Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Canlarım bişey sorucam. Şu otomatik hesaplayıcılara göre benim adet döngüm 33 günde bir (son 6 ayı baz alarak) ama ben bir iki aydır 30 günde bir oluyorum. Mesela bu ay 2 eylülde oldum, önceki ay 2 ağustosta oldum. Şimdi ben bat ı 2 ekim olarak mı kabul ediyim yoksa 33 gün den 5 ekim olarak mı?

Adetin 3.gunu gitmk gerekiyor galiba hafta içine denk geliyo öğretmenim baska bi ilde calisiyorm hafta sonu esimin yanina geleblyrm folik asiti doktor söylemdn kullanabiliyor muyuz

Bebek olmuyo diyemj gideceksin öyleyse evet 3.gunu yok onun icin değilse ozaman farketmez ben ilk gittigimde tam yumurtlamamda gitmisim yumurtami gösterdi cok sağlıklı dedi ama biz daha baslamamistik düşünmeye bu ayda adetimin 3.gunu gittim olmuyo bebeğim dedim hormon testleri yapıldı işte öyle

hamis kalayim 9ay bisey yapmicaz diyodum ben kociste olmaz yapalim diyordu kiziyordum ona çok dusuncesiz davraniyosun bisey olursa diye dr izin verdikten sonra devam ederiz diyo

Hayatimi bebek uzerine odaklamistim resmen bu ay daha iyi gidiyoruz bakanım herşey bebek değil mutlu olmak için bi sürü nedenim var

gunaydııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııın

slm
beni de listenize ekleyebilirmisiniz kızlar BAT 5 ekim, aranızda çatlatma iğnesi olur beklemede olan var mı ? ve kaçıncı denemeniz ?

canım senin kürtaj vardı sanırım. ondan sonra şaşıp tekrar düzelmiş. bence düzenli halini baz al. yani 2 ekimi. ama biraz daha bekleyip emin olmak istiyorsan 5 ekim diye de düşünebilirsin. benimki mesela 3 ekim diye çıkıyor ama ben geçen ay olduğum tarihe göre 8 ekim olarak bekliyorum ki boşuna ümitlenip hayal kırıklığına uğramayayım....

Anladim daha yeni denemeye basladik 3.gun u beklemeye gerek yok daha sonra da gidebilirm

Hicran bu resimde ki sen misin şayet sensensaç rengin çokkk yakışmış güle güle kullan çok hoş benim eski saç rengim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…