tesekkur ederimmm bebeeeemmmmm... Bol bol mik mikleriz artikin
hamis olabilursin demek çok zor hemde illerde seni üzebilir bence üşütmüş olabilirsin:26:
Nereye gidionuz siz bakalım
Guzellik banada bir fikir versen..
simdi benim gozler elaa.. guneste baya sari falan duruyo..
ben sacimi boyamak istiyorum hangi renkler gider ??
sipoşla oynama, çirkin değildir
her yumoş demek bebiş değildir
benimde yumoşum varrr
bende insanımmm
benimde sipoşum var
bende insanımm
belki güzel değil çirkin yumoşum
gel sen acı gir içeri sipoşummm
benimde umudum var bende insanım
benim de göbişim var ama bende hamişim
canımm hamilesindir dememizi bekliyosun sanırım ama burda kimse ihtimal üzerinden umutlanmıyor umut da vermez o yüzdenn. günü geçince test yaparsın, bebek yoksa bi doktora gider sorarsın durumunu
nereye gidiyosuuuunnn özleriz vallaa
kızlaaaarrrrr size bişey sorucam. az önce temizlik yapıyodum. yerleri silerken biraz ağrım oldu. sonra vileda kovasını kaldırdım, sağ kasığıma şiddetli bi ağrı saplandı. hatta koltuğa kadar zorla geldim oturdum öyle bi ağrı. neden olmuş olabilir ki. bebiş çalışmaları yaparken de hamileymiş gibi ağır kaldırmamamız mı lazım. çok ağrıyo ya hiç böyle bi ağrım olmamıştı
ten rengin nasil canim birde su an hangi renk kullaniyorsuntesekkur ederimmm bebeeeemmmmm... Bol bol mik mikleriz artikin
Guzellik banada bir fikir versen..
simdi benim gozler elaa.. guneste baya sari falan duruyo..
ben sacimi boyamak istiyorum hangi renkler gider ??
kızlaaaarrrrr size bişey sorucam. az önce temizlik yapıyodum. yerleri silerken biraz ağrım oldu. sonra vileda kovasını kaldırdım, sağ kasığıma şiddetli bi ağrı saplandı. hatta koltuğa kadar zorla geldim oturdum öyle bi ağrı. neden olmuş olabilir ki. bebiş çalışmaları yaparken de hamileymiş gibi ağır kaldırmamamız mı lazım. çok ağrıyo ya hiç böyle bi ağrım olmamıştı
Ne guzel cnmm bol bol gezz
Ayy ben gezmeyi cok seviyorum ya
Belkim bizde gideriz biyerlere
saol canım benim yok ben o bakımda sormadım sizde de böyle oluyor mu diye sordum neden olurki manasında üştmüşümdür büyük ihtimalle zaten bu ay hç hastalıktan kurtulamadım 2 serum yedim . . .
Bunlar bi anda mi geliyo akliniza kizlar hayatta yazamam valla. Kopuyom okuyup okuyup
canım bende telden yazıyorum hep
hamis olabilursin demek çok zor hemde illerde seni üzebilir bence üşütmüş olabilirsin:26:
Slmmmmmm canlarrrr sacciklarimi boyadim geldiiiiimmmm fenada olmadi haniii:115::115::115: bakalım kocisko ne tepki gosterecek birazdan duzlestiricigim deee makyaj falan da yapim bugun farkli karsilayim
Canim yaa dikkat et sen genede.. gecmis olsun.. tabi ki yumyum zamininda sonrada dikkat etmek lazim nolur nolmaz..
bir arkadas yazmisti ismi gelmiyo aklima adete bir hafta kalami oyle birsey hali falan cirpmaya baslamis tabi bilmiyormus bebis varmis.. sonucta bebis dusmus..
cok uzulmustum okuduyumda hatta esime soylemistim..
koocamda basladi adetliyken veya once veya sonra (karistirdi garibim)
aman sen hali cirpma camlari ben silerim falan filan.. dikkat kuzum..
insallah bisey olmaz gecer..
kuzum hamislik ihtimali heer zaman vardır bence onca korunurken hamis kalan varken
geçmiş olsun canım, Allah beterlerinden korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?