Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Ya kızlar size çekinerek bişey sorucam ama gün asırı iliskide bir defamı deniyorsunuz?

2 kere ama yarim saat filan yattıktan sonra duş alıyorum 1 saat sonra filan 2. Yi deniyorum :)))
canım, doktorlar 2 günde bir olan o ilişkiyi, spermler erkek bedeninde 2 gün beklesinler diye öneriyorlar.
sen ister her gün yaparsın, ister günde beş kere.. bu sana kalmış :)
yeni evliysen olur öyle şeyler... takılma gününe, ilişki sayısına.. bak keyfine :)

testi aldm kizlar dua edin bana ( yapcm simdu

ikinci cizgi gelms napiyim ben simdi ya bkleynce yanlsmi ckioki

Cennet;
bu kimyasal gebelik gibi geldi bana da.
ben de yaşadım bu durumu.
2 gün, sabah ilk idrarla yaptım, üstüste pozitif aldım iki gün. 3. gün doktora gidecektim, regl oldum.
çok ağrılı oldu, kanamam yoğundu. hatta pıhtı pıhtıydı.
doktoruma gittim o gün hemen, randevuyu beklemeden.. ultrasonla baktı, gebelik oluşmuş evet, rahim duvarın oldukça kalın ama.. düşük yapıyorsun.
test yapmamış olsaydın, 'bu ay çok ağrılı oldu kanamam, üşüyttüm heralde diye düşünürdün'' demişti.
biçok kadının başına geliyormuş.
sağlıksız bi gebelikmiş demekki, tabiat ayıklamış, üzülme...
üzülmemek imkansız tabi, ama kendini telkin etmeye çalış arkadaşım..
ya düşmeseydi, sağlıksız bi evlat olsaydı...

evet Allahın izniyle başlıyoruz :87: biliyorsun dimi 13:00ten sonra sıvı almak yok. en geç 14:00 da wc ye gidiyoruz sonrasında tutuyoruz ve 17:00 da testimizi yapıyoruz ok :129:

Ben de başlıyorum. bugün 12. günüm..
ama ben sabah yapıyorum, yanlış mı yapıyorum?
sabah ilk idrarla değil.... hiç sıvı tüketmeden bekleyip, ikinci idrarla yapıyorum ben.

Ben de başlıyorum. bugün 12. günüm..
ama ben sabah yapıyorum, yanlış mı yapıyorum?
sabah ilk idrarla değil.... hiç sıvı tüketmeden bekleyip, ikinci idrarla yapıyorum ben.

canım genelde sabahı önermiyorlar hatta kullanma talimatında da yazıyor. öğleden sonrakileri tavsiye ediyorlar. en doğru değeri o zaman veriyormuş. ben cutenin dediği gibi yapıcam. bak kullanma talimatında şey diyor en iyi test zamanları sabah 11- öğlen 3,5 ve akşam 10 saatleridir diye

Kizlar kesinlikle cutenin dediği gibi yapin testlerinizi ben gecen ay oyle yaptim ve dogru cikti gec yumurtladim ve gec adet oldum.oyle deneyin derim.

Elam naptin cekildinmi nasil geçti. Bende gidicem rahim filmi isticek diye korkuyorum yaa:-(

bebegm inan korkulcak bsey deglmş bosuna uykularm kacms bosuna intrnettn okuyup korkmusum bnden once gren bayanlarn bagrmsnı dyunca eyvahhhhhhhhh ddm kesn bnmde acır tpkı adet sancısı gbı brden gryo sesm ble ckmadı sedyeyı sktım doktor işte bkdar dynce bttmi demsm ve doktor en iyi hasta ılan ettı bnı agryo ama asla dayanlmcak kadar dgl cnm bnm herkese tavsyem bır an once yaptrn allha skur temz cktı snucum

slm kızlar bu sabahtan itibaren korunmayı bıraktım adeti beklemicem, bugün gebelik testi yapsam kürtaj sonrası normale dönüp dönmediğimi anlar mıyım sizcee:44:

Slm kizlar nasilsiniz.hamile mi var benmi yanlis görüyorum.hemde bu kadar erken hay masallah.

canım burda asyak diye bir arkadaş var. adetinin bitiminde başı dönmüş hatta düşmüş kolunu incitmiş. bir test yapayım ne olacakki demiş. ve anında çift çizgi kopkoyu çıkmış. dün akşam iş çıkışı kan testi yaptıracaktı. onu bekliyoruz biz de

izmirdeyim canım, bilgisayar programcısıyım,
bende önümüzdeki aya odaklıyım hem önce bi doktora gideyim muayenemi olayım ondan sonra içim daha rahat edecek inş.
sen ne işle meşgulsun?? sen istanbuldansın galiba

Sen nasılsın canım, hamile henüz yok...heyecanla beklemedeyiz

Saol cnm iyim bende adetimin bitmesini bekliyorum. Bu ay nasil denesem diye düşünüyorum ovu testi yapmicam bu ay.bakalim 2 gunde bir düşünüyorum bu defa.sen napiyosun bakim ne durumdasin

Canim benim cok sevindim hem temiz ciktigina hemde acimadigina.simdi bende cok hassasim en ufak aciya dayanamiyorum ondan korkuyorum.gerci bakalim istermi hemen benden rahim filmi.ben isticem ama eşimle kavga ediyoruz sen herseyini yaptir ben sonra yaptiririm diyo onceden boyle degildi strese girdi sanirim.bende ona inat gidip hwrseyimi yaptircam offf off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…