Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

ayy üzüldüm yaa rabbim büyüktür inş kürtaja gerk kalmaz gecmiş olsun canım

kıslarr bişi sorcam sizee benim koçiş dediki hep bebeiş içn mik mik yapıyoz bu akşamda kendimiz için yapalım dedi şimdiii ben bu gün ok desem egerki hamişsem bebeiş düşermi deilsem hamile kalırmıyım regl dönemim 3-4 ekim :44:

Hayir tabiki hic bisi olmaz yumyum zamanı degisebiliyo gec yumurtlarsab tabiki hamilelik riski var

Hayir tabiki hic bisi olmaz yumyum zamanı degisebiliyo gec yumurtlarsab tabiki hamilelik riski var

heeee anladım ozaman koçişim yum yum yumulsun barim :)))) ay bacım çok tşk ettim ayy bi gelse günümüzde merk etmkten kurtulsak dr gün aldım bnde ekim 8 gidecem bakalım napcaz yaw dr haklı ama ikide bir sperm testi istiyo bizimkide utanıyo bana demiyo ama korkuyo kısırsam diye ben anlıyom tabi bende agladım tmm dedi üzülme bayramdan sonra söz dr gidecem dedi

Bende adet olursam kocami göndericem sperm testine :)) ins hic bisi çıkmaz ya belkide rahim kendini korumaya almıştır ondan olmuyordur kim bilir

Bende adet olursam kocami göndericem sperm testine :)) ins hic bisi çıkmaz ya belkide rahim kendini korumaya almıştır ondan olmuyordur kim bilir

off off bi gitseler en azından bilirz ki kim daha cok ugrasacak kimde ne var senin ki demi ilk defa gidecek?? sana özel mesaj attım nirdesin diye

off off bi gitseler en azından bilirz ki kim daha cok ugrasacak kimde ne var senin ki demi ilk defa gidecek?? sana özel mesaj attım nirdesin diye

Çalışıyorum canim onsan ara ara görebiliyorum evet ilk olacaj canım ilk kez saydiracakv sposlarini :))) ins ilk bebegimiz olacak 7ay oldu benimde buayla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…