bende yeni çıkan dişlerini öpmek isterdim...(fantaziye bak) ama çok sevimli oluyolar yiyesim gelir...
ayy tatlim supersiiinnn kisssss boylee herkes enerjik olunca kendimi daha iyi hissediyorum valla
bende 1.60 canim....yasimdan kucuk duruyorum 17-18saniyorlar hepben biraz almak istiyorum aslinda ama gobekten degil baska yerler sissin azcik
Nben şişmanlom ama sevimliyim walla :))bende 1.60 canim....yasimdan kucuk duruyorum 17-18saniyorlar hepben biraz almak istiyorum aslinda ama gobekten degil baska yerler sissin azcik
Ne guzel olur yaa..
ben en cok onu babasinin ustunde uyurken gormek istiyorum..
uyanirken.. uyurken. yikarken.. sutunu verirken..
onu boyl eguzel giydirmek pusetle, kocisle gezmek, buyuklkerin yanina gitmek...
hepsini hepsini..
ALLAH'IM HAYALI BILE GUZEL..
kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi valla. ben ne isterdim acaba???? yalnız ben şuan farkettim ben bu konuda hiç hayal kurmamışım yahu... herhalde o misss kokusunu içime çekmeyi ve bana içten gülümsemesi....
ayy tatlim supersiiinnn kisssss boylee herkes enerjik olunca kendimi daha iyi hissediyorum vallabende iyiyim kuzum süper süper çalışmalar da başladı oooohhg degmeyin keyfimeee
monbecim grçekte hayellerin süper hele babasının üzerin onu düşünemiyorum ay içim bi kıpır kıpır oldu Allah'ım yaaaa ona can kurban her şeyim bitanem bebeğim benim
Allah bizede nasip etcek üzülme lütfen
sela saat kaçta okunuyor? burdan duyulmuyor sesi
ne güzel hayaller.. inşallah en yakın zamanda gerçeğe dönüşürler
cnm bgn selayla ezan arasında 100 tane lailahe illallah çekme imkanınız varsa çekin, belki duaların kabul olduğu ana denk gelir de duamız kabul olur ama birbirimizi de katalım dualarımıza
bende 1.60 canim....yasimdan kucuk duruyorum 17-18saniyorlar hepben biraz almak istiyorum aslinda ama gobekten degil baska yerler sissin azcik
oyyyy kıyamam bitanem gözlerin dolsun diye yazmadım canımın içi gülelim diye yazdım mesela birde onun o küçücük poposu yok mu ısıracam ayağının altını gıdıklayacam onu göksüme yatırıp uyusun bende onu o sıcaklğını hissedeğim . . .
Ne guzel olur yaa..
ben en cok onu babasinin ustunde uyurken gormek istiyorum..
uyanirken.. uyurken. yikarken.. sutunu verirken..
onu boyl eguzel giydirmek pusetle, kocisle gezmek, buyuklkerin yanina gitmek...
hepsini hepsini..
ALLAH'IM HAYALI BILE GUZEL..
tatliyi hic sorma yaa.. :26:
evet evet bir duzene soktum artik mecburen.. metabolizmam ne yaparsam yapim.. calismadi ama toz cok faydali oldu..
benimki baya sorunlu canim.. cok kotu hastanelere dustum bunun yuzunden..
Nben şişmanlom ama sevimliyim walla :))
aynen ayneeennn bende simdi çok mutlu oluyorum yasima inanmadiklarinda
Canim demi cok guzel.. en cok onu hayal ediyorum.. cunku ben her gece kocisin dosunde uyurum.. yerimi bebegime veririm seve seve..
Nasil bir sevgidir ki.. daha gormeden.. orta yoken.. bu kadar seviyoruz.. hayal kuruyoruz..
kizlar demeki bizim anne olma zamanimiz gelmis..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?