normal canım. hem üzüldün hem de adet dönemin daha hassassın. hayırlısı olsun diyelim. inşallah bu ay Rabbim yüzünü güldürür. hepimizin tabiadetin bitsin de çalışmalara başlarsın ama bu defa kendini dinlemek yok, belirti aramak yok tamam mı??? :81:
Rabbim eger nasip etmıceksen hayalde ettirme baska bısı demıorm sabah adet olmadan test yaptm pozıtıfttı resmınıde cektm tesste yanmda nasıl boyle olur anlamıorm :S
hemen mi pozitif oldu?? kimyasal gebelik olmasın. aslında bunu bir çok kadın yaşıyormuş ama regli olduğu için normal adet kanaması sanıyormuş bunu. öyle olabilir. ama sonuçta tutunamamış. bu gerçeği değiştirmez. onun için en doğrusu adet tarihinin üzerinden 3-4 gün geçtikten sonra test yapılması
Rabbim eger nasip etmıceksen hayalde ettirme baska bısı demıorm sabah adet olmadan test yaptm pozıtıfttı resmınıde cektm tesste yanmda nasıl boyle olur anlamıorm :S
Cok garipmis gercekten canim.
Peki adet kanaman normal mi yoksa normalden fazla bi kanaman varmi
normal ama cok agrili herzamankinden usuttum heralde
günaydınn herkese
Kızlar Günaydın gününüz cok güzel ve mutlu gecsin hayırlı cumalar hepinize
Canımm yaptın mı test ? :))
Hayır canım yapmadım pzt günü regl olmazsam salı günü yaparım, çok da kendimi kaptırmak istemiyorum. ama ara ara sırtım karnım ağrıyor regl olucam sanki
Allah hepimizin dualarıni kabul etsin
bu akşam hastaneye gidip durumu anlatacağım kan tahlili isteyeceğim bu arada dosya türü jpeg
Hayır canım yapmadım pzt günü regl olmazsam salı günü yaparım, çok da kendimi kaptırmak istemiyorum. ama ara ara sırtım karnım ağrıyor regl olucam sanki
Asyakcım ne yaptın???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?