- 30 Temmuz 2013
- 8.700
- 2.171
- 148
hg canim menim mende seni
hayirlisi canim yaa...
aha ben hamile kaldim, suan hamileyim ama bos gebelik anlican pazartesi hastaneye yatacam düsürmek icin fitil verecekler..hap ile denedim (doktorum verdigi hap ile, kürtaj yapmak istemedi, cünkü zarar veriyormus rahime falan kürtaj)...
ama tik yok bendede, diyorum bu nasil tutunmus, düsmüyor bir türlü) ....
fitil ile düsüremezlerse sali günü kürtaj olacam...allahim herkese yardim etsin...
pazartesi nettim olursa hastanede yazarim size kizlar..
sizi cok öptüm.
iyi hafta sonu dilioyrum size.
benim bebişim yok canım 16 aydır korunmuyorum
hg canim menim mende seni
çok beğendi bu rengi değiştirme artık bunu kullan hep dedi
çok beğendi bu rengi değiştirme artık bunu kullan hep dedi
s.a kızlarrrr nasılsınız bakem men gelmişem hepinizi54:
kıslarr bişi sorcam sizee benim koçiş dediki hep bebeiş içn mik mik yapıyoz bu akşamda kendimiz için yapalım dedi şimdiii ben bu gün ok desem egerki hamişsem bebeiş düşermi deilsem hamile kalırmıyım regl dönemim 3-4 ekim :44:
Hayir tabiki hic bisi olmaz yumyum zamanı degisebiliyo gec yumurtlarsab tabiki hamilelik riski var
Hayir tabiki hic bisi olmaz yumyum zamanı degisebiliyo gec yumurtlarsab tabiki hamilelik riski var
heeee anladım ozaman koçişim yum yum yumulsun barim :)))) ay bacım çok tşk ettim ayy bi gelse günümüzde merk etmkten kurtulsak dr gün aldım bnde ekim 8 gidecem bakalım napcaz yaw dr haklı ama ikide bir sperm testi istiyo bizimkide utanıyo bana demiyo ama korkuyo kısırsam diye ben anlıyom tabi bende agladım tmm dedi üzülme bayramdan sonra söz dr gidecem dedi
Bende adet olursam kocami göndericem sperm testine :)) ins hic bisi çıkmaz ya belkide rahim kendini korumaya almıştır ondan olmuyordur kim bilir
benim bebişim yok canım 16 aydır korunmuyorum
iki yıllık evliyim canım....aminnn rabbim tüm isteyenlere versin bekletmeden
off off bi gitseler en azından bilirz ki kim daha cok ugrasacak kimde ne var senin ki demi ilk defa gidecek?? sana özel mesaj attım nirdesin diye
iki yıllık evliyim canım....aminnn rabbim tüm isteyenlere versin bekletmeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?