Ahahha bnde pamuk çiltesi gibiyim :))
bende 1.60 canim....yasimdan kucuk duruyorum 17-18saniyorlar hepben biraz almak istiyorum aslinda ama gobekten degil baska yerler sissin azcik
biz kadınlar ya popodan yada karından alıyoruz minyum tipli olman iyi datlum bende eşime göre olgun dururum 26 yaşındayım ama rahat 28-30 gibi dururum eşim 28 sanki 24-25 duruyo buda benim canımı sıkıyo . . .
hakikaten mi hiç mi hayal kurmadın canım hadi kur bakim kokusu dışında neler yapardın onla . . .
ben cok seviom pammik gibi oluyolar biz neyiz böyle tahta gibu
ben çektim canım inş hepimiz hamiş kalırı bu ay :) nasip...
Anaccimmmmm.. zaten kilodan korkuyorum yapmayin boyle..
Dusunun benim kocis topcu fit bir adam kasli masli..
ben artik yaninda sumo gibi dururum..
simdiden halime guluyorum.. dusunsenize ben topuksuz gezmem.. ojesiz. makyajsiz. sac. bas..kiyafetlerim temiz..
sonra ne olucam.. topuklar kirik.. tirnak kirik.. makyaj yarida.. sac bagli.. kiyafetler sutlu..
Bunlara ragmen istiyorum !!
bende 1.60 canim....yasimdan kucuk duruyorum 17-18saniyorlar hepben biraz almak istiyorum aslinda ama gobekten degil baska yerler sissin azcik
canım kendimizi buna o kadar hazırlamışız ki o kadar istekliğiz ki hayal kuruyoruz doğmayan bebeğimize sevgilerin en safını en mükmelini besliyoruz hele bi doğsunlar hayırlısıyla daha bunlar başlangıç onlar için . . .
cnm benim de kan şekerim çok düşüyo kaç kez hastanelik oldum. tokluk kan şekerim bile 70 civarı oluyo 110-120 olması gerekirken o yüzden çok sık ama küçük porsiyonlar yiyorum. inşallah sadece göbişi olan hamişlerden oluruz, hamile olduğumu öğrendiğim andan itibaren diyetisyene gitcem.
simdiden halime guluyorum.. dusunsenize ben topuksuz gezmem.. ojesiz. makyajsiz. sac. bas..kiyafetlerim temiz..
sonra ne olucam.. topuklar kirik.. tirnak kirik.. makyaj yarida.. sac bagli.. kiyafetler sutlu..
canım benim bişiyleri kaybetmezsek bişeylere sahip olamayız dimihamilelik esnasında çok salmayalım tabi kendimizi ama çpokta derli toplu durmayacağımız kesin . . . bende mesela mutlaka eşimin gelme zamanı kendimi süslerim püslerim parfüm fln o şekil yani ama çocuk olunca sanmıyoru bu adar olacağımı:44::44::44:
canım kendimizi buna o kadar hazırlamışız ki o kadar istekliğiz ki hayal kuruyoruz doğmayan bebeğimize sevgilerin en safını en mükmelini besliyoruz hele bi doğsunlar hayırlısıyla daha bunlar başlangıç onlar için . . .
doğru soyluyorsun canim hamilelikte alicaz en azindan öyle çok dikkat etmeye gerek kalmaz
Haziriz kizlar.. bu siposlarda fazla nazlanmasinlar canim.. burda onlari bekleyen guzel hayaler besleyen bir anneleri var..
Insallah en buyuk hayalim.. hedef hamilelikte 9 kilo almak.. 50yim simdi 59
59
-3 kilo bebek
-3 kilo vucutaki sular falan
-1 kilo placenta
-2 kilo gogusler oda zamanla
walla ben kendimi bildim bileli hiç bi zaman çıtı pıtı bi hatun olamadımhayatım hep türlü diyet işkenceleriyle geçti desem yeridir. ama elde kocaman bir sıfır var tabi. bende alıştım artıkın. ben kilolu bi bayanım e kociş tamam kaslı caslı tarzında ama ben yağlı ballı oluca dedim bu işe bir el atma zamanı geldi walla kocişi resmen doldurdum.. şişirdim şimdi ikimizde yağlı ballıyız. ortalandık yani.. içim rahat şimdi :90::90:
benim kocisde memnun canim ben memnun degilim cok kucuk cicisleeerr
ay bu konu nerden açıldı yaa :26: baya kaptırdım kendimi hayellere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?