Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Kan testinde çıkar idrarda bazılarında çıkıyo ama en sağlıklisi adetden sonra si

cokk tşk datlım cvp için adet gününde adet olmazsak yani şu gec gebelik ayın 5 adet olcakken 30 da hamile kalırsak kanda cıkar yani öylemi :44:

başladın gene. yerim kız seniiii... Allah korusun bu ay hamilelik olmazsa reglinin 3.günü doktora gidersin canım. üzme kendini. hem kist bile olsa artık kisti olmayan kadın yok gibi. halledilir Allahın izniyle. sen şimdi dinleme kendini. şarkı yazsna bize ha

O nasıl oluyo gorusmuyormusun

gamsem ben ank onlar izmirde ve biz görüşmüyoz biz zoraki evlendik yani beni istemediler (( benim 2. evliligim şimdiki eşim daha önce hiç evlenmemişbirde benim oglum var 15 yasında ondan görüşmüyoz

Ben bir karabiberim
Yuvarlanir giderim
Cok konusma kaynana
Oglunu alir giderim

Kaynana Kaynana Kara suratli kaynana
Allah var yukarda benimle oynama

hap koydum ex koydum
icine de roc koydum
kaynanamin adini kuyruklu yilan koydum

cokk tşk datlım cvp için adet gününde adet olmazsak yani şu gec gebelik ayın 5 adet olcakken 30 da hamile kalırsak kanda cıkar yani öylemi :44:
Kanda çıkar kesinlikle ama idrara güvenme gerçekten nwhatif olsa bile negatif cikti yanlismi dersin ondan cok merak ediyorsan kana baktir benim fikrimi sorarsan kendini deldirme ve adetine kadar bekle

off off genemi beklemekkk

Kanda çıkar kesinlikle ama idrara güvenme gerçekten nwhatif olsa bile negatif cikti yanlismi dersin ondan cok merak ediyorsan kana baktir benim fikrimi sorarsan kendini deldirme ve adetine kadar bekle

hahaha gamsemm sen beni güldürdün RABİM seni güldürsün kıss deldirme nee

eşimi seviyorum yaşça benden küçük ama aklı büyük çok şükür onla iyim zaten ona tutunuyorum o olmasa....ilgin için teşekkürler tatlım çok saol...
:26:

Birgün Kıymet Bilmezsin Bir Gün Huzur Vermezsin
Yalandan da Olsa Bir Gün Gülmezsin
Dır Dır Vır Vır Edersin Sen Şeytandan Betersin

Bir Karış Boyun ile Evime Hükmedersin
Bir Karış Boyun ike Yuvama Hükmedersin
Oğlunun Hatrı Var Kız Çeneni Tutsana
Oğlunu Çok Sevmesem Gösteririm Ben Sana

yuhhh artık. Allah ıslah etsin böyle tipleri ne diyim. sıkma canını bebeğim değmez ya

saol canım evet Allah ıslah etsin ne dielim Rabbim kocalarımızı başımızdan eksik etmesin kızlar...ne kadar üzülsek de onlar hep başımızda olsun...Allah ım da kimseyi kimseye muhtaç etmesin benim duam bu hep....:26::26:

monbebeciğim çok şekersin ya iyi ki varsın...

kıssssss.. bunları sen mi yazıyorsun yoksa vardı da bizim mi haberimiz yoktu

eşimi seviyorum yaşça benden küçük ama aklı büyük çok şükür onla iyim zaten ona tutunuyorum o olmasa....ilgin için teşekkürler tatlım çok saol...
:26:

kıss bacım benim eşimde benden 3 yaş küçük :)))) o senin yanındaysa sallaa boş virr

hoppidi hoppdi kıslar sallayın kafanız geliyoo geliiyooo bebişlerrıımiz geliyooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…