kayınvalide ne olucak....şimdi eşimin teyzesi aradı biraz dertleştik kadınla...sağda solda gelin bi çeyiz bile getirmedi diomuş oğlum yaptı herşeyi diomuş....o kadar üzüldüm ki düğünde takılan altına kadar eşime destek olarak birlikte yaptığım halde...nişan bohçasını k.validem adına hazırladığım halde ...allah ıslah ettin ya bu ne ya valla...:26::26:
rabbim herkesin gönlüne göre versin çok illet bi gelin değilim akıllı davranmaya çalıştım...hiç saygısızlık etmedim düşün...ama gel gör ki saygı insanı ezdiiriyomuş...Rabbim ıslah etsin....:26::26::26::26:
buyrun gelin canım. etli dolma yaptım biber patlıcan kabak falan :)
annemdeyim ya kaç gündür. annem sabah işe giderken ne yap derse onu yapıyorum bende
evet canım ben de azönce araştırdım. ama kuruluktan çok gebelik için tavsiye ediliyor. inşallah sana da vesile olur canım bu
canım ikili kutusu 1,40 tl+kdv. kargoyla gönderiyorlar. kullanmadan 4 saat öncesinde sıvı almayı kesmen ve en son 3 saat öncesinde wcye gitmen gerekiyor. genelde akşam yapman tavsiye ediliyor. en geç 22:00ye kadar ama. c ve t diye iki çizgi yeri var. c herzaman koyu kırmızı çıkıyor. ne zamanki t c ile aynı renkte ya da t cden daha koyu çıkarsa 24 saat içerisinde yumurtalığını çatlayacağı anlamına geliyor. o koyuyu gördün mü günaşırı ilişki yapman gerekiyor canım. taki t iyice silikleşinceye kadar
benim bugun bitti bende alıcam bugun ovılasyon testi tespit edicem canım denıcem bende aynı gün hamile olduğumuzu öğrenirmişiz ne güzel olurr allah yüzümüze güler inşallah
canım sen teyzeye güveniyor musun yani doğruyu söylüyor mudur? k.v.den böyle diyecek birisi mi? bir de anlamadım insan kendi kardeşini gelir gelinine kötüler mi? şimdi ne oldu. sen üzüldün, k.v.le aran bozuldu. hey Allahım ya...
ilginiz ve güzel dualarınız için teşekkürler...gurbette olanlar çok iyi anlar beni...aile ihtiyaç oluyosun ama eşinin ailesi seni benimsemediyse koskoca şehirde sadece sen gibi oluyorsun....amannn:26::26:
ilginiz ve güzel dualarınız için teşekkürler...gurbette olanlar çok iyi anlar beni...aile ihtiyaç oluyosun ama eşinin ailesi seni benimsemediyse koskoca şehirde sadece sen gibi oluyorsun....amannn:26::26:
benim de 8 ama bu kadar erkenden adet belirtisi olmaz canım. Boşuna kasma kendini
canım teyzeye güvenirim k.validemi de 5 yıldır tanıyorum huyunuda biliyorum....ben hiç bi zaman dyduğum şeleri gidipde yüzüne demedim bu daha hiç bişey ...beni çirkin bulması onlara muhtaç gibi düşünmeleri...ve ben eşimi askerdeyken bekledim ailemden uzak bi şehirde tek başıma yaşadım eşim gelcek de evlencez die...bu ne ya şimdi insan fedakarlık etmiş oğlumuza kıymet vermiş bizde gelini yüceltelim der....
kıslar bişi sorcam hani regl günümüz ekim 5 d e ya ayın 30 da hamile kalsak teste hamile cıkarmı bilen varmı??
kayınvalide ne olucak....şimdi eşimin teyzesi aradı biraz dertleştik kadınla...sağda solda gelin bi çeyiz bile getirmedi diomuş oğlum yaptı herşeyi diomuş....o kadar üzüldüm ki düğünde takılan altına kadar eşime destek olarak birlikte yaptığım halde...nişan bohçasını k.validem adına hazırladığım halde ...allah ıslah ettin ya bu ne ya valla...:26::26:
tüh kaçırdım be(
benim kaynanam iyi ki yok yani varda yokk :))))
bişi sormuştum ama kimse duymadı galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?