canım burda asyak diye bir arkadaş var. adetinin bitiminde başı dönmüş hatta düşmüş kolunu incitmiş. bir test yapayım ne olacakki demiş. ve anında çift çizgi kopkoyu çıkmış. dün akşam iş çıkışı kan testi yaptıracaktı. onu bekliyoruz biz de
Canim benim cok sevindim hem temiz ciktigina hemde acimadigina.simdi bende cok hassasim en ufak aciya dayanamiyorum ondan korkuyorum.gerci bakalim istermi hemen benden rahim filmi.ben isticem ama eşimle kavga ediyoruz sen herseyini yaptir ben sonra yaptiririm diyo onceden boyle degildi strese girdi sanirim.bende ona inat gidip hwrseyimi yaptircam offf off
Hadi hayirlisi bakalim insallah hamiledir acilisi yapar bizede sira gelirbi arada bat ayni seninle
izmirdeyim canım, bilgisayar programcısıyım,
bende önümüzdeki aya odaklıyım hem önce bi doktora gideyim muayenemi olayım ondan sonra içim daha rahat edecek inş.
sen ne işle meşgulsun?? sen istanbuldansın galiba
Canim benim cok sevindim hem temiz ciktigina hemde acimadigina.simdi bende cok hassasim en ufak aciya dayanamiyorum ondan korkuyorum.gerci bakalim istermi hemen benden rahim filmi.ben isticem ama eşimle kavga ediyoruz sen herseyini yaptir ben sonra yaptiririm diyo onceden boyle degildi strese girdi sanirim.bende ona inat gidip hwrseyimi yaptircam offf off
bde cnm acır dye kendnı sartlma acır veya agrrsa blkı tuplern ack ama agrı hssetmessen kapalıyms bnm kı agrdı ama dayandm bebek için
Saol cnm iyim bende adetimin bitmesini bekliyorum. Bu ay nasil denesem diye düşünüyorum ovu testi yapmicam bu ay.bakalim 2 gunde bir düşünüyorum bu defa.sen napiyosun bakim ne durumdasin
ıyıym cnmmmm sen naslsn
Ben hiç o testten yapmadım canım...daha yeni başladık çalışmaya bizde bu ay'a 2 günde diye düşünüyoruzkontrollerimi yaptırdım...bilmediğim ne çok şey varmış hiç ilgimi çekmezdi önceden ama iş başa düştü işte öğreniyoruz... senin ilk mi olacak ?
Hadi hayirlisi bakalim insallah hamiledir acilisi yapar bizede sira gelirbi arada bat ayni seninle
slm kızlar bu sabahtan itibaren korunmayı bıraktım adeti beklemicem, bugün gebelik testi yapsam kürtaj sonrası normale dönüp dönmediğimi anlar mıyım sizcee:44:
Ben yaptim cnm nerdeyse bOs gun gecirmedim testlere gorede hareket ettim ama yok yine bu ay da olmadi.7.ayi geride biraktim 8 ay olacak bisi yok.nasip bakalim.sen ilk ay galiba.strese girme bosunaa ilk ay olmazsa stres oluyo insan sanki hemen olacak gibi hissediyor.ozenle korunurken o ilk aylar olmayinca stres oluyo insan.
slm kızlarrrr nasılsınız :)
canım genelde sabahı önermiyorlar hatta kullanma talimatında da yazıyor. öğleden sonrakileri tavsiye ediyorlar. en doğru değeri o zaman veriyormuş. ben cutenin dediği gibi yapıcam. bak kullanma talimatında şey diyor en iyi test zamanları sabah 11- öğlen 3,5 ve akşam 10 saatleridir diye
Kizlar kesinlikle cutenin dediği gibi yapin testlerinizi ben gecen ay oyle yaptim ve dogru cikti gec yumurtladim ve gec adet oldum.oyle deneyin derim.
hayırlı cumalar kızlaaaaar,ekim topiği nasılsınız özledim sizi listeye eklenmek isteyenler hemen bu msj cevap verin ekleyim sizi
Esinin de tahlıllerı normaldi demi cnm.eger normalse bence yumurtlama gununu tutturamiyo olabilirsin.yumurta takibi yaptir.bu ay senden umitliyim ben ahadi hayirlisi inşallah!
bende iyiyim canımm, güzel haberlerle daha da iyi oluruz inşallah :119:
As canim iyiyiz sen nasılsın nasıl gidiyo hazırlıklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?