Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Slmmmmmm canlarrrr sacciklarimi boyadim geldiiiiimmmm fenada olmadi haniii:115::115::115: bakalım kocisko ne tepki gosterecek birazdan duzlestiricigim deee makyaj falan da yapim bugun farkli karsilayim

annaaaaa suna bak.. ohh cok guzeldin zaten daha da guzel olmusundur canim..

kızlar kızlar kızlar.....hafta sonu olamam belki beni özleyin tamam mı ben çok öslüycem siziiiii.....
nereye hafta sonu bakim.. bizde seni ozliycez.

azap çiçeği benimde regl günün ekim 5'te canım çıkmıyo sonuç öyle illa o günü bekleyecez o gün regl omazsak 2 gün daha bekleyip kan testinde çıkar . . . .

demek aynıyız hadi inş hamiş kalırız hepicimizzzzz

Slmmmmmm canlarrrr sacciklarimi boyadim geldiiiiimmmm fenada olmadi haniii:115::115::115: bakalım kocisko ne tepki gosterecek birazdan duzlestiricigim deee makyaj falan da yapim bugun farkli karsilayim

güle güle kulllan bebiş eminimki çok hoş olmuştur . . .

o zaman yaşasınnn hobi amaçlı mikmikler diyoruuuzzz hadi bakalım kolay gelsinnn

nasıl oluyo o dediğin canım bende eklettirmek istiyorum ama bir türlü eklemedi msa84

Canim oylemi gormemistir o.. masalalh bizim cenemiz baya dusuk sayfalar doluyoda doluyo.. gormemistir sen ozelden ona mesaj yaz..

kızlaaaarrrrr size bişey sorucam. az önce temizlik yapıyodum. yerleri silerken biraz ağrım oldu. sonra vileda kovasını kaldırdım, sağ kasığıma şiddetli bi ağrı saplandı. hatta koltuğa kadar zorla geldim oturdum öyle bi ağrı. neden olmuş olabilir ki. bebiş çalışmaları yaparken de hamileymiş gibi ağır kaldırmamamız mı lazım. çok ağrıyo ya hiç böyle bi ağrım olmamıştı

eşim gelmeden bi bakiim dedim, yemeğimi yaptım geldim

hamarat hatun hoş geldin. . . . bu arada ben bilşiy sormak istiyorum sana ve herkese

kızlar bilginiz vardır umarım yemek yediğim zaman midem bulanıyo yediğimi kusuyorum şimdi yemek yedim mide bulandı kustum sonrada uykum geldi patron olmasa uyuyacam o kadar kötü oldum yani neden olur bil biniz var mı . . . .

canımm hamilesindir dememizi bekliyosun sanırım ama burda kimse ihtimal üzerinden umutlanmıyor umut da vermez o yüzdenn. günü geçince test yaparsın, bebek yoksa bi doktora gider sorarsın durumunu

bu arada adetime bi hafta falan var. adet mi olucam yoksa

Canim yaa dikkat et sen genede.. gecmis olsun.. tabi ki yumyum zamininda sonrada dikkat etmek lazim nolur nolmaz..
bir arkadas yazmisti ismi gelmiyo aklima adete bir hafta kalami oyle birsey hali falan cirpmaya baslamis tabi bilmiyormus bebis varmis.. sonucta bebis dusmus..
cok uzulmustum okuduyumda hatta esime soylemistim..
koocamda basladi adetliyken veya once veya sonra (karistirdi garibim)
aman sen hali cirpma camlari ben silerim falan filan.. dikkat kuzum..
insallah bisey olmaz gecer..

inşallah mühim bişey değildr canım, ters bi hareket yapmışsındır o anda belki.. bebiş çalışmalarının tutmuş olabileceği ihtimalini düşünüp ona göre hareket etmemiz lazım tabii

ilaydacım evet dediğin gibi hamileymişiz gibi ağır kaldırmayacağız şimdi yapman gereken kendini korkutmaman ve uzanıp yatman daha ağır bişiy kaldırma olr mu kuzum .. . . :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…