Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Öyle bisi olsa hissedersin ve doktora gidersin doktor yap yada yapma dr merak etme sen helebi hamile olda bak nasıl yapıyorsun mikmiki

gamze heycan var mı canım at yaklaştı inşallah olasın inşallah . . .çok isterim olmamasını . .

ah benim şu klavye hep kelimeleri yutuyo kusura bakma kuzum yanlış yazışım inşalah bat olmazın diyecektim

Son düzenleme:
sen bana lan kız yazınca bende sana yazdım haklısın canım lan kelimesi pek yakışmadı bize sanırsam . . :26::26:

ben sana öyle bişey yazmadım canım. yanlış anlamışsındır. o konuşmada en altta elaya laz kizı yazmıştım belki onunla karıştırmışsındır

gunaydın kızlarrrrrrrrr
Hg canim benim nasılsın
gamze heycan var mı canım at yaklaştı inşallah olasın inşallah . . .çok isterim olmamasını . .

Yok ya ben buay hic heyecan hissetmiyorum nedense yaa ve hicbir belirti paranoyak gibiydim gecen ay bu ay hic umrumda değil olmazsa önümüzde ay oluncaya kadar mikmikmk

peki senin 4. çatlatma iğnendi sanırım, farklı belirtilerin var mı bu ay için, belirtiler gerçi kişiden kişiye göre değişiyor ama kendininkilerle kıyaslıyosun naparsın umut dünyası :)

Kislarrr dun kocis bi soz gösterdi bana baaaaa yiiiiil diiiimmmmm.....

Kalbindeki pismanligin degil, karnindaki sismanligin olmak istiyorum....... Yaziyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…