Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Rabbim eger nasip etmıceksen hayalde ettirme baska bısı demıorm sabah adet olmadan test yaptm pozıtıfttı resmınıde cektm tesste yanmda nasıl boyle olur anlamıorm :S

Rabbim eger nasip etmıceksen hayalde ettirme baska bısı demıorm sabah adet olmadan test yaptm pozıtıfttı resmınıde cektm tesste yanmda nasıl boyle olur anlamıorm :S

hemen mi pozitif oldu?? kimyasal gebelik olmasın. aslında bunu bir çok kadın yaşıyormuş ama regli olduğu için normal adet kanaması sanıyormuş bunu. öyle olabilir. ama sonuçta tutunamamış. bu gerçeği değiştirmez. onun için en doğrusu adet tarihinin üzerinden 3-4 gün geçtikten sonra test yapılması

hemen ıdrarı doker dokmez ıkıncı cızgı geldı ole sılık falanda deıl normal geldı yanı kör olan bıle gorur zaten cok agrılı gecıo bu dönemım sımdı ııce battım hem ruhen hem fızıken bıdaha yapmıcam ıdrar testı

Cok garipmis gercekten canim.
Peki adet kanaman normal mi yoksa normalden fazla bi kanaman varmi

Hayirli cumalar herkeseeee .Allahim bu mubarek gunde dualarimizi kabul etsin insallah.
Hepimize hayirli saglikli evlatlar nasip etsinnn
AmiN

normal ama cok agrili herzamankinden usuttum heralde

Kimyasal gebelik olabilir canim.yoksa niye pozitif ciksin testin.
Cogu kadin anlamiyormus zaten kimyasal gebeli adetle birlikte gidiyormus.
Onumuze bakicaz yapcak bisey yok canim.uzulunce de elimize gecen bir sey yok maalesef

Güzel arkadaşım benim üzülme kurban olam ya bizi asıl mahveden bu iste Allahim tez vakittte bizlerede nasip etsin ins

Hayır canım yapmadım pzt günü regl olmazsam salı günü yaparım, çok da kendimi kaptırmak istemiyorum. ama ara ara sırtım karnım ağrıyor regl olucam sanki

Evet canım, hayırlısı olsun, ben aslında önümüzde ki ay'a odaklıyım, burcu yengeç olsa güzel olur :))) benim de belimde ince bir sızı var... :26: bu arada ne işle meşgulsün? İstanbul da mısın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…