Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Evett canm duzenlu regl yasıorumm hayal kırıklıgı istemiyorumm esim cok istiyr akrabalari bütüm gözler bende sanrm damızlk olarak görüyorlar beni

öyle düşünme canım. insanlar herzaman konuşur zaten. senin istemen önemli. ama ne olursa olsun hayal kırıklığına uğrama asla. her şeyin bir zamanı vardır önemli olan hayırlısının olması. hadi bakalım 1 gün daha sabret. oyalamaya çalış kendini. burada gırgır yap bizimle

sizin desteginizle canim su karamsar ruh halinden çıktım

karamsarlık da ne ya!
Baksanıza herkes ölüyor birer birer.ne kalıyor geriye?
sahip olmak için bi yerimizi yırttıklarımızdan ne kalıyor ki?
Ailemiz kalacak bıraktıklarımızdan.
hatırlanacak güzel anılar kalacak akıllarda.
sabah sabah Tuncel Kurtiz'in haberini okuyunca bi tuhaf oldum.
Üzülmeyelim bence kızlar.Tek sahip olduğumuz sağlık ve ailemiz.
gerisi için negatif duygulara hiiiiç gerek yok.
Bunları dediğime inanamiyorum.

günaydınlar millet nasılsınız bakalım bebişler . . . .

hoşgeldin canım. biz süperiz senden ne haber

elbetteki o kadar çok sebep var ki mutlu olmamız için.oy canım benim hem bu yaşadıklarınla hamilelik döneminde daha rahat olacaksın emin ol
gunaydııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııın

hoşgeldin laz kizı

Cok tesekkür ederim.
anlaşılan burada takıldıkca kaygılarım azalacak azar azar!
hadi hayırlısı!
Evet hergecen gün daha cok isteyeceksin bende yetebilirmiyim diye düşünüyordum ama artık düşünmüyorum zaten bebege sevgini tam verdikten sonra gerisi onemli degil hic bir çocuk oyuncakları hatirlamaz sadece gecirilen güzel vakitleri hatırlar yazıyordu bi yerde nasilda guzel bir soz

günaydın datluuumm cok enerjikiz sen nasılsın

ohhhh ohhh bizede bu yakışır dert kederde eymiş saol bebğim bende çok enerjik sayılırım geriç cumartesi ve ben çalışıyorum ama gende morelim yüksek pazartesiye kadar da böyle olurum herhalde . . .:44::44::44:

hoş bulduk lan hatun nbr beya

Son düzenleme:

ben de dün duydum. şok oldum resmen. düşüp kafasını mı ne vurmuş ondan olmuş galiba..... Allah rahmet eylesin

Yok daha neler 9aymi len adam düz duvara Tırmanır di öyle olsa siz mutlu ve huzurlu oldugunuz sürece mutu ve huzurlu bebek yetistirirsiniz unutmayij
gunaydııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııın
GünaydıiIiiiiiiin bebegim
slm
beni de listenize ekleyebilirmisiniz kızlar BAT 5 ekim, aranızda çatlatma iğnesi olur beklemede olan var mı ? ve kaçıncı denemeniz ?

Msa84 e özelden mesaj at canim bursa goremeyebiliyo hg aramiza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…