bende hiç ayrı kalamıyorum kocisteeennn yaaa onsuz hiç biseyin tadı yok valla
bencede çok güzel bi söz canım yaaaa...
Aynen şekerim olacağı varsa zaten olur bode belirtilerle ilgilide konuşmayinca kafam rahat yaa okursa ekim olmaz bippp :))en güzeli valla gamseemmm kendimizi harap ediyoruz belirti de belirti diye
Hmmm hangi şehirde ailen evet bende kocamdan ayri kalsam hasta olurum cokAyy gamzem çok özledim 5 gün oldu. Annenlerle aynı şehirde diiliz. Bi gelince öyle hemen dönemiyorum da. Sonra kocişimin hasretinden hasta oluyorum :)
Kislarrr dun kocis bi soz gösterdi bana baaaaa yiiiiil diiiimmmmm.....
Kalbindeki pismanligin degil, karnindaki sismanligin olmak istiyorum....... Yaziyordu.
Ayy gamzem çok özledim 5 gün oldu. Annenlerle aynı şehirde diiliz. Bi gelince öyle hemen dönemiyorum da. Sonra kocişimin hasretinden hasta oluyorum :)
bi taneler kociskolarimiz
Aynen şekerim olacağı varsa zaten olur bode belirtilerle ilgilide konuşmayinca kafam rahat yaa okursa ekim olmaz bippp :))
Hmmm hangi şehirde ailen evet bende kocamdan ayri kalsam hasta olurum cok
Koca lara bakin yaw aşka geliyoo benmkide yazmis nedenmi sen herkese yol verdim sana sol yanımı demis :))
bi taneler kociskolarimiz
Daha kahvaltı yapmadım kislar ya ben kacayim yavaş yavaş tube gelirim optum cok
Bende herkese dünya bi yana kocam biyana diyorum gerçekten de öyle Allahim kocama zeval vermesin; ))
ALLAH bozmasın canım . . .al beden de o kadar gamsem hep derim i başıma gelecek en mükemel insanla hyatımı birleştirdim şükürler olsun Rabbime . . .
Bende ayni seyi diyorum hayatımda verdigim en dogru karar Allahim mutlulugumuzu daim etsin cumlemizin yuvasında huzur mutluluk sürekli artsın
Guzel bir hafta sonu gecirmeniz dilegiyle..
Guzel bir hafta sonu gecirmeniz dilegiyle..
icranımmm avatardaki senmisinnnn
Hg canim hep birlikte ins nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?