kızlar kızlar kızlar.....hafta sonu olamam belki beni özleyin tamam mı ben çok öslüycem siziiiii.....
oldu oldu gusel olduuuu:115: en azindan mutlu hissediyorum kendimi
Slmmmmmm canlarrrr sacciklarimi boyadim geldiiiiimmmm fenada olmadi haniii:115::115::115: bakalım kocisko ne tepki gosterecek birazdan duzlestiricigim deee makyaj falan da yapim bugun farkli karsilayim
nereye hafta sonu bakim.. bizde seni ozliycez.kızlar kızlar kızlar.....hafta sonu olamam belki beni özleyin tamam mı ben çok öslüycem siziiiii.....
azap çiçeği benimde regl günün ekim 5'te canım çıkmıyo sonuç öyle illa o günü bekleyecez o gün regl omazsak 2 gün daha bekleyip kan testinde çıkar . . . .
Bizimde bir yas var ama umut yokkkAhahhaha bizim aramizda 2yas var yırttik diye kendime pay cikarayim hemen
Slmmmmmm canlarrrr sacciklarimi boyadim geldiiiiimmmm fenada olmadi haniii:115::115::115: bakalım kocisko ne tepki gosterecek birazdan duzlestiricigim deee makyaj falan da yapim bugun farkli karsilayim
nasıl oluyo o dediğin canım bende eklettirmek istiyorum ama bir türlü eklemedi msa84
eşim gelmeden bi bakiim dedim, yemeğimi yaptım geldim
tesekkur ederimmm bebeeeemmmmm... Bol bol mik mikleriz artikin
demek aynıyız hadi inş hamiş kalırız hepicimizzzzz
hamarat hatun hoş geldin. . . .bu arada ben bilşiy sormak istiyorum sana ve herkese
kızlar bilginiz vardır umarım yemek yediğim zaman midem bulanıyo yediğimi kusuyorum şimdi yemek yedim mide bulandı kustum sonrada uykum geldi patron olmasa uyuyacam o kadar kötü oldum yani neden olur bil biniz var mı . . . .
kızlaaaarrrrr size bişey sorucam. az önce temizlik yapıyodum. yerleri silerken biraz ağrım oldu. sonra vileda kovasını kaldırdım, sağ kasığıma şiddetli bi ağrı saplandı. hatta koltuğa kadar zorla geldim oturdum öyle bi ağrı. neden olmuş olabilir ki. bebiş çalışmaları yaparken de hamileymiş gibi ağır kaldırmamamız mı lazım. çok ağrıyo ya hiç böyle bi ağrım olmamıştı
teşekkür ederim baliiimmm
kızlaaaarrrrr size bişey sorucam. az önce temizlik yapıyodum. yerleri silerken biraz ağrım oldu. sonra vileda kovasını kaldırdım, sağ kasığıma şiddetli bi ağrı saplandı. hatta koltuğa kadar zorla geldim oturdum öyle bi ağrı. neden olmuş olabilir ki. bebiş çalışmaları yaparken de hamileymiş gibi ağır kaldırmamamız mı lazım. çok ağrıyo ya hiç böyle bi ağrım olmamıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?