Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Hadi hayirlisi bakalim insallah hamiledir acilisi yapar bizede sira gelir bi arada bat ayni seninle

Son düzenleme:

cnm zaten sen btn işlmlrnı btr snra esin gtsn bde kesnlkle rahm flmi sen ıste cnku onu cektrp hamile kaln akrablarm var bde sorun varmı dye tam bı cevap oluyo cektrmek yanı hersey ckyo orda

Güzel sonuçlar olsun inşallah canım, evet İstanbuldayım muhasebeci... 4 senelik evliyim daha yeni cesaretimizi topladık bebiş için....

bde cnm acır dye kendnı sartlma acır veya agrrsa blkı tuplern ack ama agrı hssetmessen kapalıyms bnm kı agrdı ama dayandm bebek için

bde cnm acır dye kendnı sartlma acır veya agrrsa blkı tuplern ack ama agrı hssetmessen kapalıyms bnm kı agrdı ama dayandm bebek için

Esinin de tahlıllerı normaldi demi cnm.eger normalse bence yumurtlama gununu tutturamiyo olabilirsin.yumurta takibi yaptir.bu ay senden umitliyim ben ahadi hayirlisi inşallah !

Saol cnm iyim bende adetimin bitmesini bekliyorum. Bu ay nasil denesem diye düşünüyorum ovu testi yapmicam bu ay.bakalim 2 gunde bir düşünüyorum bu defa.sen napiyosun bakim ne durumdasin

Ben hiç o testten yapmadım canım...daha yeni başladık çalışmaya bizde bu ay'a 2 günde diye düşünüyoruz kontrollerimi yaptırdım...bilmediğim ne çok şey varmış hiç ilgimi çekmezdi önceden ama iş başa düştü işte öğreniyoruz... senin ilk mi olacak ?

Ben yaptim cnm nerdeyse bOs gun gecirmedim testlere gorede hareket ettim ama yok yine bu ay da olmadi.7.ayi geride biraktim 8 ay olacak bisi yok.nasip bakalim.sen ilk ay galiba.strese girme bosunaa ilk ay olmazsa stres oluyo insan sanki hemen olacak gibi hissediyor.ozenle korunurken o ilk aylar olmayinca stres oluyo insan.

Hadi hayirlisi bakalim insallah hamiledir acilisi yapar bizede sira gelir bi arada bat ayni seninle

Arkadaşlar bende onu merak ediyorum.hasta olduktan sonra hamile kalinabilirmiki hadi 1-2gun neyse 1hafta cok degilmi?arkadasin hakkinda hayirlisi olsun ben sadece sasirdim hatta kendimdende supheldndim cunku bende acik kanama sonra lekelenme sonra normal adet gibi oldum ama farkli bir adet dongusune benziyor bende hastalandim ozaman hamile degilim demistiM.simdi bendemi bi test yapsam diyorum belki bende hamileyimdir

Testlerden hiç anlamıyorum, yapmaya başladığım zaman sizlerden yardım alacağım...Bu ay aslında hiç stres yok , hala korkularımı atamadığımı hissediyorum :18: ama önümüzde ki ay fazla stres yapacağımı iyi biliyorum...herşeyin hepimiz için güzel olması dileğim

Kizlar kesinlikle cutenin dediği gibi yapin testlerinizi ben gecen ay oyle yaptim ve dogru cikti gec yumurtladim ve gec adet oldum.oyle deneyin derim.

hmmm anladım.
teşekkürler, o zaman bugün gemen 1-2 saat sıvı tüketmeden, yapıcam testi bi kere de..
sağolun kızlar

hayırlı cumalar kızlaaaaar,ekim topiği nasılsınız özledim sizi listeye eklenmek isteyenler hemen bu msj cevap verin ekleyim sizi

Esinin de tahlıllerı normaldi demi cnm.eger normalse bence yumurtlama gununu tutturamiyo olabilirsin.yumurta takibi yaptir.bu ay senden umitliyim ben ahadi hayirlisi inşallah !

evet cnm esmnklrde temz cktı inş olur allhn iznyle

As canim iyiyiz sen nasılsın nasıl gidiyo hazırlıklar

sağol canım iyiyim bende :))) hazırlıklara daha başlamadık bugün adetimin 3. günü 5. günü gelsin bl çörekotu kürünü yapmaya başlıcam bu haftasonuda eşime keçiboynuzu alıcam suyunu içiricem inş birde ovulasyon testlerimde tamam bomba gibiyim bu ay bakalım hayırlısı inş bu ay tuttururuz D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…