hoş bulduk lan hatunnbr beya
canım senin kürtaj vardı sanırım. ondan sonra şaşıp tekrar düzelmiş. bence düzenli halini baz al. yani 2 ekimi. ama biraz daha bekleyip emin olmak istiyorsan 5 ekim diye de düşünebilirsin. benimki mesela 3 ekim diye çıkıyor ama ben geçen ay olduğum tarihe göre 8 ekim olarak bekliyorum ki boşuna ümitlenip hayal kırıklığına uğramayayım....
ben daha önce 3 kez kullandım canım cat ignesi.....hg aramiza
bende çok üzüldüm tuncel kurtiz in olumune
canim bence 5ekimi baz al 2ekim dersek gecikme yasanmis gibi üzülürüz sonrasında ins böyle olmaz tabide
dün başkandık bugün lan hatun mu olduk??????
canım düşük tehlikesi olur falan diye ben istemiyorum 9ay ama belli de olmaz
ooo kasik batmasi bel agrisi gogus sisligi gaz ignenin etkisi canim...bende ilk ignemde tum bunlari yasadim tabi yan etki olduğunu bilmiyordum hamileyim sandım ilk kez yasıyordum çünkü ama regl oldum sonra arastirdim ignenin etkisiymis....birde bu ignenin icinde bhcg var zaten test yapma doğru sonuç vermez batini bekle
aa rahat bırakır mi kapıdan girince ustume atlicaktiii
yok kız dün ben onu yanlış yazmışım baştan yazacak iken başkan yazmışım affola bebğim:26:ulan bir harf neler kadirrrr benim klavyede soru var o bakımdan bazı tuşlar zor basıyo
canım düşük tehlikesi olur falan diye ben istemiyorum 9ay ama belli de olmazhamislikte hormonlar tavan yapiomus
onlar zaten bahane arayıp duruyo her daim hazir ve nazirlar mik mikeee
başkanda sorun yok canım da araya lan girince hoşuma gitmedi de. burada ne kadar samimi de olsak bir çerçevemiz olmalı dimi
belki yanlış yazmistir arkadasimiz canim :26:
burda vakit hızlı geçer canım
onlar zaten bahane arayıp duruyo her daim hazir ve nazirlar mik mikeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?