- 2 Eylül 2013
- 2.918
- 134
- 163
Kizlar benim bir komsum ameliyat oldu.. tek gogusu 5 kiloydu dusunun.. vallahi..
kadinin bel problemleri basladi one egilirken cok agrilari vardi mecburen kestirdi..
zeycancım bende bildiğim duaların hepsini okuyorum eşime de okutuyorumdum ama eşim günah diyo okumuyo artık
psikolojik bunlar canim.. bende oyle saniyodum simdide sinirlerniyorum.. uzuluyorum ama sigara yok ve bu durumu cok rahat atlatiyorum..bende çocuk için bırakırım ama sinirenice yada çok üzgünke içtiğimde bakıyorum ki sakinleşmişi bu psikoloji herhalde . . . :44:
Tebrik ediyorum ama ben bırakmak istemiyorum ki bebek olunca bebk icin bırakcam
okusun canım bereketi olur hem hemde işinize şeytan karışmaz....
evet evet.. simdi daha rahat..kadından ne yağ çıktı demek ki, o da bi sağlık sorunu sonuçta estetik gerekli bence...
:)))))))) ayyy o da çok büyük yaaa, her şeyin ortası iyi desene. Benim bi arkadaşımda omurilik eğriliği oldu büyük göğüsler yüzünden ameliyat olup kestirdi garibim...
ewet seyyar inek gibi gezicemçocuğa hamile kalırsan inşallah onlara 95 olur tam çünkü sonuçta süt dolacak
aynen canım ortası makulü :128:annammmm 110 cok fazla yazık yaaa boyun agrisi yapiyo fazlasiIste herkesin derdi ayriii biz kucuk diye uzuluyor Kimi buyuk die
kizlar benim bir komsum ameliyat oldu.. Tek gogusu 5 kiloydu dusunun.. Vallahi..
Kadinin bel problemleri basladi one egilirken cok agrilari vardi mecburen kestirdi..
psikolojik bunlar canim.. bende oyle saniyodum simdide sinirlerniyorum.. uzuluyorum ama sigara yok ve bu durumu cok rahat atlatiyorum..
Sen bilirsin guzelim..
Ama birakin yaa.. paraniza yazik.. ufluyorsunuz o parayi havaya..
anladım canım. ama kilo vereceksen kendin için ver. o, bu söylüyor diye değil. zayıflamak istiyorsan zayıfla. çık dışarıya bolbol yürüyüş yap. o parklardaki jimnastik aletlerini de kullanabilirsin. bir de asitli içecekler kullanma ve geç saatte yemek yeme alışkanlığın falan varsa bırakman lazım. büyük farkını görürsün...
Ben de kiloluyum sana gore baya kilolu kalirim sanirim 70 im su an. Bebek istedigimden beri de bi on kilo verdim hatta 8 aydir yani.
ben de d.kontrol hapları kilo yapıyomuş diye biliyodum o yüzden hiç kullanmadım. belki senin metabolizma çok hızlı çalışıyodur, kullanıp çok kilo alanlar da oldu.
kusuuummm agir diyetler ve agir spor yapma bu ara bi yuruyus burde yedigine dikkat et yeter bence malum bebiş dusunuyoruz
duayi not ettim canim sagol
sağol canım, nasılsın?ben de şimdi yemeğe çıkıyorum...
canım nasılsın? ben geçmişi okuyamadım, iyi ki de okumamışım o zaman, bugün keyfim enerjim yerinde, duygusala bağlamayayım madem
hoşbuldum tatlım, nasılsın?
okusun canım bereketi olur hem hemde işinize şeytan karışmaz....
Ayyy allah korusun yaaa :18:
:18::18: Ay boyun ağrısı yapıo demişti ama şimdilik bi sorunu yok şükür. Ama hamile kaldığında kaç olur onu bilemem :26:
düşününce mantıklı ama ben üniversiteyi kazanim bırakacam, üni bitsin bırakacam, yüksek lisans bitsin bırakacam, iş olsun bırakacam, evlenim bırakacam diye diye bugünlere geldim azalttım ama bırakamadım demek ki iradesizim biraz
valla ben üç ay d.kontrol hapı kullandım 10 kilo aldım caım
psikolojik bunlar canim.. bende oyle saniyodum simdide sinirlerniyorum.. uzuluyorum ama sigara yok ve bu durumu cok rahat atlatiyorum..
Sen bilirsin guzelim..
Ama birakin yaa.. paraniza yazik.. ufluyorsunuz o parayi havaya..
şekerim bende sen gibi 1,55 boy kilo 50 hamile kalırsam 65 e razıyım diom yürüyen fıçılar gibi gezer dururuz ama ben yememe dikkat ediyorum...az ve sık...kuruyemiş yerim...özellikle son iki aydır yaş antep fıstığı yiyorum nefis....
duayi not ettim canim sagol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?