canim bence 5ekimi baz al 2ekim dersek gecikme yasanmis gibi üzülürüz sonrasında ins böyle olmaz tabide
Evett canm duzenlu regl yasıorumm hayal kırıklıgı istemiyorumm esim cok istiyr akrabalari bütüm gözler bende sanrm damızlk olarak görüyorlar beni
günaydın datluuumm cok enerjikiz sen nasılsın
gunaydiiiiiiinnnnn baliiiiiimmmmmm
sizin desteginizle canim su karamsar ruh halinden çıktım
günaydınlar millet nasılsınız bakalım bebişler . . . .
hamis kalayim 9ay bisey yapmicaz diyodum ben kociste olmaz yapalim diyordu kiziyordum ona çok dusuncesiz davraniyosun bisey olursa diye dr izin verdikten sonra devam ederiz diyo
Hayatimi bebek uzerine odaklamistim resmen bu ay daha iyi gidiyoruz bakanım herşey bebek değil mutlu olmak için bi sürü nedenim var
gunaydııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııın
Evet hergecen gün daha cok isteyeceksin bende yetebilirmiyim diye düşünüyordum ama artık düşünmüyorum zaten bebege sevgini tam verdikten sonra gerisi onemli degil hic bir çocuk oyuncakları hatirlamaz sadece gecirilen güzel vakitleri hatırlar yazıyordu bi yerde nasilda guzel bir sozCok tesekkür ederim.
anlaşılan burada takıldıkca kaygılarım azalacak azar azar!
hadi hayırlısı!
ben daha önce 3 kez kullandım canım cat ignesi.....hg aramiza
bende varım kızlar bat hayırlısıyla 2 ekim. eklerseniz memnun olurum
günaydın datluuumm cok enerjikiz sen nasılsın
hoşgeldin canım. biz süperiz senden ne haber
elbetteki o kadar çok sebep var ki mutlu olmamız için.oy canım benimhem bu yaşadıklarınla hamilelik döneminde daha rahat olacaksın emin ol
hoşgeldin laz kizı
hsbldk bebegmhoşgeldin canım. biz süperiz senden ne haber
elbetteki o kadar çok sebep var ki mutlu olmamız için.oy canım benimhem bu yaşadıklarınla hamilelik döneminde daha rahat olacaksın emin ol
hoşgeldin laz kizı
gunaydiiiiiiinnnnn baliiiiiimmmmmm
içindeki cevher çıkıyor seninde yavaş yavaş benim gibi bi süper
evet benim canım bu...teşekkür ederim
karamsarlık da ne ya!
Baksanıza herkes ölüyor birer birer.ne kalıyor geriye?
sahip olmak için bi yerimizi yırttıklarımızdan ne kalıyor ki?
Ailemiz kalacak bıraktıklarımızdan.
hatırlanacak güzel anılar kalacak akıllarda.
sabah sabah Tuncel Kurtiz'in haberini okuyunca bi tuhaf oldum.
Üzülmeyelim bence kızlar.Tek sahip olduğumuz sağlık ve ailemiz.
gerisi için negatif duygulara hiiiiç gerek yok.
Bunları dediğime inanamiyorum.
Yok daha neler 9aymi len adam düz duvara Tırmanır di öyle olsa siz mutlu ve huzurlu oldugunuz sürece mutu ve huzurlu bebek yetistirirsiniz unutmayijhamis kalayim 9ay bisey yapmicaz diyodum ben kociste olmaz yapalim diyordu kiziyordum ona çok dusuncesiz davraniyosun bisey olursa diye dr izin verdikten sonra devam ederiz diyo
Hayatimi bebek uzerine odaklamistim resmen bu ay daha iyi gidiyoruz bakanım herşey bebek değil mutlu olmak için bi sürü nedenim var
GünaydıiIiiiiiiin bebegimgunaydııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııın
slm
beni de listenize ekleyebilirmisiniz kızlar BAT 5 ekim, aranızda çatlatma iğnesi olur beklemede olan var mı ? ve kaçıncı denemeniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?