Canim benim okudum negatif çıkmış öyleyse ins hemencik adetin gelir ve hemen yeni calismalara baslarsin üzülmek yok elinde sonunda turnayi gözünden vurcaz az daha zamani var demekki ekim ins hepimize ugurlu gelir bikac gun daha gelmezse adetin bu sefer kan testi yaptirirsin üzülme canım
neyse bak önümüzdeki ay ben giderken kybolma sen de bana dua edeceksin karışmam aaaaaayyyyyyy ne güzel kurtuldun darısı başıma ama inşaallah gerek kalmaz da hamile olur hiiiçççç çektirmem ALLAHIM ne olur yardım et
Evet canım ikimizde calisiyoruz ve gec çıkıyoruz mecburiyetten tek seferde sansimizi tutturmaya calisiyoruzv:))
Anladım canım Allah hepimiz hakkında hayırlısını versin ins. En kısa zamanda yasarız o anları...
hergün yapmayı deneyenler de var ama dediğim gibi uzmanlar tavsiye etmiyorlar. yine de sen bilirsin. sabırsızlandığımız için stres yapıyoruz ve bu yüzden de bebekler bizi bekletiyorlar. hele özellikle kendinde belirti falan aramaya başladın mı yandınnnn.. bu sefer kaçıncı ayındasın?? yani kaçıncı denemen?
ikinci cizgi gelms napiyim ben simdi ya bkleynce yanlsmi ckioki
Ne kadar bekledin silikmi çıktı yoksa net bellimi. Ben tam takip edemedim kusura bakma adetin geciktimi?
Cennet benimde bu ay saatler sonra silik çizgi çıktı çok ümitlenmiştim ama kırmızılar gelince yıkıldım sakın ümitlenme canım sonra ağlamaktan gözlerim şişti şimdi iyiyim 😊adetim bitmek üzere yeni umutlar başlıyor
ikinci cizgi gelms napiyim ben simdi ya bkleynce yanlsmi ckioki
Bu güzel bi haber :)) yarin tekrar yap
Zaten umit etmicen hayal kırıklığı kötü yok olduguna inancan ve olursa mutlu olcan5 tane test almıstım zaten sabah ılk ıdrarla yapcam bıde oda cıkmazsa bıtti demektırsilik çicgilere guvenmıorm ben gecen ay neredeyse tam bellıydı ama oda fos cıktı kanda 0,09 cıktı yanı o deger nasıl olurda okadar belırgın gosterır o yuzden buna tam sevınemedm
Zaten umit etmicen hayal kırıklığı kötü yok olduguna inancan ve olursa mutlu olcan
1gun gecti belli belirsz ama isikta belli oluyor
kızlarrrr uyuyonuzmu yaww hadi kalkın canım sıkıldıkociş kurtlar vadisi izlio ben kaldım öylecene
bn geldm tatlım aynn bnde oleym en iyisi pc ye bkmk
Evet yaa kurtlar vadisi cok sıkıcı yaww sen neler yaptın
Hadi bakalım...Bat 3 Ekim, bekleyelim, görelim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?