Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

sipoşla oynama, çirkin değildir
her yumoş demek bebiş değildir

benimde yumoşum varrr
bende insanımmm
benimde sipoşum var
bende insanımm

belki güzel değil çirkin yumoşum
gel sen acı gir içeri sipoşummm

benimde umudum var bende insanım
benim de göbişim var ama bende hamişim

Neyinden korktun be ahahahaha igneyle kolunu delmiyorlarmi vururken ondan bahsediyorum ahahahahah cok güldüm yaa delmeden kani nasıl alcaklar

ayy şimdi anladım biyandan okuyom biyandan cvp veriyom biyandan oglana koşuşturuyom sasırdım bacım ohhh senide güldürdüm yaa

biraz umutsuzluk var ama sonunu iyi bağlamışsın

Rabbim kalp zenginliği versin....inş....zengin olalım....ama bebişimizde olsun ya hayırlısıyla....
Amin huzurumuz sağlığımız ve mutluligimiz olduktan sonra paramizda olsun
ayy şimdi anladım biyandan okuyom biyandan cvp veriyom biyandan oglana koşuşturuyom sasırdım bacım ohhh senide güldürdüm yaa

Allahda seni guldursun sekerim

Bunlar bi anda mi geliyo akliniza kizlar hayatta yazamam valla. Kopuyom okuyup okuyup

Slmmmmmm canlarrrr sacciklarimi boyadim geldiiiiimmmm fenada olmadi haniii:115::115::115: bakalım kocisko ne tepki gosterecek birazdan duzlestiricigim deee makyaj falan da yapim bugun farkli karsilayim

Geldimmm ben canım

Hosgeldin canim sen simdi topik anasina msa'ya ozelden mesaj at ona gelecek adet tarihini yaz senide listeye eklesin..
bak biz burdaki kizlarla baci olduk hepimizde senin gibi anne olmak istiyoruz dertlerimizi, sevinclerimizi paylasiyoruz birbirimize destek oluyoruz..
istersen sende demin actigin konuyu burdaki arkadaslarda sora bilirsin.. hepsinin cevabi olucaktir..

Demi bacilarim !!

azap çiçeği benimde regl günün ekim 5'te canım çıkmıyo sonuç öyle illa o günü bekleyecez o gün regl omazsak 2 gün daha bekleyip kan testinde çıkar . . . .

Slmmmmmm canlarrrr sacciklarimi boyadim geldiiiiimmmm fenada olmadi haniii:115::115::115: bakalım kocisko ne tepki gosterecek birazdan duzlestiricigim deee makyaj falan da yapim bugun farkli karsilayim

oyy oyy hadi hayrlı olsun inş güzel olmuşsundur desene akşama maç var

Sıhhatler olsun canım. Mutlaka çok güzel olmuşsundur.

Desene sizde bu akşam cümbüş var

nasıl oluyo o dediğin canım bende eklettirmek istiyorum ama bir türlü eklemedi msa84

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…