braz agrm var cnm bgun bya yattm
Canim bnm ins çektiğin eziyetlerin mukafatini bu ay alırsın
listeyi güncelledim 26. sayfadan beri okuyorum bazı arkadaşlar sadece ekim demiş şimdi isimlerini yazdığım arkadaşlar bat(beklenen adet tarihinizi) yazın
arzum1989
sercem89
herşey mümkün
bebişhayali
tuuba89
aluk (eylül demişsin yanlış mı yazdın anlamadım)
kartal1126
eğer tarih yazdınız da ben görmediysem şimdiden kusura bakmayın bu arkadaşlar tarih bekliyorum
asyak biz şimdi sana ne diyeceğiz bizde liste başısın ama eylül de hamilesin
ne dersiniz hamile yazalım liste başından aşağı hayırlı uğurlu devam etsin inşaallah kızlaaaar
Kızlar Günaydın gününüz cok güzel ve mutlu gecsin hayırlı cumalar hepinize
Canım biz 6 ay önce 2. Cocuk kararını aldık.ama Dr a bebek oncesi bı problem Varmı diye gittiğimde problemle karşılaştım Smear testinde. Bu anormal durumu takip etti Dr bı süre biyopsi filan derken gebeliği erteleyelim demişti şimdi en son kontrolde gebe kal belki bu problemi düzeltebilir dedi bende gecen ay yumurtlama donemi gecmis olmasına rağmen başladım ama tabi 3 Eylül'e hastalandım bu ay tam anlamıyla çalısmalara başladım eğer kasıma kadar gebelik oluşmazsa tekrar biyopsi ile takip yapacak sonra işlem yaparmi yada tekrar gebe kalmaya çalış dermi bilmiyorum allahım ins. Nasip ederde kasıma kadar hamile kalırım((( bide kızım inanılmaz bı kardes baskısı yapıyor 5.5 yasında.
Kızlar Günaydın gününüz cok güzel ve mutlu gecsin hayırlı cumalar hepinize
günaydıınnlarrrr... herkese ... hayırlı cumalarrr.... dualarımız bu ay bebişlerimiz bizimle olur inşallahhh....
günaydıınnlarrrr... herkese ... hayırlı cumalarrr.... dualarımız bu ay bebişlerimiz bizimle olur inşallahhh....
günaydın kızlar... hayırlı cumalar...
Naber canim bugun ovu testine basliyozmu
günaydın kızlar .hayırlı cumalar.inşallah bol hamişli bir ay olur
evet Allahın izniyle başlıyoruz :87: biliyorsun dimi 13:00ten sonra sıvı almak yok. en geç 14:00 da wc ye gidiyoruz sonrasında tutuyoruz ve 17:00 da testimizi yapıyoruz ok :129:
Biliyorum da bende saatler oynar canım aksam 8 gibi yapcam malesef:/
tamam ama 8i geçmesin
yok yapmadım adetim gecikirse yapacam, şimdi yapsam test sonuç verirmi hiç düşünmemiştim yapmayı?
günaydınn herkese
ççok karışığım adet oldm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?