Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

ayy inşallah cnm, ya çok samimiyim kendim kadar burdaki kızlar için de istiyorum bebişi. Allah hepimizin dualarını kabul etsin...bebişler gelirse bi anda toplu gelecekler galiba :) ayyy yerim ben o minişleri :)

aynen canım. hepimiz aynı sıkıntıları çekiyoruz çünkü ve birimiz hamile kalınca diğeri de ümitleniyor haliyle. hem onun adına seviniyoruz hem de kendimiz adına

kusuuummm agir diyetler ve agir spor yapma bu ara bi yuruyus burde yedigine dikkat et yeter bence malum bebiş dusunuyoruz

ay bende diet yapıcam ama öle ağır diyetler ve ağır siporlar yapamıyorum. zaten çalıştığım için de zamanım olmuyo
bende titreşimli zayıflama kemerlerinden var. ama korkudan takamıyorum neme lazım bide hamiş filan kalıveririm bebiş böle çıkmasın

senin beslenme şeklini belirli bi standarda oturtmuşsun bu süper bişi, ben de 45-46 kiloyum ben de çok dikkat ederim. gece yemek yemem ben de ama arada tatlı krizleriyle kaçırıom ipin ucunu...zaten bunları yapıp bol hareket ettikten sonra metabolizman hızlanıo kilon dengede kalıyo ekstra bişi kullanmana gerek kalmaz ki

Kim istemez yaaww..
Insallah seninde benimde butun bacilariminda olur "emir bebekleri"

ne tatlı olur dimi hayal edelim mi biraz mesela çocuğunuzla neler yapmak istersiniz benim en büyük hayalim onu banyo yaptırıp ensesini koklamak saatlerce onu izlemek . . .

selam kızlar. herkese günaydın ve hayırlı cumalar. bugün güzel bir gün olacak herhalde. herkeste bir mutluluk maşallah. barışanların da gözü aydın. Allah birdaha yaşatmasın
Hg bebeğim nasılsın bakalim moralin nasil
Günaydın güzel anne aday adaylariiiii ins en kisa zamanda anne adayi olucaz rabbim su.mübarek günün hurmetine dualarimizi kabul etsin
Aminn canim aminnn ins hg
bayanlar mrb günaydınlar olsun herkese Rabbim ne kadar duanız varsa bugünün niyetine kabul eylesin inşaAllah . . . .
Amin canim hg

Oyoyoy yerkm senin o beste yapan ilhamı ni her eve lazımsin sen harika olmuş

kızlar kadınlar kızlık dönemini geçince mutlaka kilo alıyor ben mesela evlenirken 50 kiloydum şimdi ise 54 kioyum boyumda kısa mesela 1,60 dahada kilo alırsam ki alırım kesin un çuvalı gibi olurumçocuk olunca kendimi düşünemyorum damacana gibi olurum erkek kardeşim benle tıfıl diye dalga geçer hep çocukta olunca arık bana bidon lakabını takar . ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…