Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

bende çocuk için bırakırım ama sinirenice yada çok üzgünke içtiğimde bakıyorum ki sakinleşmişi bu psikoloji herhalde . . . :44:
psikolojik bunlar canim.. bende oyle saniyodum simdide sinirlerniyorum.. uzuluyorum ama sigara yok ve bu durumu cok rahat atlatiyorum..

Tebrik ediyorum ama ben bırakmak istemiyorum ki bebek olunca bebk icin bırakcam

Sen bilirsin guzelim..

Ama birakin yaa.. paraniza yazik.. ufluyorsunuz o parayi havaya..

:)))))))) ayyy o da çok büyük yaaa, her şeyin ortası iyi desene. Benim bi arkadaşımda omurilik eğriliği oldu büyük göğüsler yüzünden ameliyat olup kestirdi garibim...
Ayyy allah korusun yaaa :18:

çocuğa hamile kalırsan inşallah onlara 95 olur tam çünkü sonuçta süt dolacak
ewet seyyar inek gibi gezicem

annammmm 110 cok fazla yazık yaaa boyun agrisi yapiyo fazlasi Iste herkesin derdi ayriii biz kucuk diye uzuluyor Kimi buyuk die
aynen canım ortası makulü :128:

kizlar benim bir komsum ameliyat oldu.. Tek gogusu 5 kiloydu dusunun.. Vallahi..
Kadinin bel problemleri basladi one egilirken cok agrilari vardi mecburen kestirdi..

:18::18: Ay boyun ağrısı yapıo demişti ama şimdilik bi sorunu yok şükür. Ama hamile kaldığında kaç olur onu bilemem :26:

psikolojik bunlar canim.. bende oyle saniyodum simdide sinirlerniyorum.. uzuluyorum ama sigara yok ve bu durumu cok rahat atlatiyorum..

Sen bilirsin guzelim..

düşününce mantıklı ama ben üniversiteyi kazanim bırakacam, üni bitsin bırakacam, yüksek lisans bitsin bırakacam, iş olsun bırakacam, evlenim bırakacam diye diye bugünlere geldim azalttım ama bırakamadım demek ki iradesizim biraz

tamam canım bugünden itibaren dikkat etmeye ve yürüyüşe başlıyorumm

kusuuummm agir diyetler ve agir spor yapma bu ara bi yuruyus burde yedigine dikkat et yeter bence malum bebiş dusunuyoruz

tamam canımm ağır diyet diil de az yemeyi düşünüyorum artık çünkü ipin ucunu baya kaçırmıştım. ama dikkat ederim. zaten inşallah hamiş olup olmadığımı öğrenmeme de 10 gün kaldı. eğer bu ay bebişim gelmediyse bi dahaki aya kadar sıkarım kendimi baya

iyiyim canım çok şükür, idare ediyoruz işte:) Allah keyfini bozmasınnn

Ayyy allah korusun yaaa :18:

:18::18: Ay boyun ağrısı yapıo demişti ama şimdilik bi sorunu yok şükür. Ama hamile kaldığında kaç olur onu bilemem :26:

bilmiyorum ki canim hayirlisi bakalim..

bu hic guzel degil canim..
bence sen soyle dene bir gun icmemeye calis.. canin istedigi zamanda onun butun zararlarini aklina getir otomatik olarak insan tiksiniyor sonra.. ve icmezsin.. kazanacaklarini dusun.; guzel bir cilt.. saglikli gunler.. koku kalmiycak.. disler hep temiz beyaz..
benim canim ne zaman istediyse baslarda tabi.. hep zararlarini dusundum.. bebegimi dusundum.. oyle oyle unutuyorsun bile.. hatta yaninda birisi icerkende tiksiniyorsun..

valla ben üç ay d.kontrol hapı kullandım 10 kilo aldım caım

ee tatlım vücuduna hormon alıyosun bol miktarda o yüzden kilo alman normal. Bence kiloyu hiç takma kafana, azıcık dikkatle hemen gidiyo kilolar. Baklava yerine sütlü tatlı, biraz daha bol hareket fırsatın varsa yarım saatlik yürüyüş, kral sofrası gibi kahvaltı, dilenci sofrası gibi akşam yemeği ve bol suyla uçup gider kilolar hem de sağlıklı bi şekilde...

Sen bilirsin guzelim..

aynen kızlar pisikoloji kendimi kandırıyorum sadece . . .

bebeğim etrafınızda şeker hastası varsa yaş antep fıstığının kabuğıu şekere birebir. ben babama yapıyorum

kızlar bişiy soracam bende kaşıntı var vajinamda kocamla birlikte olduğumuzda acaip yanıyo doktora gittim hiç bişiy yok dedi arada bir oluyo ama bu sürekli değil birde son 2 gündür kaşıntıyla birlikte sarı akıntı var aranızda böyle olanınız varsa ne yapıyor yardım eder misiniz lütfen . . .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…