Hu huuuuherkese tünaydınlar, hayırlı cumalarrrr
ayy eveeettt annemde zayif ben gibiiii ohhh ohhh kilo almicaaazzz
bende yağ oranı fazla olduğu için onlarında maşşallahı var.. 90 takıyorum pırtlıyo. 95 alıyorum boş kalıyoamaannnnn napim bende bıngıl bıngıl geziom işte..
benim arkadaşım 110 takıyo. diyoki az daha büyürse omuzlarıma atıp gezcem
ayy eveeettt annemde zayif ben gibiiii ohhh ohhh kilo almicaaazzzböyle deyip deyip ipin ucunu kacirmayalimda :9+
umut fakirin ekmeğidir tatlım sakın araştırma doğruluk payını :))) biz yine manken gibi olacaz diye bilelim :))))
ayy eveeettt annemde zayif ben gibiiii ohhh ohhh kilo almicaaazzzböyle deyip deyip ipin ucunu kacirmayalimda :9+
bende yağ oranı fazla olduğu için onlarında maşşallahı var.. 90 takıyorum pırtlıyo. 95 alıyorum boş kalıyoamaannnnn napim bende bıngıl bıngıl geziom işte..
annammmm 110 cok fazla yazık yaaa boyun agrisi yapiyo fazlasi
:)))))))) ayyy o da çok büyük yaaa, her şeyin ortası iyi desene. benim bi arkadaşımda omurilik eğriliği oldu büyük göğüsler yüzünden ameliyat olup kestirdi garibim...
Aynen bebegimben bunlardan vazgecmeyi goze alabiliyorsam ki cok susluyum dur demeki gercekten hazirim gerisi allah'ima kalmis..
kiz banada diyorlar.. sanki beddua eder gibi.. ne manyaklar var.. bebgimiz olsun 1 yil icinde insallah toparlariz..
kiz bu cok guzelmis.. biz kocisleride yedirelim yedirelim.. benimki ne kadar yedirisem yedirim adam gram almiyo.. gidiyo kosuyo..
boyledik
boyle olucazgamze ben zeycan
hamimelikten sonra..
Ben içiyorum hala kocan icmiyobende bıraktım sayılır 1 ayda en fazla 2 paket alıyorum çocuk yapmayı düşünenler için zararlı çünkü ayrıca kocamda kulanmıyo yazık ona ya aynı yatakta yatıyoruz ben nasıl soğan kokusuna dayanamıyosam oda sigar kousuna dayanamaz biliyorum am günlük 1 ve en fazla 3 tane içiyorum . . .
kızlar birliktelige başlamadan euzü besmele ile başlıyorum....ve çok tövbe getirmek gerekmiş bu dönemde....euzu besmele olmazsa şeytan sizinle oluyomuş eşinize de söyletin unutmayın.....:26::26::26:
Aynen bebegimböyle
Ben içiyorum hala kocan icmiyo) bebek olursa bırakırım sadece
kızlar birliktelige başlamadan euzü besmele ile başlıyorum....ve çok tövbe getirmek gerekmiş bu dönemde....euzu besmele olmazsa şeytan sizinle oluyomuş eşinize de söyletin unutmayın.....:26::26::26:
Aynen bebegimböyle
Ben içiyorum hala kocan icmiyo) bebek olursa bırakırım sadece
kuzum ben bebege karar verdim doktora kontrole gitmistim.. dediki sigarayi birak falan ben saniyordum ki bidaha asla birakmam bide birakinca kilo aliniyor diye duymustum daha cok korkuyodum.. ama doktordan ciktim kocis dedi sigara verimi.. yok dedim icmiycem.; sende birak guzelim.. cildimize zararli dislerimize zararli.. saglimiza zararli kokusu var.. hep zarar.. sen simdiden birak tavsiyem cnm..
hemde çok cirkin gorunuyoooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?