Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

bende 1.60 canim....yasimdan kucuk duruyorum 17-18saniyorlar hep ben biraz almak istiyorum aslinda ama gobekten degil baska yerler sissin azcik

ben bu halimi seviyorum cnm, 34-36 beden giyiyorum giydiğimi de yakıştırıyorum. zaten bebekten sonra kilo alıcaz hiç gerek yok şimdiden şişmeye :) sağlıklı olduktan sonra zayıflık gayet güzel, görsel olarak hoş bi kere :) kiloyu takma bebişten sonra diyet yapacaz ne de olsa :)

biz kadınlar ya popodan yada karından alıyoruz minyum tipli olman iyi datlum bende eşime göre olgun dururum 26 yaşındayım ama rahat 28-30 gibi dururum eşim 28 sanki 24-25 duruyo buda benim canımı sıkıyo . . .

walla ben kendimi bildim bileli hiç bi zaman çıtı pıtı bi hatun olamadım hayatım hep türlü diyet işkenceleriyle geçti desem yeridir. ama elde kocaman bir sıfır var tabi. bende alıştım artıkın. ben kilolu bi bayanım e kociş tamam kaslı caslı tarzında ama ben yağlı ballı oluca dedim bu işe bir el atma zamanı geldi walla kocişi resmen doldurdum.. şişirdim şimdi ikimizde yağlı ballıyız. ortalandık yani.. içim rahat şimdi :90::90:

canım benim bişiyleri kaybetmezsek bişeylere sahip olamayız dimi hamilelik esnasında çok salmayalım tabi kendimizi ama çpokta derli toplu durmayacağımız kesin . . . bende mesela mutlaka eşimin gelme zamanı kendimi süslerim püslerim parfüm fln o şekil yani ama çocuk olunca sanmıyoru bu adar olacağımı:44::44::44:

Haziriz kizlar.. bu siposlarda fazla nazlanmasinlar canim.. burda onlari bekleyen guzel hayaler besleyen bir anneleri var..

Insallah en buyuk hayalim.. hedef hamilelikte 9 kilo almak.. 50yim simdi 59
59
-3 kilo bebek
-3 kilo vucutaki sular falan
-1 kilo placenta
-2 kilo gogusler oda zamanla

yandan yandan.. anca ruyamda olur demi..

Ahahahha sacini yikaridab toplarsin bi elinde cocuk ni elinde canta savlaein boyası yariya inmis ahahahahah cok güldüm yaaa kendimi koydumda Allahim

hayirlisi bakalim.. gelsin bebisim.. onlar sorun degil..

ay bu konu nerden açıldı yaa :26: baya kaptırdım kendimi hayellere

doktorlar da maksimum 12-14 kilo diyo hamilelikte. doğumda 12 nin çoğu gidiyomuş zaten, amniyon sıvısını da hesaba katarsan 3-4-5 kilo çok rahat gider...hesabımıza göre doğumdan sonra manken gibi olacaz monbebecim :) inşallah öyle olur benim çevremde doğumda 30 kilo alan bile oldu çok korktum valla ya ben de öyle olursam diye

süpresin esrarengiz bayıldım sana ben2 sene öncesine 80 kiloydum boyda yok zaten top gibiydim sonra diyet miyet yapmadım ki zaten bugün başlasam yarın mutlaka es geçiyordum daha sonra ne olduysa birden zayıflamaya başladım 14 ayda 47 kloya düştüm sonra doktra gttim dedi ölüm grevine mi girdin kızım bu ne hal vitamin fln yadı sonra 50'ye çıktım şimdide 54 flnım beni zayıflatan sigara oldu onu içince yemek fln yiyemedim ama sakın denemeyi kızlar sakın

öyle valla. bile bile lades yapıyoruz

valal herkes bana dio sende kalmaz bu süs dio ama bende razıyım yeterki kucağımda olsun bebeğim güzel ayakkabılar giydireyim cici tulumlar yumoşlarla parfümleyeyim misler gibi koksun saçlar.....oh ya hayaline kurban....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…