Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

aynen canım. hepimiz aynı sıkıntıları çekiyoruz çünkü ve birimiz hamile kalınca diğeri de ümitleniyor haliyle. hem onun adına seviniyoruz hem de kendimiz adına

cnm bgn selayla ezan arasında 100 tane lailahe illallah çekme imkanınız varsa çekin, belki duaların kabul olduğu ana denk gelir de duamız kabul olur ama birbirimizi de katalım dualarımıza

şekerim bende sen gibi 1,55 boy kilo 50 hamile kalırsam 65 e razıyım diom yürüyen fıçılar gibi gezer dururuz ama ben yememe dikkat ediyorum...az ve sık...kuruyemiş yerim...özellikle son iki aydır yaş antep fıstığı yiyorum nefis....

of gözlerim doldu bir an.........

oyyyy kıyamam bitanem gözlerin dolsun diye yazmadım canımın içi gülelim diye yazdım mesela birde onun o küçücük poposu yok mu ısıracam ayağının altını gıdıklayacam onu göksüme yatırıp uyusun bende onu o sıcaklğını hissedeğim . . .

Ahahha bnde pamuk çiltesi gibiyim :))

ne tatlı olur dimi hayal edelim mi biraz mesela çocuğunuzla neler yapmak istersiniz benim en büyük hayalim onu banyo yaptırıp ensesini koklamak saatlerce onu izlemek . . .

Ne guzel olur yaa..
ben en cok onu babasinin ustunde uyurken gormek istiyorum..
uyanirken.. uyurken. yikarken.. sutunu verirken..
onu boyl eguzel giydirmek pusetle, kocisle gezmek, buyuklkerin yanina gitmek...
hepsini hepsini..
ALLAH'IM HAYALI BILE GUZEL..

tatliyi hic sorma yaa.. :26:
evet evet bir duzene soktum artik mecburen.. metabolizmam ne yaparsam yapim.. calismadi ama toz cok faydali oldu..
benimki baya sorunlu canim.. cok kotu hastanelere dustum bunun yuzunden..

canım biz bu boyla çocuğa hamile kalırsak ki isteğimz bu son 4 ayımızı yatarak geçiririz herhalde bu arada yürüyen fıçıya çok güldüm . . .

Kizlar siz iyisiniz ben ne yapayim 70 kilo. Yine biraz boy varda idare ediyom yoksa yuvarlanarak gezerdim heralde

canımm aynısının gecen ay yaşadım cok akıntım vardı ama maalesef hamiş değilmişim

monbecim grçekte hayellerin süper hele babasının üzerin onu düşünemiyorum ay içim bi kıpır kıpır oldu Allah'ım yaaaa ona can kurban her şeyim bitanem bebeğim benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…