Bebek düşünüyorsak doktora gitmek şart mı kizlarr
Adetimeee 1gun kaldı kızlarr cok heycanlymm ins hamileyimdir cok istiyorm Rabbim yuzume baksnnn
Gitmekte yarar var ama istemiyorsan eczaneden folik asit al ve basla hemen :))
Adetimeee 1gun kaldı kızlarr cok heycanlymm ins hamileyimdir cok istiyorm Rabbim yuzume baksnnn
senlik curcunaaa mutluyduk en azindaann dun gece ikimizde hep gulduk sacma sapan şeylere
senlik curcunaaa mutluyduk en azindaann dun gece ikimizde hep gulduk sacma sapan şeyleretabi mutluluk hormonu salgilandi
cnm sen rahat ol çok iyi bi anne olacaksın ben inaniyorum
Adetin 3.gunu gitmk gerekiyor galiba hafta içine denk geliyo öğretmenim baska bi ilde calisiyorm hafta sonu esimin yanina geleblyrmfolik asiti doktor söylemdn kullanabiliyor muyuz
ayyyyy gerçekten çok heyecanlıııııı :18: normalde zamanında mı oluyorsun canım??
hamis kalayim 9ay bisey yapmicaz diyodum ben kociste olmaz yapalim diyordu kiziyordum ona çok dusuncesiz davraniyosun bisey olursa diye dr izin verdikten sonra devam ederiz diyo
haklısın doktora gıtmek en ıyısışart değil ama gitmen senin için daha iyi olur. En baştan herşey yolunda mı, eksikler var mı neler öğrenirsin ona göre davranırsın
Canlarım bişey sorucam. Şu otomatik hesaplayıcılara göre benim adet döngüm 33 günde bir (son 6 ayı baz alarak) ama ben bir iki aydır 30 günde bir oluyorum. Mesela bu ay 2 eylülde oldum, önceki ay 2 ağustosta oldum. Şimdi ben bat ı 2 ekim olarak mı kabul ediyim yoksa 33 gün den 5 ekim olarak mı?
sizin desteginizle canim su karamsar ruh halinden çıktım
Canlarım bişey sorucam. Şu otomatik hesaplayıcılara göre benim adet döngüm 33 günde bir (son 6 ayı baz alarak) ama ben bir iki aydır 30 günde bir oluyorum. Mesela bu ay 2 eylülde oldum, önceki ay 2 ağustosta oldum. Şimdi ben bat ı 2 ekim olarak mı kabul ediyim yoksa 33 gün den 5 ekim olarak mı?
Anladim daha yeni denemeye basladik 3.gun u beklemeye gerek yok daha sonra da gidebilirmBebek olmuyo diyemj gideceksin öyleyse evet 3.gunu yok onun icin değilse ozaman farketmez ben ilk gittigimde tam yumurtlamamda gitmisim yumurtami gösterdi cok sağlıklı dedi ama biz daha baslamamistik düşünmeye bu ayda adetimin 3.gunu gittim olmuyo bebeğim dedim hormon testleri yapıldı işte öyle
hamis kalayim 9ay bisey yapmicaz diyodum ben kociste olmaz yapalim diyordu kiziyordum ona çok dusuncesiz davraniyosun bisey olursa diye dr izin verdikten sonra devam ederiz diyo
Hayatimi bebek uzerine odaklamistim resmen bu ay daha iyi gidiyoruz bakanım herşey bebek değil mutlu olmak için bi sürü nedenim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?