Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Sizinde boyle cevrenizde varmi bazi insalar.. :

-yarin cocugun olsunda boyle gezecen mi gor
-cocugun olsunda bu vucudu bidaha ruyadan gor
- yarin gorursun cocugun olunca
- yarin bebek olsun ben gorecem senin halini
- oyle sus puste neymis gorursun..

Ne manyakalr yaa !! beddua eder gibi.. Kim hamile kalmista bir kilo almamis sanki.. milletin gozu bende.. 2 yil oldu ya bide.. soran sorana ne zaman cocuk diye.. bekliyorlar..

bu yuzden bazen korkuyorum bebekten.. ama istiyorum..

:)))))))) ayyy o da çok büyük yaaa, her şeyin ortası iyi desene. benim bi arkadaşımda omurilik eğriliği oldu büyük göğüsler yüzünden ameliyat olup kestirdi garibim...

çocuğa hamile kalırsan inşallah onlara 95 olur tam çünkü sonuçta süt dolacak

kızlar birliktelige başlamadan euzü besmele ile başlıyorum....ve çok tövbe getirmek gerekmiş bu dönemde....euzu besmele olmazsa şeytan sizinle oluyomuş eşinize de söyletin unutmayın.....:26::26::26:

:)))))))) ayyy o da çok büyük yaaa, her şeyin ortası iyi desene. benim bi arkadaşımda omurilik eğriliği oldu büyük göğüsler yüzünden ameliyat olup kestirdi garibim...

Kizlar benim bir komsum ameliyat oldu.. tek gogusu 5 kiloydu dusunun.. vallahi..
kadinin bel problemleri basladi one egilirken cok agrilari vardi mecburen kestirdi..

Aynen bebegim böyle
Ben içiyorum hala kocan icmiyo ) bebek olursa bırakırım sadece

kızlar birliktelige başlamadan euzü besmele ile başlıyorum....ve çok tövbe getirmek gerekmiş bu dönemde....euzu besmele olmazsa şeytan sizinle oluyomuş eşinize de söyletin unutmayın.....:26::26::26:

zeycancım bende bildiğim duaların hepsini okuyorum eşime de okutuyorumdum ama eşim günah diyo okumuyo artık

Aynen bebegim böyle

Ben içiyorum hala kocan icmiyo ) bebek olursa bırakırım sadece

kuzum ben bebege karar verdim doktora kontrole gitmistim.. dediki sigarayi birak falan ben saniyordum ki bidaha asla birakmam bide birakinca kilo aliniyor diye duymustum daha cok korkuyodum.. ama doktordan ciktim kocis dedi sigara verimi.. yok dedim icmiycem.; sende birak guzelim.. cildimize zararli dislerimize zararli.. saglimiza zararli kokusu var.. hep zarar.. sen simdiden birak tavsiyem cnm..

CİNSİ İLİŞKİDEN ÖNCE OKUNACAK DUA:
Bismillahi Allahümme cennibne'ş-şeytane ve cennibi'ş-şeytane ma razaktena.
Allahın adıyla, Allahım bizden şeytanı uzaklaştır ve bize vereceğin rızıktan da şeytanı uzaklaştır.

Dua kitabımdaki duayı yazdım kızlar. İlişkiden önce yapılacak dua buymuş.

Tebrik ediyorum ama ben bırakmak istemiyorum ki bebek olunca bebk icin bırakcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…