Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Bende cok heyecanliyim bu ara nedense :)))
Allah razi olsun dualariniz icin

ben aldım canım. kullanıyorum da. bir-iki testi sorunlu gibi geldi bana ama ben mi yanlış yaptım bilemedim ama genelde iyi. sen kaça alacaksın internetten?

ben ovulasyon değil, gebelik testi alcam canım, gitti gidiyor da bi tek bu marka var fiyat da epey uygun karar veremedim o yüzdenn.:44:

sana da hayırlı cumalar nisacım. msa8'ün girdiği zaman değişebiliyor. mesaj hakkın varsa kendisine özelden mesaj at yoksa bana söyle ben senin için atarım.

Kizlar kuzenim yeni dogum yapmis.. tombis bir oglusu olmus..necati'si olmus

***..Darisi hepimize insallah..**
Su mubarek gunde allah'im dualarimizi kabul etsin..
*** Bebek isteyen her kadinin kucagini bos birakmasin***

Canim ne guzel keske bizide davet etsende bizde okusak dinlesek.. icimize huzur dolsa..
Unutma bak dualarinizda olalim..
Insallah bu heycannin hep boyle devam eder..

kIZZ gamze cok guzel oldu.. oda beni ozlemis..

Sagol canim benim..

oh beee !! başardık desene arkadaşımmm :13::13:
ohh sevindim walla gitsin kavgalar sitresler gelsin bebişleeeeerrrr

Basardik insallah sozunde durur.. yaa canim gelsin bebisimiz..

insallah insallah.. hepimizinde yuzu guler..

Sagol canim.. daha bitmedi yumyum henuz catlama alan olmadi sanirim..
ateste olcuyorum yaa.. daha bisey yok.. tam zamaninda baristik..[/QUOTE]
küçük tartışmalar aşkı alevlendiriyo ne güzel olmuş sevindim...bizde tartışma felan yoktu tavşan dağa küsmüş misali vardı ama bende dün stressiz bi şekilde geçirdim...20 günDÜR sarılmakla geçti günlerimiz e bi de özlem var...

benide ekleyin aranızda yeniyim 4 Ekim bekliyorum reglymi İnşallahhh gelmezde hamiş oluruz Rabbim hayırlısından versin ()

ayy inşallah cnm, ya çok samimiyim kendim kadar burdaki kızlar için de istiyorum bebişi. Allah hepimizin dualarını kabul etsin...bebişler gelirse bi anda toplu gelecekler galiba :) ayyy yerim ben o minişleri :)

hayırlı uğurlu olsun. Rabbim hayırlı, sağlıklı, uzun ömür nasip etsin. darısı başımıza

Kuzenine hayirli olsun cnm.
Amin insaallah darisi bizlere
Bu ara ne cok dogum var yaa benim de etrafimda cokk
Allahim bizlerede insaallah o gunleri yasatir

Günaydın güzel anne aday adaylariiiii ins en kisa zamanda anne adayi olucaz rabbim su.mübarek günün hurmetine dualarimizi kabul etsin

Bencede kuslukten tartismalardan sonraki gelen mikmigi ben cok seviyorum.. bi farkli oluyoo..
**Allah'im yuvamizdan huzuru, sevgiyi , saygi eksik etmesin.. insallah**

Evet kesinlikle stres yapınca kilo daha da artıyor buna bizzat şahit oldum. Neyse artık ya ufaktan bi diyete başlıyım bakalım

bayanlar mrb günaydınlar olsun herkese Rabbim ne kadar duanız varsa bugünün niyetine kabul eylesin inşaAllah . . . .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…