Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

doğru soyluyorsun canim hamilelikte alicaz en azindan öyle çok dikkat etmeye gerek kalmaz basketbol topu gibi oluruz artik yuvarlanir gideriz o gobeklerle

cnm 8-9 aylık hamilelere bakıyorum tayt üzerine uzun bi bluz giymiş kolu bacağı incecik sadece göbişi var, bayılıyorum onlara yaaa...kuzenimin ikizleri oldu 3 gün önce, kız 6 aylık hamileyken incecikti minicik bi göbişi vardı doğumdan sonra sanki hiç doğum yapmamış gibi incecik, bebişleri de sağlıklı maşallah...idolüm o yani :)

bu çok iyiymiş

hee vallaha manken olucaz bebegimizi alicaz kociside takicaz kolumuza...
yaa bende cok duydum 26 kilo 30.. annammm ben diyorum yaa sumo olurum oyle..
allah korusun saglikli bir hamilelik gecirelim de..
bazen genetikte olabiliyormus diye duydum ama benim annem en fazla 10 kilo almistir ..

Son düzenleme:
benim kocisde memnun canim ben memnun degilim cok kucuk cicisleeerr 75 kullaniyorum bos kaldigi oluyo doldurmuyooo

bende 75 kullanıyorum diyecem de kullanamıyorum boş geliyo 75 bile yani ama şükür eşi sorun yapmıyo bunu alttan destekliler var onlardan kullanıyorum bikinim bile destekli o denli kötü durumdayım yani . . . :2::2:

yok yawrum sigara beni kesmiyo normal besleniyorum ama bıraktığımda 15 kilo almama sebep oldu
ama 4 yıldır içmiyorum. kocişle tanışmadan 3-4 ay ewel bırakmıştım.. sonra yavaş yavaş kilo aldım.. buarada kociş hayatımdaidi ama Allahtan kilo muhabbeti durumumu çakmadan kaptım kocişi

yaa napıyosnuz böylee kızlar, çok duygusala bağlamışsınız, belirti konuşsanız daha az yıpranırsınız hee. okuyunca hepsinde gözlerim dolduuu. kapatalım mı bu hayal kurma konusunu :26:

öyle valla. bile bile lades yapıyoruz
ben bunlardan vazgecmeyi goze alabiliyorsam ki cok susluyum dur demeki gercekten hazirim gerisi allah'ima kalmis..
kiz banada diyorlar.. sanki beddua eder gibi.. ne manyaklar var.. bebgimiz olsun 1 yil icinde insallah toparlariz..
kiz bu cok guzelmis.. biz kocisleride yedirelim yedirelim.. benimki ne kadar yedirisem yedirim adam gram almiyo.. gidiyo kosuyo..
Ahahahha sacini yikaridab toplarsin bi elinde cocuk ni elinde canta savlaein boyası yariya inmis ahahahahah cok güldüm yaaa kendimi koydumda Allahim
boyledik
boyle olucaz gamze ben zeycan
hamimelikten sonra..

genetikse iyi kuşum yaaa, annem de çok çok az almış hatta annem 3 sezeryan oldu menopoza kadar 48 kiloydu, doğumda da doğum sonrasında da kilosu yokmuş. Ayyy nasıl sevindirik oldum şimdi, tamam cnm biz manken gibi olacaz anlaşıldı :))))))

bende bıraktım sayılır 1 ayda en fazla 2 paket alıyorum çocuk yapmayı düşünenler için zararlı çünkü ayrıca kocamda kulanmıyo yazık ona ya aynı yatakta yatıyoruz ben nasıl soğan kokusuna dayanamıyosam oda sigar kousuna dayanamaz biliyorum am günlük 1 ve en fazla 3 tane içiyorum . . .

kiz insallah oyledir ben nerden duydumki bunu hatirlamiyorum bile..

günaydın canım sana da hayırlı cumalar
sağol canım, nasılsın? ben de şimdi yemeğe çıkıyorum...

yaa napıyosnuz böylee kızlar, çok duygusala bağlamışsınız, belirti konuşsanız daha az yıpranırsınız hee. okuyunca hepsinde gözlerim dolduuu. kapatalım mı bu hayal kurma konusunu :26:
canım nasılsın? ben geçmişi okuyamadım, iyi ki de okumamışım o zaman, bugün keyfim enerjim yerinde, duygusala bağlamayayım madem

hayırlı cumalar canım hg
hoşbuldum tatlım, nasılsın?

bende 75 kullanıyorum diyecem de kullanamıyorum boş geliyo 75 bile yani ama şükür eşi sorun yapmıyo bunu alttan destekliler var onlardan kullanıyorum bikinim bile destekli o denli kötü durumdayım yani . . . :2::2:

bende yağ oranı fazla olduğu için onlarında maşşallahı var.. 90 takıyorum pırtlıyo. 95 alıyorum boş kalıyo amaannnnn napim bende bıngıl bıngıl geziom işte..

benim arkadaşım 110 takıyo. diyoki az daha büyürse omuzlarıma atıp gezcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…