Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Kizlar kuzenim yeni dogum yapmis.. tombis bir oglusu olmus..necati'si olmus

***..Darisi hepimize insallah..**
Su mubarek gunde allah'im dualarimizi kabul etsin..
*** Bebek isteyen her kadinin kucagini bos birakmasin***

amin inşallah Rabbim herkesin yüzüne bakar...bu ekim uğurlu gelir dün rüya gördüm mavi bi odada doğuma hazırlanıyordum erkek bebeğim olucakmış ama hiç kimse yoktu yanımda sadece rahmetli babannem vardı o yardım ediyodu çok şaşırıyorum...sonra sezeyane alıyolar beni göbeğimden uyutuğumu hissediyorum doğumu göremeden uyandım...hayır olsun inş....:26::26::26:

Canım son halim yüzüm öyle zaten de göbek kocaman oldu. Basenler aldı başını gidiyo.

anladım canım. ama kilo vereceksen kendin için ver. o, bu söylüyor diye değil. zayıflamak istiyorsan zayıfla. çık dışarıya bolbol yürüyüş yap. o parklardaki jimnastik aletlerini de kullanabilirsin. bir de asitli içecekler kullanma ve geç saatte yemek yeme alışkanlığın falan varsa bırakman lazım. büyük farkını görürsün...

Günaydın güzel anne aday adaylariiiii ins en kisa zamanda anne adayi olucaz rabbim su.mübarek günün hurmetine dualarimizi kabul etsin
Gunaydin canim ve AMIN ....

Kuzenine hayirli olsun cnm.
Amin insaallah darisi bizlere
Bu ara ne cok dogum var yaa benim de etrafimda cokk
Allahim bizlerede insaallah o gunleri yasatir

Sagol canim..
Evet evet benimle beraber ise baslayan arkadasimda dogum yapti dun..
ben isteyim hala oda yeni doganlar bolumunde bebegiyle
darisi bize insallah..

hayırlı uğurlu olsun. Rabbim hayırlı, sağlıklı, uzun ömür nasip etsin. darısı başımıza

Sagol guzelim.. amin insallah..

gebeliği henüz deneyemedim tabi ama sonuçta ha ovu ha gebelik. aynı firma yapan. benim aldığım yerde gebelik testi 0.40 kuruş+kdv idi.

Ben ovl.&gebelik birlikte aldiriyorum esime
Gebelik testi de normal calisiyor .hamile olmadigimi teyid ediyor her ay :)))

ayyyy bebekoommm cok sevindim kisss barismanizaaaaaa
kuzeninide cok tebrik ediyorum sağlıkla buyutsun ins yawrusunu

Amin insallah canim.. sagol..

Hayir olsun insallah.. canim bizimde yuzumuz gulsun.. insallah o odayi bizde hazirlariz..
darisi basimizaa..

bayanlar mrb günaydınlar olsun herkese Rabbim ne kadar duanız varsa bugünün niyetine kabul eylesin inşaAllah . . . .

Gunaydin.. hayirli cumalar canim.. amin.. insallah kabul olur.. ***

Bide canim dogum kontrol hapi falan kullandim yaa bana dediler cok kilo alicaksin falan filan..
ama cok sukur hala ayni bedendeyim..

ben de d.kontrol hapları kilo yapıyomuş diye biliyodum o yüzden hiç kullanmadım. belki senin metabolizma çok hızlı çalışıyodur, kullanıp çok kilo alanlar da oldu.

Hg canımın icisi Günaydın hayırlı cumalar evet ilk beste sözüide aldık yokmu artıran

Güzeller güzeli kızçem sen istersinde olmazmı buda sana gelsinn :128:

mikmikler akşamlarııı
bir başkaaa oluyorrrr
hele birde yumurtlarsannn bir başkaaa
yumoşlarda, sipoşlarrr
içiçeee sımsıcakkk
mikmiklenmemek eldemi böyle bir akşamda

işte sipoş böle bir akşamda bebiş oldu
işte bennn böyle birr akşamdan hamiş oldummm

Amin insallah canim.. sagol..

Hayir olsun insallah.. canim bizimde yuzumuz gulsun.. insallah o odayi bizde hazirlariz..
darisi basimizaa..

Gunaydin.. hayirli cumalar canim.. amin.. insallah kabul olur.. ***

inşallah canım hayırlı olsun bu arada daısı anne olmak isteyen herkesin başına . . .

Hakkim yok canim atmayi denedim atamadim.Bat im 15 ekim. Teşekkür ederim yardimin icin.

canım mesaj kutun doluydu. yukarıdaki arkadaşın batını listeye ekleyebilir misin???

ben de d.kontrol hapları kilo yapıyomuş diye biliyodum o yüzden hiç kullanmadım. belki senin metabolizma çok hızlı çalışıyodur, kullanıp çok kilo alanlar da oldu.

Yok kiz benim metabolizma mizmiz hic calismaz hatta.. onun icinde neler kulanmadim neler..
ama turkiyeden bir toz buldum yemeklerin icne katiyorum kendi tabagimin icine ve o cok yardimci oluyo turkiyeden geleli onunla calistiriyorum metabolizmayi..
ben bide cok dikkat ederim hic gazli icecek felan icemem yillardir .. ekmek cok az yiyorum.. cok gec yemekler falan yemiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…