bugün nete girer inşallah
Slm kizlar nasilsiniz.hamile mi var benmi yanlis görüyorum.hemde bu kadar erken hay masallah.
herkeşeeeeeeeeeee gunaydınnnnnnnnnnnnn
Ya kızlar size çekinerek bişey sorucam amagün asırı iliskide bir defamı deniyorsunuz?
canım, doktorlar 2 günde bir olan o ilişkiyi, spermler erkek bedeninde 2 gün beklesinler diye öneriyorlar.2 kere ama yarim saat filan yattıktan sonra duş alıyorum 1 saat sonra filan 2. Yi deniyorum :)))
testi aldm kizlar dua edin bana( yapcm simdu
ikinci cizgi gelms napiyim ben simdi ya bkleynce yanlsmi ckioki
hemen mi pozitif oldu?? kimyasal gebelik olmasın. aslında bunu bir çok kadın yaşıyormuş ama regli olduğu için normal adet kanaması sanıyormuş bunu. öyle olabilir. ama sonuçta tutunamamış. bu gerçeği değiştirmez. onun için en doğrusu adet tarihinin üzerinden 3-4 gün geçtikten sonra test yapılması
evet Allahın izniyle başlıyoruz :87: biliyorsun dimi 13:00ten sonra sıvı almak yok. en geç 14:00 da wc ye gidiyoruz sonrasında tutuyoruz ve 17:00 da testimizi yapıyoruz ok :129:
bugün nete girer inşallah
Ben de başlıyorum. bugün 12. günüm..
ama ben sabah yapıyorum, yanlış mı yapıyorum?
sabah ilk idrarla değil.... hiç sıvı tüketmeden bekleyip, ikinci idrarla yapıyorum ben.
Ins girer ve guzel haber verir bugun niye herkes cok sessiz anlamadım nerde bj milet
canım genelde sabahı önermiyorlar hatta kullanma talimatında da yazıyor. öğleden sonrakileri tavsiye ediyorlar. en doğru değeri o zaman veriyormuş. ben cutenin dediği gibi yapıcam. bak kullanma talimatında şey diyor en iyi test zamanları sabah 11- öğlen 3,5 ve akşam 10 saatleridir diye
evet ya... sabah ben de kimseyi bulamadım. durdum durdum çıktım sonra...
Slm kizlar nasilsiniz.hamile mi var benmi yanlis görüyorum.hemde bu kadar erken hay masallah.
Elam naptin cekildinmi nasil geçti. Bende gidicem rahim filmi isticek diye korkuyorum yaa:-(
Evet canım, hayırlısı olsun, ben aslında önümüzde ki ay'a odaklıyım, burcu yengeç olsa güzel olur :))) benim de belimde ince bir sızı var... :26: bu arada ne işle meşgulsün? İstanbul da mısın ?
Sen nasılsın canım, hamile henüz yok...heyecanla beklemedeyiz
bebegm inan korkulcak bsey deglmş bosuna uykularm kacms bosuna intrnettn okuyup korkmusum bnden once gren bayanlarn bagrmsnı dyunca eyvahhhhhhhhhddm kesn bnmde acır tpkı adet sancısı gbı brden gryo sesm ble ckmadı sedyeyı sktım doktor işte bkdar dynce bttmi demsm ve doktor en iyi hasta ılan ettı bnı agryo ama asla dayanlmcak kadar dgl cnm bnm herkese tavsyem bır an once yaptrn allha skur temz cktı snucum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?