evet cnm esmnklrde temz cktı inş olur allhn iznyle
sağol canım iyiyim bende :))) hazırlıklara daha başlamadıkbugün adetimin 3. günü 5. günü gelsin bl çörekotu kürünü yapmaya başlıcam bu haftasonuda eşime keçiboynuzu alıcam suyunu içiricem inş birde ovulasyon testlerimde tamam bomba gibiyim bu ay bakalım hayırlısı inş bu ay tuttururuz D
sat 2 eylül
bat 2 ekim
hepimize başarılar :))
yalel canım daha önce 3 ekim yazdırmışsın ne yapmamı istersin ona göre değiştireyim mi, hatta listede kayıtlısın baktın mı hiç
canım yaa bişey sorcam bnm eşimde test yaptırdı bebek için herşeyi normal cıktı yalnız ben forumlarda sperm adedini falan yzmışlardı eşimin tahlil sonucunda öyle bir sayı faln yoktu normal yazmış tahlil sonuçlarını karşısına doktor da bir sıkıntı yok bebek olur demiş bu tahlilller farklı farklı mı oluyor acaba bilgin var mı??
Benim eşim hayatta icmez keçiboynuzu suyunu falan ne güzel esin iccekse tam tekmil hazırız busefer nerdeyse hepimiz bende akşam ovu testine baslicam haydiii bize rast gele teyteytey
listeye kayıtlı olduğumu görmedim, iki kere baktım yoktum.
teşekkürler o zaman.
aslında günüm belli değil benim, düzensizim yani.. 2 veya 3 farketmez.. ben kafadan 1-5 ekim arası bekliyorum yani :))
değiştirme, boşver, öylece kalsın bacım
cnm bnm esmnklerde ole ama bzede normal ddi
canım ben forumlardan öyle duyunca acaba başka bir tahlil mi var diye düşündüm bnm eşimin de normalmiş cok şükür benmde normal ama bebeğimiz olmuyor herşeyin hayırlısı dememkki bebişlerimiz zamanını bekliyor inş daha fazla bekletmezler bizi :))
canım vajinal muayeni oldun mu? ben malum 1 senedir tahliller yapılıp muayene olmadığım için hsg masasından kaldırılıdım,sebeb aşırı iltehapmış,senin süreç nasıl işledi
canım beni vajinal muayene etti herşeyin normal adetinin 3. günü gel hormon testi yapalım dedi gittim hormon testinde herşeyin normal sadece enfeksiyon var birz dedi ona fitil verdi kullan geçer dedi.smear testi yaptı herşeyin normal denemeye devam edin 1 yıl dolmadan gelme bi daha dediDDD
canım beni vajinal muayene etti herşeyin normal adetinin 3. günü gel hormon testi yapalım dedi gittim hormon testinde herşeyin normal sadece enfeksiyon var birz dedi ona fitil verdi kullan geçer dedi.smear testi yaptı herşeyin normal denemeye devam edin 1 yıl dolmadan gelme bi daha dediDDD
sen bilirsin canım, ya bu arada asyak ne alemde bir haber var mı? bence hastahaneye gitti,iş yerinde olsaydı bizimle iletişime geçerdi
benim bugün soğan küründe 3. günüm,bunu bitirip incir kürüne başlayacağım,bir de bal-tarçın-çörek otu kürünü de uygulayacağım inşaallah, birazda neler yapalım onu konuşalım di mi kızlar
ne kadar oldu siz denemeye başlayalı?canım ben forumlardan öyle duyunca acaba başka bir tahlil mi var diye düşündüm bnm eşimin de normalmiş cok şükür benmde normal ama bebeğimiz olmuyor herşeyin hayırlısı dememkki bebişlerimiz zamanını bekliyor inş daha fazla bekletmezler bizi :))
fitilin adını hatırlıyormusun
kızlar smear testı ne?
valla konuşalım :)
ben, henüz sadece ov. testi uygulamaya başladım. ama yanlış uygulamışım.
bütün hesaplayıcılar, bugün yumyum günüm olduğunu söylüyor, testlerde tık yok..
sabah ilk idrardan sonra, hiç sıvı tüketmeden, ikinci idrarla yapıyordum ben testimi birkaç gündür.
meğer, gün ortası saatlerde yapmak lazımmış..
bugün öğleden sonra bi yapıcam bakalım testimi.. ya PİK saatini kaçırdım, ya yumyum günüm gecikti.. bilemiyorum.
ne kadar oldu siz denemeye başlayalı?
canım duygu sömürüsü yap o zaman içiyorlarbenim eşimde başta ben içmem falan dedi ama daha sonradan kabul etti çünkü eşimde bebeği cok istiyor.ben cok güzel yorumlar duydum keçiboynuzu kürüyle ilgili yumurtayı delmesini sağlıyormuş hareketlendiriyormuş bakalım inş olur..hadi bakalım sıkı tut bu ay çalışmaları DDD
canım sanırım nisan yada mayıstı deniyoruz daha olmadı.
Ya benim anlamadigim nokto 2gune bir cinsel birlesme deniliyo ok anladim 24 saat yumurta canli 72saat sperm zaten biz normal sartlardada 2gune bir birlikte oluyoruz ee bebk yok:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?