bebeğim etrafınızda şeker hastası varsa yaş antep fıstığının kabuğıu şekere birebir. ben babama yapıyorum
bilmiyorum ki canim hayirlisi bakalim..
bu hic guzel degil canim..
bence sen soyle dene bir gun icmemeye calis.. canin istedigi zamanda onun butun zararlarini aklina getir otomatik olarak insan tiksiniyor sonra.. ve icmezsin.. kazanacaklarini dusun.; guzel bir cilt.. saglikli gunler.. koku kalmiycak.. disler hep temiz beyaz..
benim canim ne zaman istediyse baslarda tabi.. hep zararlarini dusundum.. bebegimi dusundum.. oyle oyle unutuyorsun bile.. hatta yaninda birisi icerkende tiksiniyorsun..
ee tatlım vücuduna hormon alıyosun bol miktarda o yüzden kilo alman normal. Bence kiloyu hiç takma kafana, azıcık dikkatle hemen gidiyo kilolar. Baklava yerine sütlü tatlı, biraz daha bol hareket fırsatın varsa yarım saatlik yürüyüş, kral sofrası gibi kahvaltı, dilenci sofrası gibi akşam yemeği ve bol suyla uçup gider kilolar hem de sağlıklı bi şekilde...
kızlar ben öğlen arasına çıkıyorum çok öpüyorum sizi cumanız mübarek dualarınız kabul olsun....:26::26:
çok haklısın cnm, söylemesi ayıp diş temizleme seti hep çantamda oluyor. eşim içmese ben de daha rahat bırakırım da o da günde 1 paket içiyo. etrafımda da herkes içiyo (kardeşim, arkadaşlarım) içmeyenler olsa belki bırakabilirdim. işin kötüsü ben sigara içmeyi seviyorum bunu kafamdan atmam lazım. çok teşekkür ederim cnm, bunları düşünerek bırakmayı denicem. bu arada en uzun bıraktığım süre 3 gündü.
Nasil canim benim babamda seker hastasi.. ??
hahaha süper tarifuyguliycam bunu bebeğim
çok haklısın cnm, söylemesi ayıp diş temizleme seti hep çantamda oluyor. eşim içmese ben de daha rahat bırakırım da o da günde 1 paket içiyo. etrafımda da herkes içiyo (kardeşim, arkadaşlarım) içmeyenler olsa belki bırakabilirdim. işin kötüsü ben sigara içmeyi seviyorum bunu kafamdan atmam lazım. çok teşekkür ederim cnm, bunları düşünerek bırakmayı denicem. bu arada en uzun bıraktığım süre 3 gündü.
hahaha süper tarifuyguliycam bunu bebeğim
Sen bilirsin canim..
ama benimde etrafimda cok icin var.. ben biraktim..
O bu su bahane insan kendini dusunerek birakmasi lazim.. benim kocamda icerdi.. o birakamiyodu ben biraktim oda yavas yavas azaltarak birakti bu ikimiz icin cok iyi oldu.. benim kocamin arkadaslari meshur biliyorsun hepside sigara icer ama oda birakti
simdi bana diyo ki yaa eskiden maclarda 60 dkkadan sonra nefes nefes kaliyordum kosamiyordum simdi cok iyiyim.. bana tesekur ediyo bunun icin..
Canim yaa aksama kocise guzel yemekler yapim.. bana tarif versene..
sutlu bir tatli canim cekti yapsam 4 kisilik bir tarif olsun kuzum..
sonra bulgurla ne gider mesela. ?? bulgurda sart degil.. kolay pratik bir tarif alayim..
kirmizi etim var..gogus etim var.. kiyma var dolapta.. tavuk mu alsam ??
hepinizde yardimci olabilirsiniz..
canımm taze antep fıstığı var ya. onun dışında kadifemsi kırmızı bi kabuğu var. o kabuktan bir avuç kadar alıyosun, 2 litre suya atıyosun. kaynamaya başlayınca iki dakika sonra altını kapatıyosun. bi 10-15 dakika da öyle bekletiyosun, kabukları içinden çıkarıp suyu sürahiye dolduruyosun. dolaba koyup soğutabilirsin benim babam öyle içiyo. her sabah aç karnına 1 su bardağı o sudan içiyo. ve bununla insülini bırakanlar var.
2 litre yapınca her sabah 1 bardaktan nerdeyse 10 gün gidiyor. on gün sonra yeniden kaynat. bu arada günde iki bardak da içebilir bi zararı yok
biz bu yıl nerdeyse 5 kilo taze fıstık aldık kabuklarını bi gazeteye serip kuruttuk. öyle saklıyoruz.. asla su değmemesi gerekiyor buzlukta falan saklanmıyo yani. alıp hemen temizle kabukları kurut, sonra bi avuç bi avuç alıp kaynatırsın
offf canım aynı benim gibisin..sen yine iyisin ben en uzun 12 saat falan bırakmıştım bebişimiz olursa anca öyle bırakırım heralde. benim eşimde içiyor annem babam arkadaşlarım. dediğin gibi öyle olunca daha zor. e bide biz seviyoruz da içmeyi..
ee bebeğim biri bunu yok az yemek ye yok kalori hesabı yap yok ekmek yeme yok bilmem ne yap dese hoşuna gider mi tabi ki gitmez hiçkimsenin hoşuna gitmez daha doğrusu...eğlenceli hale getirmek daha güzel bu kilo verme işini :) ama işin sırrı kral sofrası gibi kahvaltı sofrası, dilenci sofrası gibi akşam yemeği :))))
göğüs etinden sote yap bulgurla iyi gider yanınada cacık yada salata ohhhh valla acıktım en yaaa . . . .
ay insallah canim vesile olurda birakirsin nasil sevinirim..monbebecim sen harika bişeysin, yarın itibariyle bırakıyorum. sayende zincirleme bi bırakma olur kocişim, kardeşim, ben...teşekkürler tekrar. ben niye yapamim yaaa
sigara hamileliği zorlaştırıyomuş o yüzden eskiden 10 tane içiyosam şimdi 5-6. ama bırakmak da istiyorum bi yandan. gel bebeğim bunu da el ele başaralım, en azından bırakmayı deneyelim...
Tamam guzelim supermis bu.. oda zaten yeni basladi insuline.. insallah birakir bu tarif sayesinde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?