo aliniyo canimm normalll buu
Kafana takmaa ipin ucunuda kacirmamaya calisss
Evdesinya bide o da etkilidir ama kafaya takinca daha da ekleniyor kilolarr
Sen azcik dikkat et duzene girer

Hamile kalmayaa korkmak da neee
Duymamis olimmm

Gunaydin canim
Bugun guzel bir gun gercekten .hep boyle olsunnn
Benim de yum yum donemleriii heyecan var icimde bu defa tutar insallah

benim de öyleydi inşallah canım hayırlısıyla tutar. özellikle de senin için çok istiyorum canım. çok bekledin Rabbim bu ay yüzünü güldürür inşallah

BAT yarın normalde ama evlendiğimden beri 26. ve 27. günde de oluyorum 28. günde kesin oluyor.

Adet belirtim hiç yok, normalde 7 gün önce belirti verir adetim. Bu sefer hiç birşey yok

Evlenince ve bebek dusununce cogu sey degisiyor canim
Hormonlarimiz psikolojimize gorede degisebiliyor
Az kalmis batina ins.hayirli haberlerle gelirsin

iyiyim güzelim sen nasılsın? amin Rabbim cuma günü hatrına hepimize en kısa hayırlı zamanda evlatlar nasip etsin. kocama söyleyeyim de bugün namazda bebeğimiz için dua etsin

P.tesi günü bekleyin ben hepiminiz için dua ettirecem, evimde kuran okutturacam da özellikle dualara sizleri ve bebiş bekleyen herkesi eklettirecem...ayy cnm ben bu ay bambaşka heyecanlıyım neden acaba? adrenalin salgılıyo vücudum nedense, inşallah bu ay bol bol hamiş haberi alırız burdan...

çok güzel canım. Allah şimdiden kabul etsin ve Allah razı olsun. ben de her akşam Meryem Suresini okuyorum ve surenin sonunda hepimize hayırlısıyla evlat diliyorum. dualarımız kabul olur inşallah. heyecanın bebek habercisidir inşallah

Merhabalar kızlar hepinize hayirli cumalar. Sohbetinize katilmak cok istiyorum ama çalışıyorum yogunum biraz da. Ama yazilanlari takip ediyorum ve inanin kafam dagiliyor cok tatlisiniz hepiniz.bu arada listeyi olusturan arkadas genelde aksam mi giriyor topige kendimi yazdirayim listeye.

benim de öyleydi inşallah canım hayırlısıyla tutar. özellikle de senin için çok istiyorum canım. çok bekledin Rabbim bu ay yüzünü güldürür inşallah

Amin canim insallah.
Allahim hicbirimizi bekletmesin isteyen herkese biran once nasip etsin

al benden de o kadar cnm, evlendikten sonra hormon değişimiyle hiç almayan en az 1-2 kilo alırmış, ben hala aynıyım hatta son zamanlarda verdim bile...

Bide canim dogum kontrol hapi falan kullandim yaa bana dediler cok kilo alicaksin falan filan..
ama cok sukur hala ayni bedendeyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…