Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

oyle umutlandmki tek cizgiyi gorunce cok bozuldm uzuldm ins glmez hala umudm var

inş ablam bn sana hc dua etmem mi inş allhmn iznyle bebekler obr ay gelrler

Canım biz 6 ay önce 2. Cocuk kararını aldık.ama Dr a bebek oncesi bı problem Varmı diye gittiğimde problemle karşılaştım Smear testinde. Bu anormal durumu takip etti Dr bı süre biyopsi filan derken gebeliği erteleyelim demişti şimdi en son kontrolde gebe kal belki bu problemi düzeltebilir dedi bende gecen ay yumurtlama donemi gecmis olmasına rağmen başladım ama tabi 3 Eylül'e hastalandım bu ay tam anlamıyla çalısmalara başladım eğer kasıma kadar gebelik oluşmazsa tekrar biyopsi ile takip yapacak sonra işlem yaparmi yada tekrar gebe kalmaya çalış dermi bilmiyorum allahım ins. Nasip ederde kasıma kadar hamile kalırım ((( bide kızım inanılmaz bı kardes baskısı yapıyor 5.5 yasında.

Cennet benimde bu ay saatler sonra silik çizgi çıktı çok ümitlenmiştim ama kırmızılar gelince yıkıldım sakın ümitlenme canım sonra ağlamaktan gözlerim şişti şimdi iyiyim 😊adetim bitmek üzere yeni umutlar başlıyor

gecen ay bndede oldu o silik czgi vakaasi ama inanasim geliyor :+ allahm tez zamnda kvstrsun bebislermze ins

Bu güzel bi haber :)) yarin tekrar yap

5 tane test almıstım zaten sabah ılk ıdrarla yapcam bıde oda cıkmazsa bıtti demektır silik çicgilere guvenmıorm ben gecen ay neredeyse tam bellıydı ama oda fos cıktı kanda 0,09 cıktı yanı o deger nasıl olurda okadar belırgın gosterır o yuzden buna tam sevınemedm

Zaten umit etmicen hayal kırıklığı kötü yok olduguna inancan ve olursa mutlu olcan

1gun gecti belli belirsz ama isikta belli oluyor

Canım. Üzülme kısmet bu ayda değilmiş inşallah Ekim de kısmet olur ağlamak daha çok yıpratır seni. İcini rahat tut hastalanmazsan tekrar yaparsın ama sabah yine yapıp daha kötü yapma kendini.zor biliyorum bu durumu sadece sen değil birçok kisi yasıyordur yeterki Allah saglık versin çalısmalara devam .kaçıncı denemen?

kızlarrrr uyuyonuzmu yaww hadi kalkın canım sıkıldı kociş kurtlar vadisi izlio ben kaldım öylecene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…