Gördünüz mu nekadar önemli gidin alin çabuk beni cildirtmayinslm kizlar,
folik asit cok önemlidir bebek icin:
Bebeğin kafatası kemiklerinin bir kısmının olmaması,
¨ Bebeğin beyninin gelişmemesi
¨ Bebeğin beyin ve zarlarının dışarı fırlaması
¨ Bebeğin kafatası veya omurga üzerinden meninksin kist şeklinde dışarı gelişmesi
¨ Omurganın üzerine olan zarla birlikte omurganın arka kısmındaki bir yarıktan fıtık şeklinde de dışarı çıkması
gibi bozukluluklar görülebilir.
Ya folibol sanırım ucuz olan benm içtiğim 10lira icinde 28tane var cok bi para degil yanihangisini içsem?? geçenlerde konuşuyordunuz uygun olanını içeyim bari
hangisini içsem?? geçenlerde konuşuyordunuz uygun olanını içeyim bari
banada onu yazmıstı foldıol de var 1.5 tl
Folik asitini al bak çıkınca iyi hafta sonları canim araara gel pazartesiye görüşürüz sekerkızlar ben çıkıyorum. hepinize güzel haftasonları. öptümmmmm ve byeeeeeeee tabiki de
bn ıcmıyodum:18::18::18::18:
Gördünüz mu nekadar önemli gidin alin çabuk beni cildirtmayin
Ya folibol sanırım ucuz olan benm içtiğim 10lira icinde 28tane var cok bi para degil yani
Gördünüz mu nekadar önemli gidin alin çabuk beni cildirtmayin
Ya folibol sanırım ucuz olan benm içtiğim 10lira icinde 28tane var cok bi para degil yani
hamıle oldugmuzu ogrendgmzdede mı ıccez folık ast
hemen basla o zaman canim, cok önemli folik asit...
ben bebek calismalarina baslamadan 3 ay önce almaya baslamistim...simdi bir sene olacak hala devam ediorum..bir kere bos gebelik gecirdim oda var tabi
ayyyyyy pazartesı alayım tamam:18::18::18:
Folik asitini al bak çıkınca iyi hafta sonları canim araara gel pazartesiye görüşürüz seker
yok canim 3 ay önceden baslamani öneriyor doktorlar...
yani bebis istiyorsan hemen basla :)
kızlar ben çıkıyorum. hepinize güzel haftasonları. öptümmmmm ve byeeeeeeee tabiki de
kızlar ben çıkıyorum. hepinize güzel haftasonları. öptümmmmm ve byeeeeeeee tabiki de
ıstemez olurmuyum15 aydr tık yok
bnde folıdoce alcm zten onu kulanyodum 10tl
hayirlisi canim yaa...
aha ben hamile kaldim, suan hamileyim ama bos gebelik anlican pazartesi hastaneye yatacam düsürmek icin fitil verecekler..hap ile denedim (doktorum verdigi hap ile, kürtaj yapmak istemedi, cünkü zarar veriyormus rahime falan kürtaj)...
ama tik yok bendede, diyorum bu nasil tutunmus, düsmüyor bir türlü) ....
fitil ile düsüremezlerse sali günü kürtaj olacam...allahim herkese yardim etsin...
pazartesi nettim olursa hastanede yazarim size kizlar..
sizi cok öptüm.
iyi hafta sonu dilioyrum size.
Hayir hamileliği düşündüğünde iccen elaamhamıle oldugmuzu ogrendgmzdede mı ıccez folık ast
Canim benim ins gerçek gebeligindede bebisin sıkı sıkı tutunur habersiz bırakma bizi cok gecmis olsun simdidenhayirlisi canim yaa...
aha ben hamile kaldim, suan hamileyim ama bos gebelik anlican pazartesi hastaneye yatacam düsürmek icin fitil verecekler..hap ile denedim (doktorum verdigi hap ile, kürtaj yapmak istemedi, cünkü zarar veriyormus rahime falan kürtaj)...
ama tik yok bendede, diyorum bu nasil tutunmus, düsmüyor bir türlü) ....
fitil ile düsüremezlerse sali günü kürtaj olacam...allahim herkese yardim etsin...
pazartesi nettim olursa hastanede yazarim size kizlar..
sizi cok öptüm.
iyi hafta sonu dilioyrum size.
bebegm cok gcms olsun bzi hbrsz brakma cvap at inş dserde kurtaja grek kalmz cnm
basammmm canim cooooooook geçmiş olsun ins kürtaja gerk kalmaz üzüldüm ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?