inşallah mühim bişey değildr canım, ters bi hareket yapmışsındır o anda belki.. bebiş çalışmalarının tutmuş olabileceği ihtimalini düşünüp ona göre hareket etmemiz lazım tabii
kızlaaaarrrrr size bişey sorucam. az önce temizlik yapıyodum. yerleri silerken biraz ağrım oldu. sonra vileda kovasını kaldırdım, sağ kasığıma şiddetli bi ağrı saplandı. hatta koltuğa kadar zorla geldim oturdum öyle bi ağrı. neden olmuş olabilir ki. bebiş çalışmaları yaparken de hamileymiş gibi ağır kaldırmamamız mı lazım. çok ağrıyo ya hiç böyle bi ağrım olmamıştı
bu arada adetime bi hafta falan var. adet mi olucam yoksa
kuzum korkma bisey olmaz varsa yiyecek ekmeği varsa rabbim korur fazla ağır is yapma dikkat et yeter
bu arada adetime bi hafta falan var. adet mi olucam yoksa
kızlarrrr bugün adetimin ikinci günü bittikten sonra çalışmaya başlasak günaşırı adete bir hafta kalana kadar devam etsek..tutar mı dersiniz..ayyy nasıl olucak bilmem ama sık sık mikmik de sıkıcı oluyo ya..diyelimki yumurtlama gününde döllenme oldu ondan sonraki haftalardaki ilişkinin bebeğe zararı olur mu yani düşük tehlikesi olur mu??
dikkatli ol canım. ağır falan kaldırma ne olur ne olmaz
canım bende telden yazıyorum hepandroid uygulamasini indirdim ordan hizli hizli takip ediyorum
canım dikkat et ağır kaldırdığından olabilir...bazen bünyeler hassas olabiliyo....
acik isterim ama cok bakim istiyormus ve gitmezse diye korkuyorumbenim saç rengim sana gider...eğer açık renk düşünüyosan.....:44::44:
Ohh basladik dokturmeye Süpersin sen yaa
ten rengin nasil canim birde su an hangi renk kullaniyorsun
kuzum korkma bisey olmaz varsa yiyecek ekmeği varsa rabbim korur fazla ağır is yapma dikkat et yeter
duzlestirdikten sonra resim cekiyim koyim kuzum simdi aslan yelesi gibi saclarim kabarim
acik isterim ama cok bakim istiyormus ve gitmezse diye korkuyorum
kiz benim sarkilari gormedin mi sen..
suan boyleler, yuz hatlari da benziyo..
Eki Görüntüle 816097
benim yuzum buna benziyor, gozler felan, bu kadina benzetirler, tenimde biraz daha esmerim buna gore ama yazdan kalma bunun gibi diyebiliriz
Eki Görüntüle 816101
Bide boyle kesem olur mu ??
Eki Görüntüle 816103
kadinlar kulubu yaz cikar canim tek sikintisi alintilar null diye cikiyo
duzlestirdikten sonra resim cekiyim koyim kuzum simdi aslan yelesi gibi saclarim kabarim
ilk iki resim acilmadi canim :26:
DIKKAT ET !! insallah canim..Ayy evet bende okumuştum onu. Geçen ay çok dikkat ettim adet olana kadar. Ama bu ay kafaya takmiycam derken tamamen unuttum galiba. Ağrı olunca aklıma geldi korktuminşallah önemli bişey diildir
kızlarrrr bugün adetimin ikinci günü bittikten sonra çalışmaya başlasak günaşırı adete bir hafta kalana kadar devam etsek..tutar mı dersiniz..ayyy nasıl olucak bilmem ama sık sık mikmik de sıkıcı oluyo ya..diyelimki yumurtlama gününde döllenme oldu ondan sonraki haftalardaki ilişkinin bebeğe zararı olur mu yani düşük tehlikesi olur mu??
aynen öle oldu canım wallabiraz umutsuzluk var ama sonunu iyi bağlamışsın
bende hafta sonu yokum zeycanım... Biz seni özlicez sende bizi özle emikızlar kızlar kızlar.....hafta sonu olamam belki beni özleyin tamam mı ben çok öslüycem siziiiii.....
walla bi anda aklıma geliyo benimbunlar bi anda mi geliyo akliniza kizlar hayatta yazamam valla. Kopuyom okuyup okuyup
ne renk yaptın icranım :26::26:slmmmmmm canlarrrr sacciklarimi boyadim geldiiiiimmmm fenada olmadi haniii:115::115::115: Bakalım kocisko ne tepki gosterecek birazdan duzlestiricigim deee makyaj falan da yapim bugun farkli karsilayim
kızlaaaarrrrr size bişey sorucam. Az önce temizlik yapıyodum. Yerleri silerken biraz ağrım oldu. Sonra vileda kovasını kaldırdım, sağ kasığıma şiddetli bi ağrı saplandı. Hatta koltuğa kadar zorla geldim oturdum öyle bi ağrı. Neden olmuş olabilir ki. Bebiş çalışmaları yaparken de hamileymiş gibi ağır kaldırmamamız mı lazım. çok ağrıyo ya hiç böyle bi ağrım olmamıştı
stres yok panik yok rabbim buyuk olacagi varsa olur ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?