Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

en güzeli valla gamseemmm kendimizi harap ediyoruz belirti de belirti diye
Aynen şekerim olacağı varsa zaten olur bode belirtilerle ilgilide konuşmayinca kafam rahat yaa okursa ekim olmaz bippp :))
Ayy gamzem çok özledim 5 gün oldu. Annenlerle aynı şehirde diiliz. Bi gelince öyle hemen dönemiyorum da. Sonra kocişimin hasretinden hasta oluyorum :)
Hmmm hangi şehirde ailen evet bende kocamdan ayri kalsam hasta olurum cok
Kislarrr dun kocis bi soz gösterdi bana baaaaa yiiiiil diiiimmmmm.....

Kalbindeki pismanligin degil, karnindaki sismanligin olmak istiyorum....... Yaziyordu.

Koca lara bakin yaw aşka geliyoo benmkide yazmis nedenmi sen herkese yol verdim sana sol yanımı demis :))

Ayy gamzem çok özledim 5 gün oldu. Annenlerle aynı şehirde diiliz. Bi gelince öyle hemen dönemiyorum da. Sonra kocişimin hasretinden hasta oluyorum :)

canım benim yaaaa benimde kocam iş gereği ayda 1 hafta fln şehir dışına gidiyor gerçekten zor bir durum anlıyorum seni bak pzartesi gidecek 1 hafta bilemedim 2 hafta gelemeyecek

bu sözde o güzelmiş bnim ki öyle şiirdi sözdü fln beceremiyo kısa ve öz cümleler kuruyo geelde daha yeni sabah hayatıma giren ve çıkma gibi bir lüxse sahip olmayan tek insansın ömrüm dedi çok hoşa gitti yaaa

Bende herkese dünya bi yana kocam biyana diyorum gerçekten de öyle Allahim kocama zeval vermesin; ))

ALLAH bozmasın canım . . .al beden de o kadar gamsem hep derim i başıma gelecek en mükemel insanla hyatımı birleştirdim şükürler olsun Rabbime . . .

ALLAH bozmasın canım . . .al beden de o kadar gamsem hep derim i başıma gelecek en mükemel insanla hyatımı birleştirdim şükürler olsun Rabbime . . .

Bende ayni seyi diyorum hayatımda verdigim en dogru karar Allahim mutlulugumuzu daim etsin cumlemizin yuvasında huzur mutluluk sürekli artsın

Bende ayni seyi diyorum hayatımda verdigim en dogru karar Allahim mutlulugumuzu daim etsin cumlemizin yuvasında huzur mutluluk sürekli artsın

Allah razı olsun canım kurban olduğum Allah'ım böyle mutlu yuvalara birer çocukla taçlandırır inşAllah . . .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…