Insalalh morelin biraz yerine gelmistir..
YOK canim bunlari bende dusunuyorum ama ben yazmadim..yazabilirdim ..
tabiki şekerim çok saol...hepinize teşekkürler biraz başınızı ağrıttım ama beni dinleyeceğinizi destek vereceğinizi bildiğimden....minnoşlarım...
eşimi seviyorum yaşça benden küçük ama aklı büyük çok şükür onla iyim zaten ona tutunuyorum o olmasa....ilgin için teşekkürler tatlım çok saol...
:26:
tabiki şekerim çok saol...hepinize teşekkürler biraz başınızı ağrıttım ama beni dinleyeceğinizi destek vereceğinizi bildiğimden....minnoşlarım...
Benin eşimde küçük benden kız biz zengin olcaz öyleyse:))
Başladın gene. Yerim kız seniiii... Allah korusun bu ay hamilelik olmazsa reglinin 3.günü doktora gidersin canım. üzme kendini. Hem kist bile olsa artık kisti olmayan kadın yok gibi. Halledilir allahın izniyle. Sen şimdi dinleme kendini. şarkı yazsna bize ha
Olsun nolacakki sanki insan hersey yolundaykenmi bosaniyor oglu mutluysa gerisi bos seker salla gitsibgamsem ben ank onlar izmirde ve biz görüşmüyoz biz zoraki evlendik yani beni istemediler(( benim 2. evliligim şimdiki eşim daha önce hiç evlenmemişbirde benim oglum var 15 yasında ondan görüşmüyoz
hahaha gamsemm sen beni güldürdün RABİM seni güldürsün kıss deldirme nee
kızlaaaarrrrr
Allah izin verirse bayramda 2 günlüğüne eşimle safranboluya gidiceezşimdiden heyecanlandım valla
Olsun nolacakki sanki insan hersey yolundaykenmi bosaniyor oglu mutluysa gerisi bos seker salla gitsib
Kiz baya deldirme iste iğneyle yani öyle büyük bisi degil ama delik deliktir
Safranbolu çok guzel ins canim cook güzel vakit gecirirsib ohh yandan yandan fırsat bulursanız gokovayada gelin cennet huzur hepsi birarada aklinizda bulunsunkızlaaaarrrrr
Allah izin verirse bayramda 2 günlüğüne eşimle safranboluya gidiceezşimdiden heyecanlandım valla
ohh ohh ne güzel başbara ne romantikk
Neyinden korktun be ahahahaha igneyle kolunu delmiyorlarmi vururken ondan bahsediyorum ahahahahah cok güldüm yaa delmeden kani nasıl alcaklaranaaa o ne kızzben ilk defa duydum korktum vla
Safranbolu çok guzel ins canim cook güzel vakit gecirirsib ohh yandan yandan fırsat bulursanız gokovayada gelin cennet huzur hepsi birarada aklinizda bulunsun
Birgün Kıymet Bilmezsin Bir Gün Huzur Vermezsin
Yalandan da Olsa Bir Gün Gülmezsin
Dır Dır Vır Vır Edersin Sen Şeytandan Betersin
Bir Karış Boyun ile Evime Hükmedersin
Bir Karış Boyun ike Yuvama Hükmedersin
Oğlunun Hatrı Var Kız Çeneni Tutsana
Oğlunu Çok Sevmesem Gösteririm Ben Sana
valla eniştem de ablamdan 3 yaş küçük ve 15 yıldır evliler ama borçtan bir türlü kurtulamadılarboşa ümitlenmeyin derim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?