Hg bebeğim nasılsın bakalim moralin nasil
Aminn canim aminnn ins hg
Amin canim hg
Oyoyoy yerkm senin o beste yapan ilhamı ni her eve lazımsin sen harika olmuş
ne tatlı olur dimi hayal edelim mi biraz mesela çocuğunuzla neler yapmak istersiniz benim en büyük hayalim onu banyo yaptırıp ensesini koklamak saatlerce onu izlemek . . .
hb gamseciiiimmm nasilsin kuzuuuummmm
aynen canım. hepimiz aynı sıkıntıları çekiyoruz çünkü ve birimiz hamile kalınca diğeri de ümitleniyor haliyle. hem onun adına seviniyoruz hem de kendimiz adına
kızlar kadınlar kızlık dönemini geçince mutlaka kilo alıyor ben mesela evlenirken 50 kiloydum şimdi ise 54 kioyum boyumda kısa mesela 1,60 dahada kilo alırsam ki alırım kesin un çuvalı gibi olurumçocuk olunca kendimi düşünemyorum damacana gibi olurum erkek kardeşim benle tıfıl diye dalga geçer hep çocukta olunca arık bana bidon lakabını takar . ..
Oyoyoy yerkm senin o beste yapan ilhamı ni her eve lazımsin sen harika olmuş
Hg bebeğim nasılsın bakalim moralin nasil
of gözlerim doldu bir an.........
şekerim bende sen gibi 1,55 boy kilo 50 hamile kalırsam 65 e razıyım diom yürüyen fıçılar gibi gezer dururuz ama ben yememe dikkat ediyorum...az ve sık...kuruyemiş yerim...özellikle son iki aydır yaş antep fıstığı yiyorum nefis....
ne tatlı olur dimi hayal edelim mi biraz mesela çocuğunuzla neler yapmak istersiniz benim en büyük hayalim onu banyo yaptırıp ensesini koklamak saatlerce onu izlemek . . .
senin beslenme şeklini belirli bi standarda oturtmuşsun bu süper bişi, ben de 45-46 kiloyum ben de çok dikkat ederim. gece yemek yemem ben de ama arada tatlı krizleriyle kaçırıom ipin ucunu...zaten bunları yapıp bol hareket ettikten sonra metabolizman hızlanıo kilon dengede kalıyo ekstra bişi kullanmana gerek kalmaz ki
şekerim bende sen gibi 1,55 boy kilo 50 hamile kalırsam 65 e razıyım diom yürüyen fıçılar gibi gezer dururuz ama ben yememe dikkat ediyorum...az ve sık...kuruyemiş yerim...özellikle son iki aydır yaş antep fıstığı yiyorum nefis....
cnm bgn selayla ezan arasında 100 tane lailahe illallah çekme imkanınız varsa çekin, belki duaların kabul olduğu ana denk gelir de duamız kabul olur ama birbirimizi de katalım dualarımıza
bende 1.60 canim....yasimdan kucuk duruyorum 17-18saniyorlar hep
amin inşallah hamişsindir seker :)benm bat 8 ekim. yumurtlamam gectı ama dun de benden böyle beyaz yapışkan bir akıntı geldi. ovu testı yaptım negatif çıktı yoksa ben de hamiş miyim ??? bir akıl verin kızlar daaaaa ne olur li :)
iyiyim canım benim. seni gördüm daha iyi oldumsen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?