Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

bende yeni çıkan dişlerini öpmek isterdim...(fantaziye bak) ama çok sevimli oluyolar yiyesim gelir...

kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi valla. ben ne isterdim acaba???? yalnız ben şuan farkettim ben bu konuda hiç hayal kurmamışım yahu... herhalde o misss kokusunu içime çekmeyi ve bana içten gülümsemesi....

bende 1.60 canim....yasimdan kucuk duruyorum 17-18saniyorlar hep ben biraz almak istiyorum aslinda ama gobekten degil baska yerler sissin azcik

biz kadınlar ya popodan yada karından alıyoruz minyum tipli olman iyi datlum bende eşime göre olgun dururum 26 yaşındayım ama rahat 28-30 gibi dururum eşim 28 sanki 24-25 duruyo buda benim canımı sıkıyo . . .

ne güzel hayaller.. inşallah en yakın zamanda gerçeğe dönüşürler

hakikaten mi hiç mi hayal kurmadın canım hadi kur bakim kokusu dışında neler yapardın onla . . .

ayy tatlim supersiiinnn kisssss boylee herkes enerjik olunca kendimi daha iyi hissediyorum valla bende iyiyim kuzum süper süper çalışmalar da başladı oooohhg degmeyin keyfimeee

Hahaha bende mikmiki artık hobi icin yapıyorum yumuum bitri ins rast gelir sposun zeki yumyum uyanık çıkar ins

monbecim grçekte hayellerin süper hele babasının üzerin onu düşünemiyorum ay içim bi kıpır kıpır oldu Allah'ım yaaaa ona can kurban her şeyim bitanem bebeğim benim

Canim demi cok guzel.. en cok onu hayal ediyorum.. cunku ben her gece kocisin dosunde uyurum.. yerimi bebegime veririm seve seve..

Nasil bir sevgidir ki.. daha gormeden.. orta yoken.. bu kadar seviyoruz.. hayal kuruyoruz..
kizlar demeki bizim anne olma zamanimiz gelmis..

sela saat kaçta okunuyor? burdan duyulmuyor sesi

cnm ortalama bir saat var selayla ezan arasında. benim olduğum yerde 12:30 gibi okunuyo ezan, erkekler camiye gitmeye başladığı zaman okumaya başlıyorum ben cami evimin çok yakınında da...şimdiden başla sen de okumaya istersen. hem 1 lailahe illahlah demek 5000 küçük günahını affettirirmiş hem de Allah edilen duaları geri çevirmezmiş.

bende 1.60 canim....yasimdan kucuk duruyorum 17-18saniyorlar hep ben biraz almak istiyorum aslinda ama gobekten degil baska yerler sissin azcik

beni de hep çok küçük sanırlar. eskiden sinir olurdum. şimdi de gerçek yaşımı söyledğimde yüzlerinin aldığı o şok ifadesini görmeye bayılıyorum

Walla bu yazdıkların gülünecek şeyler değil, aksine duygulanacak şeyler bence cisemimm.. inşallah tadarız bu duyguyu inşallahhh

benimde hep hayalim, cumartesileri öğlen çıkıyorum ya ben bebişimi alıp, çarşıya gitmek bebişimle.. sonra eşimin dükkana uğramak bebişimle.. sonra bebişim babasının kucağına atlaması, ona bakkaldan abur cubur aldırması, benim kızdığım herşeyi babasına aldırması.. ahhh ahhhh

bide benim kociş hiç anahtar kullanmaz ew anahtarı. her ewe geldiğimde o kapıda sen ol der. ben 30 yıl bekledim bu anı der. ewe geldiğinde ne olursa olsun kapııyı ben açarım ona. ve mutlaka kapıda karşılarım hayallerimden biride kapıyı kocişime bebişimle açmam birde benim herakşam bi tane çikolatam vardır.. kapıyı açarım, boynuna sarılı öperim kocişimi oda hemen cebinden hep sevdiklerim çukuşlardan birini verir bana artık her akşamki çikolatam 2 tane olsun istiyorum, biri bana biri bebişime

cnm benim de kan şekerim çok düşüyo kaç kez hastanelik oldum. tokluk kan şekerim bile 70 civarı oluyo 110-120 olması gerekirken o yüzden çok sık ama küçük porsiyonlar yiyorum. inşallah sadece göbişi olan hamişlerden oluruz, hamile olduğumu öğrendiğim andan itibaren diyetisyene gitcem.

Anaccimmmmm.. zaten kilodan korkuyorum yapmayin boyle..
Dusunun benim kocis topcu fit bir adam kasli masli..
ben artik yaninda sumo gibi dururum..

simdiden halime guluyorum.. dusunsenize ben topuksuz gezmem.. ojesiz. makyajsiz. sac. bas..kiyafetlerim temiz..
sonra ne olucam.. topuklar kirik.. tirnak kirik.. makyaj yarida.. sac bagli.. kiyafetler sutlu..

Bunlara ragmen istiyorum !!

canım kendimizi buna o kadar hazırlamışız ki o kadar istekliğiz ki hayal kuruyoruz doğmayan bebeğimize sevgilerin en safını en mükmelini besliyoruz hele bi doğsunlar hayırlısıyla daha bunlar başlangıç onlar için . . .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…