Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

kızlar herkes iy güler diliyorum Allah ne muradınız varsa versin kendinize iyi bakın ben çıkıyorum görüşmek üzere Allah'ıma emanet olun . . . .öpüldünüz . . .

Guzel bir hafta sonu gecirmeniz dilegiyle..

sağol canım. hepimizin inşallah çok güzel geçer. hava da güzel bugün maşallah

merhaba arkadaşlar ben yenı üye oldum tanışmak ısterım sizlerle:)

h.g. Eminecim.

kızlar herkes iy güler diliyorum Allah ne muradınız varsa versin kendinize iyi bakın ben çıkıyorum görüşmek üzere Allah'ıma emanet olun . . . .öpüldünüz . . .

amin canım hepimizin. sana da iyi günler

merhaba arkadaşlar ben yenı üye oldum tanışmak ısterım sizlerle:)
Hg canım aramiza nerelisin nekadardir bebek istiyorsun
IYIYIM canim sen ?.. vallahi daha yeni uyaniyorum..
havada guzel burda.. temizlik yapcam... suslenip disari aticam kendimi.. arkadaslarla gezicem..
kocisin maci var bugun

Oooo ne güzel hayat san güzel ben amele yim çalışıyorum:))

İyiyim elaaam hazırlanıyorum kocişime gidicem :)
ohhhhh gt cnm gt kesn bgun mik mik var bnde napyım kahvltı yapyorum
bende hiç ayrı kalamıyorum kocisteeennn yaaa onsuz hiç biseyin tadı yok valla
bnde yaaaaaaaaaaa byere gdnce kocişimi ozluyorum hep yanmda olsa dyorum

Canım biz adanadayız. Benim ailem osmaniyede, eşimin ailesi mersinde. Yani adana tam ortada. Mersine de 2 saat Osmaniye de 2 saat :)

Ama kocişim tiyatrocu oldugu için sürekli turneye çıkıyorlar. Her türlü özlüyorum yani

h.b canım ben henüz 6 aydır evliyim ve ıstıyoruz
Taze gelin ins hemencik olur bekletmez Allahin seni
:) üzüldüm bebegim ama sağlık olsun
ılac kullanmadım ama korunuyoduk bu ay korunmadık bakalım ıns olur doktara gıttım kontrol amaclı sonuclar ıyı cıkmıstı

Folik asit kullanıyor musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…