Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Walla neden boyle yapiyo bu kv.ler anlamiyorum.ne gerek var simdi
Yani bir insanin muruvveti .evladinin bide bu kadar mi kiskanilir
Allah akil fikir vicdan versin ne diyim

Görgü bebegim bu isler bnm ailem olsa onlar gelinin hic bisiyi olmaa bile çaktırmadan tamamlaelar bunlar tam gorgusuz onlarda bize cattilar iste maleaef aman eslerimiz iyi olsunda gerisi bos

ilginiz ve güzel dualarınız için teşekkürler...gurbette olanlar çok iyi anlar beni...aile ihtiyaç oluyosun ama eşinin ailesi seni benimsemediyse koskoca şehirde sadece sen gibi oluyorsun....amannn:26::26:

insallah hepimize vesile olur da güzel haberler alalım.

canım teyzeye güvenirim k.validemi de 5 yıldır tanıyorum huyunuda biliyorum....ben hiç bi zaman dyduğum şeleri gidipde yüzüne demedim bu daha hiç bişey ...beni çirkin bulması onlara muhtaç gibi düşünmeleri...ve ben eşimi askerdeyken bekledim ailemden uzak bi şehirde tek başıma yaşadım eşim gelcek de evlencez die...bu ne ya şimdi insan fedakarlık etmiş oğlumuza kıymet vermiş bizde gelini yüceltelim der....

ilginiz ve güzel dualarınız için teşekkürler...gurbette olanlar çok iyi anlar beni...aile ihtiyaç oluyosun ama eşinin ailesi seni benimsemediyse koskoca şehirde sadece sen gibi oluyorsun....amannn:26::26:

Allah yardimcin olsun cnm
Bazi seylere kulak tikamak lazim yoksa basa cikamazsin

Canım bnm sadece sen değilsin bu durumda olan onun icin üzülme hic gerek yok hicbiri senden önemli değil

kıslar bişi sorcam hani regl günümüz ekim 5 d e ya ayın 30 da hamile kalsak teste hamile cıkarmı bilen varmı??

benim de 8 ama bu kadar erkenden adet belirtisi olmaz canım. Boşuna kasma kendini

[sıze=3]cnm bende ondan korkuyorum. Bu kasık ağrısıda neyin nesi? Geçenlerdede vardı şimdide var. Belimdede hafif hafif var.. Yumurtam mı çatlamıo acaba ondanmı böle ağrı oluyo? Kistmi yoksam[/sıze] :18::18:

canım malesef herzaman verdiğin emekleri geri alamıyorsun işte. takmayacaksın, boşvereceksin. yoksa sen yıpranırsın ve onların istediği de bu. bazıları zevk alır nedense birilerini üzmekten. ayrıca da o teyzeye de söyle bu konuları gelip sana anlatmasın. nasıl olsa bişey yapamıyorsun bari sinirin bozulmasın. yarın o gün hamile olduğunda ne olacak?? ya da yüzüne karşı diyemiyorsan o konuyu açınca kapatırsın. sen kocanla arana bak canım. herşey düzelmişken şimdi de bunun için üzme kendini de eşini de.

yuhhh artık. Allah ıslah etsin böyle tipleri ne diyim. sıkma canını bebeğim değmez ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…