Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

İlk defa mı içmiştin canım? Ben içiyodum normaldr bişey olmuyodum ama sen böyle deyince korktum valla

iyiyim canım benim. ben de çooooook ösledimmmm ya yarın elaaamın batıymış. fiyuuuuuuu inşallah hayırlısıyla oluverir herkesin
:) evet dun gece bolbol dua ettim sizler icin Allahim kabul eder ins
Tamam gamzeem hani bazen ilk üç ay ilişki yasak diyolar ya ondan korktum. Neyse akışına bırakalımm

Düşük tehlikesi görürse doktor ancak o şekilde yasakliyo canım sıkma tatlı canını heesey olacagina varir

kızlaaaaaarrrr bakın bu benim bitanemm kardeşimm Umut Efe. İnşallah kendi çocuğumuzla da böyle resimlerimiz oluuurrr

İlk defa mı içmiştin canım? Ben içiyodum normaldr bişey olmuyodum ama sen böyle deyince korktum valla
yok ilk defa değil canım hep içerim ben minoset ama bu sefer zehirledi acile zor yetiştik çok kötü oldum şimdi hiç ilaç içmiyorum... korkuyorum yani... doktora defalarca soruyorum bazen oluyor bu komplikasyonlar diyor dikkat edin nolur...

doğal şeylerle derken ben biliyorum o doğal şeyi

ne yapsinlar canim cok.istiyorlar baba olmayı

Canim cok istiyorlar evet.. dun biz bir program izledik fransiz televizyonunda..
13.14.15 yasinda annelerle bir cekim yapmislar.. bu kizlar yurt gibi yerlerde yasiyo..
bebekleri aliyorlar ellerinde , gunde 2 saat gorebiliyorlar, aileleri dislamis falan.. gorecen bizim kocis nasil uzuluyo.. bebege yazik diyo.. benim bebegim olsun ben onu birakmam falan filan..
benimde icim gidiyo onu oyle gorunce..

Aslında bı yere faydası varsa baska bı yere de zarar ı var ılaçların. İçmeyim o zaman ben de. Sağol canım. Evde olsam kafamı tulbentle sıkıp yatardım da işte zorlanıyorum ama dayanıcam artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…