ilk iki resim acilmadi canim :26:
Eger esmersen acik renk yapma cikolata kahve kestane acik kestane olabilir
ya arkadaslar ilgilenin benle de yaaa!!!
ins kociskida begenir gecen hafta aciciyla acmistim sari oldu saclarim bugunde isiltili kahveye boyadim kolestonun acik renk oldu biraz ben kizila gecmek icin kahve yaptim sarinin uzerine kizil yaparsam turuncu olurdu çünkü
kızlarrrr bugün adetimin ikinci günü bittikten sonra çalışmaya başlasak günaşırı adete bir hafta kalana kadar devam etsek..tutar mı dersiniz..ayyy nasıl olucak bilmem ama sık sık mikmik de sıkıcı oluyo ya..diyelimki yumurtlama gününde döllenme oldu ondan sonraki haftalardaki ilişkinin bebeğe zararı olur mu yani düşük tehlikesi olur mu??
duzlestirdikten sonra resim cekiyim koyim kuzum simdi aslan yelesi gibi saclarim kabarim
isiltili kahve yaptim aciciyla actigim sari sacin ustune
söyle Tuçe'cim hoş geldin buyur
soyle tugceciiimmmmmmmya arkadaslar ilgilenin benle de yaaa!!!
Eki Görüntüle 816106
bak buna benziyor yuz hatlarim yuvarlak gozler falan benziyo..
ama sacim suan boyle , ayni uzun ama yipranmis
Eki Görüntüle 816107
Kiz mikmikin nesi sıkıcı cok ayippp aaaaa oh yandan yandan mikmik zamani
Canim benim tabi sen karar vericeksin ama sana sunu soylim tam olarak hazir olmak mumkun olmayabilir
Ben uc senelik evliyim iki sene ev kredimiz oldugu icin dusunmedik.isteyince hemen olucak sandik
Bebegimizin odasi bile var esya almafik henuz ama planladik
Gel gorki bir senedir bekliyoruz doktorlara gidip geliyoruz.bir problemde yok sukur
Esinin de iyi bir baba olacagini dusunuyosan bekleme bence
canım esmersen ilk fotoğraftaki saç rengi gider sana yok kumral tenliysen 2. fotoğraf derim ben ama şuda var her ikiside çok güzel . .
bebeciiimmm iki resimde guzel ama ikinci fotodaki rengi cok begendim benEki Görüntüle 816106
bak buna benziyor yuz hatlarim yuvarlak gozler falan benziyo..
ama sacim suan boyle , ayni uzun ama yipranmis
Eki Görüntüle 816107
soyle tugceciiimmmmmmm
yaaa kislar esra erolun solistinin sac rengini cok begeniyorum beenn ne renk ki bu bilen var miii gerci esranin rengi de guzelduzlestirdikten sonra resim cekiyim koyim kuzum simdi aslan yelesi gibi saclarim kabarim
tamam bekliyorum ben burda
Bn nasil kaçırdım senin besteleriniacik isterim ama cok bakim istiyormus ve gitmezse diye korkuyorum
kiz benim sarkilari gormedin mi sen..
suan boyleler, yuz hatlari da benziyo..
Eki Görüntüle 816097
benim yuzum buna benziyor, gozler felan, bu kadina benzetirler, tenimde biraz daha esmerim buna gore ama yazdan kalma bunun gibi diyebiliriz
Eki Görüntüle 816101
Bide boyle kesem olur mu ??
Eki Görüntüle 816103
Tugce sana aaz sonra yazcam aramiza hgya arkadaslar ilgilenin benle de yaaa!!!
bebekim hergün hergün de olmuyor, bi yerden sonra bebek için görev haline geliyo sanki
Ben sana cevap yazdim cnm gormedin galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?