- 28 Şubat 2013
- 4.205
- 155
- 173
kıslar bişi sorcam hani regl günümüz ekim 5 d e ya ayın 30 da hamile kalsak teste hamile cıkarmı bilen varmı??
valla eniştem de ablamdan 3 yaş küçük ve 15 yıldır evliler ama borçtan bir türlü kurtulamadılarboşa ümitlenmeyin derim ben
Neyinden korktun be ahahahaha igneyle kolunu delmiyorlarmi vururken ondan bahsediyorum ahahahahah cok güldüm yaa delmeden kani nasıl alcaklar
sipoşla oynama, çirkin değildir
her yumoş demek bebiş değildir
benimde yumoşum varrr
bende insanımmm
benimde sipoşum var
bende insanımm
belki güzel değil çirkin yumoşum
gel sen acı gir içeri sipoşummm
benimde umudum var bende insanım
benim de göbişim var ama bende hamişim
Çıkmaz canım beklemen gerek
Amin huzurumuz sağlığımız ve mutluligimiz olduktan sonra paramizda olsunRabbim kalp zenginliği versin....inş....zengin olalım....ama bebişimizde olsun ya hayırlısıyla....
ayy şimdi anladım biyandan okuyom biyandan cvp veriyom biyandan oglana koşuşturuyom sasırdım bacım ohhh senide güldürdüm yaa
Rabbim kalp zenginliği versin....inş....zengin olalım....ama bebişimizde olsun ya hayırlısıyla....
kızlaaaarrrrr
Allah izin verirse bayramda 2 günlüğüne eşimle safranboluya gidiceezşimdiden heyecanlandım valla
sipoşla oynama, çirkin değildir
her yumoş demek bebiş değildir
benimde yumoşum varrr
bende insanımmm
benimde sipoşum var
bende insanımm
belki güzel değil çirkin yumoşum
gel sen acı gir içeri sipoşummm
benimde umudum var bende insanım
benim de göbişim var ama bende hamişim
saol canım evet Allah ıslah etsin ne dielim Rabbim kocalarımızı başımızdan eksik etmesin kızlar...ne kadar üzülsek de onlar hep başımızda olsun...Allah ım da kimseyi kimseye muhtaç etmesin benim duam bu hep....:26::26:
kızlar kızlar kızlar.....hafta sonu olamam belki beni özleyin tamam mı ben çok öslüycem siziiiii.....
Geldimmm ben canım
ayy şimdi anladım biyandan okuyom biyandan cvp veriyom biyandan oglana koşuşturuyom sasırdım bacım ohhh senide güldürdüm yaa
Slmmmmmm canlarrrr sacciklarimi boyadim geldiiiiimmmm fenada olmadi haniii:115::115::115: bakalım kocisko ne tepki gosterecek birazdan duzlestiricigim deee makyaj falan da yapim bugun farkli karsilayim
Slmmmmmm canlarrrr sacciklarimi boyadim geldiiiiimmmm fenada olmadi haniii:115::115::115: bakalım kocisko ne tepki gosterecek birazdan duzlestiricigim deee makyaj falan da yapim bugun farkli karsilayim
Hosgeldin canim sen simdi topik anasina msa'ya ozelden mesaj at ona gelecek adet tarihini yaz senide listeye eklesin..
bak biz burdaki kizlarla baci olduk hepimizde senin gibi anne olmak istiyoruz dertlerimizi, sevinclerimizi paylasiyoruz birbirimize destek oluyoruz..
istersen sende demin actigin konuyu burdaki arkadaslarda sora bilirsin.. hepsinin cevabi olucaktir..
Demi bacilarim !!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?