amin inş kullanmadım bu ay olmazsa baslıcam
Bnce hemen basla canım bebek düşünmeye baslamadan 1ay öncesinde kullanılmaya baslaniyor çünkü
Bnce hemen basla canım bebek düşünmeye baslamadan 1ay öncesinde kullanılmaya baslaniyor çünkü
bnde kulanmyorum folk ast
ya ben ilk denemeye başladığımızda kullanmıştım. sonra da bebek olmayınca ilaç bitince de yenisini almadım. başlasam mı ben de ya ne yapsam :26:
ben doktara gıttıgımde 3 ay onceden basla demıstı folık asıte devam etsen ıyı olur canım
kullanıyor musun kullanmıyor musun????
yok sadece 1 ay doktor yazdgnda ıcmstm btncede bda almdm
Kullanman lazım bebek gelişimi icin cok onemlibnde kulanmyorum folk ast
Sende git yenisini al ihmal etme ve sadece adetken icmeya ben ilk denemeye başladığımızda kullanmıştım. sonra da bebek olmayınca ilaç bitince de yenisini almadım. başlasam mı ben de ya ne yapsam :26:
haklısın baslasam ıyı olacak ben eczanede calısıyorum ama ılac içme dedınmı cok zor gelıyosenın bebegın var mı
bnde kulanmyorum folk ast
ben de senin gibiyim. ama artık başlasam iyi olur galiba. yine uzarsa yine bırakırım artıkın
hangisini kullansam acaba? özellikle de uygun olan varsa onu kullanayım. daha ne kadar beklerim bilmiyorum çünkükocamı batırmayayım sonra
kullanıyor musun kullanmıyor musun????
Sende git yenisini al ihmal etme ve sadece adetken icme
Elaaam sen neden kullanmıyosun bak ben 3 aydır kullanıyorum
Bana doktorum Folidoce yazdi hep onu kullanıyorum
slm kizlar,
folik asit cok önemlidir bebek icin:
Bebeğin kafatası kemiklerinin bir kısmının olmaması,
¨ Bebeğin beyninin gelişmemesi
¨ Bebeğin beyin ve zarlarının dışarı fırlaması
¨ Bebeğin kafatası veya omurga üzerinden meninksin kist şeklinde dışarı gelişmesi
¨ Omurganın üzerine olan zarla birlikte omurganın arka kısmındaki bir yarıktan fıtık şeklinde de dışarı çıkması
gibi bozukluluklar görülebilir.
banada onu yazmıstı foldıol de var 1.5 tl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?