kızlar internetten test alcam, laboquick nasıl, olumsuz bişey duyan var mı ?
P.tesi günü bekleyin ben hepiminiz için dua ettirecem, evimde kuran okutturacam da özellikle dualara sizleri ve bebiş bekleyen herkesi eklettirecem...ayy cnm ben bu ay bambaşka heyecanlıyım neden acaba? adrenalin salgılıyo vücudum nedense, inşallah bu ay bol bol hamiş haberi alırız burdan...
ben aldım canım. kullanıyorum da. bir-iki testi sorunlu gibi geldi bana ama ben mi yanlış yaptım bilemedim ama genelde iyi. sen kaça alacaksın internetten?
Merhabalar kızlar hepinize hayirli cumalar. Sohbetinize katilmak cok istiyorum ama çalışıyorum yogunum biraz da. Ama yazilanlari takip ediyorum ve inanin kafam dagiliyor cok tatlisiniz hepiniz.bu arada listeyi olusturan arkadas genelde aksam mi giriyor topige kendimi yazdirayim listeye.
canım avatarın son halinse bence gayet hoş ve normalsin
kızlar internetten test alcam, laboquick nasıl, olumsuz bişey duyan var mı ?
P.tesi günü bekleyin ben hepiminiz için dua ettirecem, evimde kuran okutturacam da özellikle dualara sizleri ve bebiş bekleyen herkesi eklettirecem...ayy cnm ben bu ay bambaşka heyecanlıyım neden acaba? adrenalin salgılıyo vücudum nedense, inşallah bu ay bol bol hamiş haberi alırız burdan...
kIZZ gamze cok guzel oldu.. oda beni ozlemis..
Sagol canim benim..
oh beee !! başardık desene arkadaşımmm :13::13:
ohh sevindim wallagitsin kavgalar sitresler gelsin bebişleeeeerrrr
sana da hayırlı cumalar nisacım. msa8'ün girdiği zaman değişebiliyor. mesaj hakkın varsa kendisine özelden mesaj at yoksa bana söyle ben senin için atarım.
ben ovulasyon değil, gebelik testi alcam canım, gitti gidiyor da bi tek bu marka var fiyat da epey uygun karar veremedim o yüzdenn.:44:
çok güzel canım. Allah şimdiden kabul etsin ve Allah razı olsun. ben de her akşam Meryem Suresini okuyorum ve surenin sonunda hepimize hayırlısıyla evlat diliyorum. dualarımız kabul olur inşallah. heyecanın bebek habercisidir inşallah
Kizlar kuzenim yeni dogum yapmis.. tombis bir oglusu olmus..necati'si olmus
***..Darisi hepimize insallah..**
Su mubarek gunde allah'im dualarimizi kabul etsin..
*** Bebek isteyen her kadinin kucagini bos birakmasin***
Kizlar kuzenim yeni dogum yapmis.. tombis bir oglusu olmus..necati'si olmus
***..Darisi hepimize insallah..**
Su mubarek gunde allah'im dualarimizi kabul etsin..
*** Bebek isteyen her kadinin kucagini bos birakmasin***
Basardik insallah sozunde durur.. yaa canim gelsin bebisimiz..
küçük tartışmalar aşkı alevlendiriyo ne güzel olmuş sevindim...bizde tartışma felan yoktu tavşan dağa küsmüş misali vardı ama bende dün stressiz bi şekilde geçirdim...20 günDÜR sarılmakla geçti günlerimiz e bi de özlem var...
gebeliği henüz deneyemedim tabi ama sonuçta ha ovu ha gebelik. aynı firma yapan. benim aldığım yerde gebelik testi 0.40 kuruş+kdv idi.
Evlenince kilo aliniyo canimm normalll buu
Kafana takmaa ipin ucunuda kacirmamaya calisss
Evdesinya bide o da etkilidir ama kafaya takinca daha da ekleniyor kilolarr
Sen azcik dikkat et duzene girer
Hamile kalmayaa korkmak da neee
Duymamis olimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?