Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

dikkatli ol canım. ağır falan kaldırma ne olur ne olmaz

Bebeğim hemen başlama yumurtlama dönemini bekle hem erkek spermide dinlenmiş olur . . . yumurtlama dönemi dahada uygun diyor benim doktorum:44:

benim saç rengim sana gider...eğer açık renk düşünüyosan.....:44::44:
acik isterim ama cok bakim istiyormus ve gitmezse diye korkuyorum

Ohh basladik dokturmeye Süpersin sen yaa

kiz benim sarkilari gormedin mi sen..
ten rengin nasil canim birde su an hangi renk kullaniyorsun

suan boyleler, yuz hatlari da benziyo..
Eki Görüntüle 816097

benim yuzum buna benziyor, gozler felan, bu kadina benzetirler, tenimde biraz daha esmerim buna gore ama yazdan kalma bunun gibi diyebiliriz
Eki Görüntüle 816101

Bide boyle kesem olur mu ??

Ayy evet bende okumuştum onu. Geçen ay çok dikkat ettim adet olana kadar. Ama bu ay kafaya takmiycam derken tamamen unuttum galiba. Ağrı olunca aklıma geldi korktum inşallah önemli bişey diildir
DIKKAT ET !! insallah canim..

Canim yavas yavas.. sonra yumyum haftasi gun asiri.. yumyumdan sonra yavas yavas.. insalalh olucak.

biraz umutsuzluk var ama sonunu iyi bağlamışsın
aynen öle oldu canım walla

kızlar kızlar kızlar.....hafta sonu olamam belki beni özleyin tamam mı ben çok öslüycem siziiiii.....
bende hafta sonu yokum zeycanım... Biz seni özlicez sende bizi özle emi

bunlar bi anda mi geliyo akliniza kizlar hayatta yazamam valla. Kopuyom okuyup okuyup
walla bi anda aklıma geliyo benim Müziği hatırlayım yeter gerisi gelio

slmmmmmm canlarrrr sacciklarimi boyadim geldiiiiimmmm fenada olmadi haniii:115::115::115: Bakalım kocisko ne tepki gosterecek birazdan duzlestiricigim deee makyaj falan da yapim bugun farkli karsilayim
ne renk yaptın icranım :26::26:
Eminim güzel olmuşsundur kokoş kızçem benim

cnm çalışmlar sırasında da ağır kaldırmasan iyi olur. Ben o hatayı yapmış biri olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…