Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Ohh basladik dokturmeye Süpersin sen yaa

canımm hamilesindir dememizi bekliyosun sanırım ama burda kimse ihtimal üzerinden umutlanmıyor umut da vermez o yüzdenn. günü geçince test yaparsın, bebek yoksa bi doktora gider sorarsın durumunu

saol canım benim yok ben o bakımda sormadım sizde de böyle oluyor mu diye sordum neden olurki manasında üştmüşümdür büyük ihtimalle zaten bu ay hç hastalıktan kurtulamadım 2 serum yedim . . .

Insallah hayirdir canim
Benim basima gelmedi hic bilemedim

denediğin aylarda ağır işler yapmamaya çalış şimdiden koruman gerekiyor bebişi..

hamis olabilursin demek çok zor hemde illerde seni üzebilir bence üşütmüş olabilirsin:26:

büyük ihtimalle öyle oldum . . . ben bu ay zaten hamiş olamam diye düşünüyorum çünkü 2 serum yedim çok hasalandım 1 hafta işe fn gelemedim sürekli baş ağrısı mide bulantısı kasık ağrısı . . . offffff offfffffffffffff

Ayy evet bende okumuştum onu. Geçen ay çok dikkat ettim adet olana kadar. Ama bu ay kafaya takmiycam derken tamamen unuttum galiba. Ağrı olunca aklıma geldi korktum inşallah önemli bişey diildir

kızlarrrr bugün adetimin ikinci günü bittikten sonra çalışmaya başlasak günaşırı adete bir hafta kalana kadar devam etsek..tutar mı dersiniz..ayyy nasıl olucak bilmem ama sık sık mikmik de sıkıcı oluyo ya..diyelimki yumurtlama gününde döllenme oldu ondan sonraki haftalardaki ilişkinin bebeğe zararı olur mu yani düşük tehlikesi olur mu??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…