Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Evet canım kürtajdan sonra bir iki ay sapma olmuştu. Normalde hep 30 günde bir olurdum. O zaman benim bat 2 si ama ben emin olmak için 5 ini bellerim :)

ben daha önce 3 kez kullandım canım cat ignesi.....hg aramiza

Gunaydın hicran,
h.b.
bu ay benim ilk çatlatma iğnem vuruldu, 5 gün klomen kullandım.. 2 yumurtam olustu 21 mm ve 24 mm, iğnenin üzerinden 10 gün geçti aşırı göğüs şişliği ve kasık ağrısı ve arada sırt batmam başladı.. ama kasık ağrım iğneden sonra hiç geçmedi sürekli var

ooo kasik batmasi bel agrisi gogus sisligi gaz ignenin etkisi canim...bende ilk ignemde tum bunlari yasadim tabi yan etki olduğunu bilmiyordum hamileyim sandım ilk kez yasıyordum çünkü ama regl oldum sonra arastirdim ignenin etkisiymis....birde bu ignenin icinde bhcg var zaten test yapma doğru sonuç vermez batini bekle

aa rahat bırakır mi kapıdan girince ustume atlicaktiii

erkekler genelde böyle benimkide sabah ben işe gelirkenken üzerimi giyiyorum uyuyo sandım meğersem beni dikizliyomuşğiim tam öpecekken o bana sarılıp öptü çok hoşua gitti erkekler hatununu güzel görünce hatunların vay haline . . .

yok kız dün ben onu yanlış yazmışım baştan yazacak iken başkan yazmışım affola bebğim:26:ulan bir harf neler kadirrrrbenim klavyede soru var o bakımdan bazı tuşlar zor basıyo

başkanda sorun yok canım da araya lan girince hoşuma gitmedi de. burada ne kadar samimi de olsak bir çerçevemiz olmalı dimi

GünaydıiIiiiiiiin bebegim

gunaydn cnm bnm ne var ne yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…