aaa taniyamadin mi kiss benim tabii dun boyadimda sacimi
Guzel bir hafta sonu gecirmeniz dilegiyle..
merhaba arkadaşlar ben yenı üye oldum tanışmak ısterım sizlerle:)
kızlar herkes iy güler diliyorum Allah ne muradınız varsa versin kendinize iyi bakın ben çıkıyorum görüşmek üzere Allah'ıma emanet olun . . . .öpüldünüz . . .
Hg canım aramiza nerelisin nekadardir bebek istiyorsunmerhaba arkadaşlar ben yenı üye oldum tanışmak ısterım sizlerle:)
IYIYIM canim sen ?.. vallahi daha yeni uyaniyorum..
havada guzel burda.. temizlik yapcam... suslenip disari aticam kendimi.. arkadaslarla gezicem..
kocisin maci var bugun
ohhh bebeeciiim hava da güzelmiş at kendini dışarı gez toz
ohhhhh gt cnm gt kesn bgun mik mik varİyiyim elaaam hazırlanıyorum kocişime gidicem :)
bnde yaaaaaaaaaaa byere gdnce kocişimi ozluyorum hep yanmda olsa dyorumbende hiç ayrı kalamıyorum kocisteeennn yaaa onsuz hiç biseyin tadı yok valla
kızlar herkes iy güler diliyorum Allah ne muradınız varsa versin kendinize iyi bakın ben çıkıyorum görüşmek üzere Allah'ıma emanet olun . . . .öpüldünüz . . .
hg canım aramıza
güle güle cicim
h.b canım ben henüz 6 aydır evliyim ve ıstıyoruz
hiç korumadın mi canım dr gittin mi hiç
Hg canım aramiza nerelisin nekadardir bebek istiyorsun
Oooo ne güzel hayat san güzel ben amele yim çalışıyorum:))
Aynen şekerim olacağı varsa zaten olur bode belirtilerle ilgilide konuşmayinca kafam rahat yaa okursa ekim olmaz bippp :))
Hmmm hangi şehirde ailen evet bende kocamdan ayri kalsam hasta olurum cok
Koca lara bakin yaw aşka geliyoo benmkide yazmis nedenmi sen herkese yol verdim sana sol yanımı demis :))
hiç korumadın mi canım dr gittin mi hiç
canım benim yaaaa benimde kocam iş gereği ayda 1 hafta fln şehir dışına gidiyor gerçekten zor bir durum anlıyorum seni bak pzartesi gidecek 1 hafta bilemedim 2 hafta gelemeyecek
ilac kullanmamışsın bi güzel canım kontrollerde yapilmis herşey güzel hakkında hayırlısı olsun ins en kısa zamanda gelir yawrun
Taze gelin ins hemencik olur bekletmez Allahin senih.b canım ben henüz 6 aydır evliyim ve ıstıyoruz
:) üzüldüm bebegim ama sağlık olsunCanım biz adanadayız. Benim ailem osmaniyede, eşimin ailesi mersinde. Yani adana tam ortada. Mersine de 2 saat Osmaniye de 2 saat :)
Ama kocişim tiyatrocu oldugu için sürekli turneye çıkıyorlar. Her türlü özlüyorum yani
ılac kullanmadım ama korunuyoduk bu ay korunmadık bakalım ıns olur doktara gıttım kontrol amaclı sonuclar ıyı cıkmıstı
Taze gelin ins hemencik olur bekletmez Allahin seni
:) üzüldüm bebegim ama sağlık olsun
Folik asit kullanıyor musun
ilac kullanmamışsın bi güzel canım kontrollerde yapilmis herşey güzel hakkında hayırlısı olsun ins en kısa zamanda gelir yawrun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?