canlar bişey dicem yanlış anlamayın ama ben iki ay önce minosetten zehirlendim... içerken dikkat edin nolur... zehirlendiğim güne kadar hiç bir alerjim yoktu birden ağzım dilim şişti... yüzüm şişti zor nefes almaya başladım( hemen acile gittik müdahale ettiler ama zor bir durum dikkat edin çok zorunda kalmadan ilaç içmeyin nolur...
:) evet dun gece bolbol dua ettim sizler icin Allahim kabul eder insiyiyim canım benim. ben de çooooook ösledimmmmya yarın elaaamın batıymış. fiyuuuuuuu inşallah hayırlısıyla oluverir herkesin
Tamam gamzeem hani bazen ilk üç ay ilişki yasak diyolar ya ondan korktum. Neyse akışına bırakalımm
maşallah canım :) güzel geçmiş baya ben temizlik yaptım bu hafta sonu
yok ilk defa değil canım hep içerim ben minoset ama bu sefer zehirledi acile zor yetiştik çok kötü oldum şimdi hiç ilaç içmiyorum... korkuyorum yani... doktora defalarca soruyorum bazen oluyor bu komplikasyonlar diyor dikkat edin nolur...İlk defa mı içmiştin canım? Ben içiyodum normaldr bişey olmuyodum ama sen böyle deyince korktum valla
valla canım ben bi haftadır hastalıktan ölüyodum hiçç bi ilaç içmedim doğal şeylerle iyileştim. sadece folik asit içiyorum. başın ağrıyosa bol bol su iç canım ben su içmediğim zaman başım çok ağrıyo.
çok mecbur kalırsan da parol iç benim bildiğim hamilelere parol veriyo doktor
bende sadece parol iciliyo diye biliyorum canım sen yinede içememeye çalış canım benim
allah bağışlasın canımmmmmm.... darısı başımıza inşallahkızlaaaaaarrrr bakın bu benim bitanemm kardeşimm Umut Efe. İnşallah kendi çocuğumuzla da böyle resimlerimiz oluuurrrEki Görüntüle 818073
ne yapsinlar canim cok.istiyorlar baba olmayı
kızlaaaaaarrrr bakın bu benim bitanemm kardeşimm Umut Efe. İnşallah kendi çocuğumuzla da böyle resimlerimiz oluuurrrEki Görüntüle 818073
:) evet dun gece bolbol dua ettim sizler icin Allahim kabul eder ins
doğal şeylerle derkenben biliyorum o doğal şeyi
yok ilk defa değil canım hep içerim ben minoset ama bu sefer zehirledi acile zor yetiştik çok kötü oldum şimdi hiç ilaç içmiyorum... korkuyorum yani... doktora defalarca soruyorum bazen oluyor bu komplikasyonlar diyor dikkat edin nolur...
sen varya sennnn... karnım ağrıyor dediğimde eşim hemen diyor gel aşkım geçiricem ben...
ay aayy yerim ben onu yaaa rabbim uzun ömur sağlık versin canim...darisi bizeee ins en kisa zamanda
kızlaaaaaarrrr bakın bu benim bitanemm kardeşimm Umut Efe. İnşallah kendi çocuğumuzla da böyle resimlerimiz oluuurrrEki Görüntüle 818073
bende cok uzuluyorum esimin cocuk sevgisini görünce..bos karnima bile elini koyup tekme attı tekme atti diye sevinen bi kocam var
bende cok uzuluyorum esimin cocuk sevgisini görünce..bos karnima bile elini koyup tekme attı tekme atti diye sevinen bi kocam var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?