Kizlar kuzenim yeni dogum yapmis.. tombis bir oglusu olmus..necati'si olmus
***..Darisi hepimize insallah..**
Su mubarek gunde allah'im dualarimizi kabul etsin..
*** Bebek isteyen her kadinin kucagini bos birakmasin***
ayyyy bebekoommm cok sevindim kisss barismanizaaaaaa
Canım son halim yüzüm öyle zaten de göbek kocaman oldu. Basenler aldı başını gidiyo.
Gunaydin canim ve AMIN ....Günaydın güzel anne aday adaylariiiii ins en kisa zamanda anne adayi olucaz rabbim su.mübarek günün hurmetine dualarimizi kabul etsin
Kuzenine hayirli olsun cnm.
Amin insaallah darisi bizlere
Bu ara ne cok dogum var yaa benim de etrafimda cokk
Allahim bizlerede insaallah o gunleri yasatir
hayırlı uğurlu olsun. Rabbim hayırlı, sağlıklı, uzun ömür nasip etsin. darısı başımıza
Bende cok heyecanliyim bu ara nedense :)))
Allah razi olsun dualariniz icin
gebeliği henüz deneyemedim tabi ama sonuçta ha ovu ha gebelik. aynı firma yapan. benim aldığım yerde gebelik testi 0.40 kuruş+kdv idi.
hayirlara gelsin zeycanciiimm
Evet kesinlikle stres yapınca kilo daha da artıyor buna bizzat şahit oldum. Neyse artık ya ufaktan bi diyete başlıyım bakalım
ayyyy bebekoommm cok sevindim kisss barismanizaaaaaa
kuzeninide cok tebrik ediyorum sağlıkla buyutsun ins yawrusunu
amin inşallah Rabbim herkesin yüzüne bakar...bu ekim uğurlu gelir dün rüya gördüm mavi bi odada doğuma hazırlanıyordum erkek bebeğim olucakmış ama hiç kimse yoktu yanımda sadece rahmetli babannem vardı o yardım ediyodu çok şaşırıyorum...sonra sezeyane alıyolar beni göbeğimden uyutuğumu hissediyorum doğumu göremeden uyandım...hayır olsun inş....:26::26::26:
bayanlar mrb günaydınlar olsun herkese Rabbim ne kadar duanız varsa bugünün niyetine kabul eylesin inşaAllah . . . .
Bide canim dogum kontrol hapi falan kullandim yaa bana dediler cok kilo alicaksin falan filan..
ama cok sukur hala ayni bedendeyim..
kusuuummm agir diyetler ve agir spor yapma bu ara bi yuruyus burde yedigine dikkat et yeter bence malum bebiş dusunuyoruz
Hg canımın icisi Günaydın hayırlı cumalar evet ilk beste sözüide aldık yokmu artıran
Amin insallah canim.. sagol..
Hayir olsun insallah.. canim bizimde yuzumuz gulsun.. insallah o odayi bizde hazirlariz..
darisi basimizaa..
Gunaydin.. hayirli cumalar canim.. amin.. insallah kabul olur.. ***
Hakkim yok canim atmayi denedim atamadim.Bat im 15 ekim. Teşekkür ederim yardimin icin.
kızlar selaam ben burdayım olay falan olmadı ben şakayla karışık tecrübemi aktarayım dedim ama yanlış anlaşıldı tepkiden kural koyuldu anlaşıldı ortada sorun yok ben bu konularda kendimi çok yıprattım sizde bunlarla üzülmeyin öyle yada böyle bat tarihi bekleniyor şimdiden belirti ile sıkmayın canınızı dedim o kadar,ekim biter bende tası tarağı toplar giderim daha ekim girmedi bile
ama öyle bir uyarı tarzında muhabbete girmem bir daha dedim o kadar
ben de d.kontrol hapları kilo yapıyomuş diye biliyodum o yüzden hiç kullanmadım. belki senin metabolizma çok hızlı çalışıyodur, kullanıp çok kilo alanlar da oldu.
Günaydın güzel anne aday adaylariiiii ins en kisa zamanda anne adayi olucaz rabbim su.mübarek günün hurmetine dualarimizi kabul etsin
inşallah canım hayırlı olsun bu arada daısı anne olmak isteyen herkesin başına . . .
canım mesaj kutun doluydu. yukarıdaki arkadaşın batını listeye ekleyebilir misin???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?