Amin canim sagol..
ayy inşallah cnm, ya çok samimiyim kendim kadar burdaki kızlar için de istiyorum bebişi. Allah hepimizin dualarını kabul etsin...bebişler gelirse bi anda toplu gelecekler galiba :) ayyy yerim ben o minişleri :)
rica ederim datlum ne demek beyaböyle takla atabien bir bebeğim olsun o kadar çok istiyorum ki . . .
sen hangi siteden aldın
kusuuummm agir diyetler ve agir spor yapma bu ara bi yuruyus burde yedigine dikkat et yeter bence malum bebiş dusunuyoruz
Yok kiz benim metabolizma mizmiz hic calismaz hatta.. onun icinde neler kulanmadim neler..
ama turkiyeden bir toz buldum yemeklerin icne katiyorum kendi tabagimin icine ve o cok yardimci oluyo turkiyeden geleli onunla calistiriyorum metabolizmayi..
ben bide cok dikkat ederim hic gazli icecek felan icemem yillardir .. ekmek cok az yiyorum.. cok gec yemekler falan yemiyorum..
Kim istemez yaaww..
Insallah seninde benimde butun bacilariminda olur "emir bebekleri"
tamam hemen ekliyorumcanım mesaj kutun doluydu. yukarıdaki arkadaşın batını listeye ekleyebilir misin???
hehehehe
hayirlara gelsin zeycanciiimm
Hg bebeğim nasılsın bakalim moralin nasilselam kızlar. herkese günaydın ve hayırlı cumalar. bugün güzel bir gün olacak herhalde. herkeste bir mutluluk maşallah. barışanların da gözü aydın. Allah birdaha yaşatmasın
Aminn canim aminnn ins hgGünaydın güzel anne aday adaylariiiii ins en kisa zamanda anne adayi olucaz rabbim su.mübarek günün hurmetine dualarimizi kabul etsin
Amin canim hgbayanlar mrb günaydınlar olsun herkese Rabbim ne kadar duanız varsa bugünün niyetine kabul eylesin inşaAllah . . . .
Güzeller güzeli kızçem sen istersinde olmazmı buda sana gelsinn :128:
mikmikler akşamlarııı
bir başkaaa oluyorrrr
hele birde yumurtlarsannn bir başkaaa
yumoşlarda, sipoşlarrr
içiçeee sımsıcakkk
mikmiklenmemek eldemi böyle bir akşamda
işte sipoş böle bir akşamda bebiş oldu
işte bennn böyle birr akşamdan hamiş oldummm
boyun kac canim bende 44kiloyum arada bi kac kilo alip veriyorum ama gobekten aliyorum sinir oluyorummmmm
hb gamseciiiimmm nasilsin kuzuuuummmm
beni de ekler misin 8 Ekim
benim batımıda eler misiniz rica etsem kızlar . . .
boyun kac canim bende 44kiloyum arada bi kac kilo alip veriyorum ama gobekten aliyorum sinir oluyorummmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?