- 2 Eylül 2013
- 2.918
- 134
- 163
doğru soyluyorsun canim hamilelikte alicaz en azindan öyle çok dikkat etmeye gerek kalmazbasketbol topu gibi oluruz artik yuvarlanir gideriz o gobeklerle
walla ben kendimi bildim bileli hiç bi zaman çıtı pıtı bi hatun olamadımhayatım hep türlü diyet işkenceleriyle geçti desem yeridir. ama elde kocaman bir sıfır var tabi. bende alıştım artıkın. ben kilolu bi bayanım e kociş tamam kaslı caslı tarzında ama ben yağlı ballı oluca dedim bu işe bir el atma zamanı geldi walla kocişi resmen doldurdum.. şişirdim şimdi ikimizde yağlı ballıyız. ortalandık yani.. içim rahat şimdi :90::90:
doktorlar da maksimum 12-14 kilo diyo hamilelikte. doğumda 12 nin çoğu gidiyomuş zaten, amniyon sıvısını da hesaba katarsan 3-4-5 kilo çok rahat gider...hesabımıza göre doğumdan sonra manken gibi olacaz monbebecim :) inşallah öyle olur benim çevremde doğumda 30 kilo alan bile oldu çok korktum valla ya ben de öyle olursam diye
pamuk çiltesi ne kız tarif eder misin___?
benim kocisde memnun canim ben memnun degilim cok kucuk cicisleeerr75 kullaniyorum bos kaldigi oluyo doldurmuyooo
Hu huuuuherkese tünaydınlar, hayırlı cumalarrrr
süpresin esrarengiz bayıldım sana ben2 sene öncesine 80 kiloydum boyda yok zaten top gibiydim sonra diyet miyet yapmadım ki zaten bugün başlasam yarın mutlaka es geçiyordum daha sonra ne olduysa birden zayıflamaya başladım 14 ayda 47 kloya düştüm sonra doktra gttim dedi ölüm grevine mi girdin kızım bu ne hal vitamin fln yadı sonra 50'ye çıktım şimdide 54 flnım beni zayıflatan sigara oldu onu içince yemek fln yiyemedim ama sakın denemeyi kızlar sakın
ayneennn hep destekli kullaniyoruuummm hele soyle sirt ustu yatinca hic kalmiyor dumduz oluyo resmen
ins idolun en kısa zamanda gerçekleşir
ben bunlardan vazgecmeyi goze alabiliyorsam ki cok susluyum dur demeki gercekten hazirim gerisi allah'ima kalmis..öyle valla. bile bile lades yapıyoruz
kiz banada diyorlar.. sanki beddua eder gibi.. ne manyaklar var.. bebgimiz olsun 1 yil icinde insallah toparlariz..valal herkes bana dio sende kalmaz bu süs dio ama bende razıyım yeterki kucağımda olsun bebeğim güzel ayakkabılar giydireyim cici tulumlar yumoşlarla parfümleyeyim misler gibi koksun saçlar.....oh ya hayaline kurban....
walla ben kendimi bildim bileli hiç bi zaman çıtı pıtı bi hatun olamadımhayatım hep türlü diyet işkenceleriyle geçti desem yeridir. ama elde kocaman bir sıfır var tabi. bende alıştım artıkın. ben kilolu bi bayanım e kociş tamam kaslı caslı tarzında ama ben yağlı ballı oluca dedim bu işe bir el atma zamanı geldi walla kocişi resmen doldurdum.. şişirdim şimdi ikimizde yağlı ballıyız. ortalandık yani.. içim rahat şimdi :90::90:
boyledikAhahahha sacini yikaridab toplarsin bi elinde cocuk ni elinde canta savlaein boyası yariya inmis ahahahahah cok güldüm yaaa kendimi koydumda Allahim
hee vallaha manken olucaz bebegimizi alicaz kociside takicaz kolumuza...
yaa bende cok duydum 26 kilo 30.. annammm ben diyorum yaa sumo olurum oyle..
allah korusun saglikli bir hamilelik gecirelim de..
bazen genetikte olabiliyormus diye duydum ama benim annem en fazla 10 kilo almistir ..
yok yawrum sigara beni kesmiyo normal besleniyorum ama bıraktığımda 15 kilo almama sebep oldu
ama 4 yıldır içmiyorum. kocişle tanışmadan 3-4 ay ewel bırakmıştım.. sonra yavaş yavaş kilo aldım.. buarada kociş hayatımdaidi ama Allahtan kilo muhabbeti durumumu çakmadan kaptım kocişi
genetikse iyi kuşum yaaa, annem de çok çok az almış hatta annem 3 sezeryan oldu menopoza kadar 48 kiloydu, doğumda da doğum sonrasında da kilosu yokmuş. Ayyy nasıl sevindirik oldum şimdi, tamam cnm biz manken gibi olacaz anlaşıldı :))))))
ins idolun en kısa zamanda gerçekleşir
ayneennn hep destekli kullaniyoruuummm hele soyle sirt ustu yatinca hic kalmiyor dumduz oluyo resmen
sağol canım, nasılsın?günaydın canım sana da hayırlı cumalar
canım nasılsın? ben geçmişi okuyamadım, iyi ki de okumamışım o zaman, bugün keyfim enerjim yerinde, duygusala bağlamayayım mademyaa napıyosnuz böylee kızlar, çok duygusala bağlamışsınız, belirti konuşsanız daha az yıpranırsınız hee.okuyunca hepsinde gözlerim dolduuu. kapatalım mı bu hayal kurma konusunu :26:
hoşbuldum tatlım, nasılsın?hayırlı cumalar canım hg
kiz insallah oyledir ben nerden duydumki bunu hatirlamiyorum bile..
bende 75 kullanıyorum diyecem de kullanamıyorum boş geliyo 75 bile yani ama şükür eşi sorun yapmıyo bunu alttan destekliler var onlardan kullanıyorum bikinim bile destekli o denli kötü durumdayım yani . . . :2::2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?