Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

[sıze=3]ama ama amaaaa :18::18:

Tmm yazayım hemen sen iste bebişimmm [/sıze]

gamsem ben ank onlar izmirde ve biz görüşmüyoz biz zoraki evlendik yani beni istemediler (( benim 2. evliligim şimdiki eşim daha önce hiç evlenmemişbirde benim oglum var 15 yasında ondan görüşmüyoz
Olsun nolacakki sanki insan hersey yolundaykenmi bosaniyor oglu mutluysa gerisi bos seker salla gitsib
hahaha gamsemm sen beni güldürdün RABİM seni güldürsün kıss deldirme nee

Kiz baya deldirme iste iğneyle yani öyle büyük bisi degil ama delik deliktir

kızlar mrb bişiy soracam bilginiz vardır umarım yemek yediğim zaman midem bulanıyo yediğimi kusuyorum şimdi yemek yedim mide bulandı kustum sonrada uykum geldi patron olmasa uyuyacam o kadar kötü oldum yani neden olur bil biniz var mı . . . . :44:

Olsun nolacakki sanki insan hersey yolundaykenmi bosaniyor oglu mutluysa gerisi bos seker salla gitsib

Kiz baya deldirme iste iğneyle yani öyle büyük bisi degil ama delik deliktir

anaaa o ne kızzben ilk defa duydum korktum vla

kızlaaaarrrrr

Allah izin verirse bayramda 2 günlüğüne eşimle safranboluya gidiceez şimdiden heyecanlandım valla
Safranbolu çok guzel ins canim cook güzel vakit gecirirsib ohh yandan yandan fırsat bulursanız gokovayada gelin cennet huzur hepsi birarada aklinizda bulunsun

Geldimmm ben canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…