- 30 Temmuz 2013
- 8.700
- 2.171
- 148
Kan testinde çıkar idrarda bazılarında çıkıyo ama en sağlıklisi adetden sonra si
[sıze=3]cnm bende ondan korkuyorum. Bu kasık ağrısıda neyin nesi? Geçenlerdede vardı şimdide var. Belimdede hafif hafif var.. Yumurtam mı çatlamıo acaba ondanmı böle ağrı oluyo? Kistmi yoksam[/sıze] :18::18:
O nasıl oluyo gorusmuyormusun
Kanda çıkar kesinlikle ama idrara güvenme gerçekten nwhatif olsa bile negatif cikti yanlismi dersin ondan cok merak ediyorsan kana baktir benim fikrimi sorarsan kendini deldirme ve adetine kadar beklecokk tşk datlım cvp için adet gününde adet olmazsak yani şu gec gebelik ayın 5 adet olcakken 30 da hamile kalırsak kanda cıkar yani öylemi :44:
canım yani eğer hamileysem adetimden 5 gün önce çıkar mı diyosun. çıkabilir de çıkmayabilir de. kan testinde 10 gün önceden öğrenen de var, adeti on gün geçtiği halde öğrenemeyen de var. o yüzden en iyisi beklemek
Ben bir karabiberim
Yuvarlanir giderim
Cok konusma kaynana
Oglunu alir giderim
Kaynana Kaynana Kara suratli kaynana
Allah var yukarda benimle oynama
hap koydum ex koydum
icine de roc koydum
kaynanamin adini kuyruklu yilan koydum
off off genemi beklemekkk
Kanda çıkar kesinlikle ama idrara güvenme gerçekten nwhatif olsa bile negatif cikti yanlismi dersin ondan cok merak ediyorsan kana baktir benim fikrimi sorarsan kendini deldirme ve adetine kadar bekle
canım malesef herzaman verdiğin emekleri geri alamıyorsun işte. takmayacaksın, boşvereceksin. yoksa sen yıpranırsın ve onların istediği de bu. bazıları zevk alır nedense birilerini üzmekten. ayrıca da o teyzeye de söyle bu konuları gelip sana anlatmasın. nasıl olsa bişey yapamıyorsun bari sinirin bozulmasın. yarın o gün hamile olduğunda ne olacak?? ya da yüzüne karşı diyemiyorsan o konuyu açınca kapatırsın. sen kocanla arana bak canım. herşey düzelmişken şimdi de bunun için üzme kendini de eşini de.
Canım şurda bi hafta kaldı biraz sabret. Düşünme bunları
yuhhh artık. Allah ıslah etsin böyle tipleri ne diyim. sıkma canını bebeğim değmez ya
Birgün Kıymet Bilmezsin Bir Gün Huzur Vermezsin
Yalandan da Olsa Bir Gün Gülmezsin
Dır Dır Vır Vır Edersin Sen Şeytandan Betersin
Bir Karış Boyun ile Evime Hükmedersin
Bir Karış Boyun ike Yuvama Hükmedersin
Oğlunun Hatrı Var Kız Çeneni Tutsana
Oğlunu Çok Sevmesem Gösteririm Ben Sana
Birgün Kıymet Bilmezsin Bir Gün Huzur Vermezsin
Yalandan da Olsa Bir Gün Gülmezsin
Dır Dır Vır Vır Edersin Sen Şeytandan Betersin
Bir Karış Boyun ile Evime Hükmedersin
Bir Karış Boyun ike Yuvama Hükmedersin
Oğlunun Hatrı Var Kız Çeneni Tutsana
Oğlunu Çok Sevmesem Gösteririm Ben Sana
eşimi seviyorum yaşça benden küçük ama aklı büyük çok şükür onla iyim zaten ona tutunuyorum o olmasa....ilgin için teşekkürler tatlım çok saol...
:26:
kıss bacım benim eşimde benden 3 yaş küçük :)))) o senin yanındaysa sallaa boş virr
monbebeciğim çok şekersin ya iyi ki varsın...
kıssssss.. bunları sen mi yazıyorsun yoksa vardı da bizim mi haberimiz yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?