Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

kızlar bugünde itibaren hepimiz akşamları dualar mı okumaya başlasak batı olanlar için.... nasıl olsa hepimize sıra gelcek...:18::18::18::18::18::18::18:

kızlar bugünde itibaren hepimiz akşamları dualar mı okumaya başlasak batı olanlar için.... nasıl olsa hepimize sıra gelcek...:18::18::18::18::18::18::18:

aynen canımm Meryem suresinin okuyalım hepimiz isterseniz akşamları batı gelenlere ismiyle dualar edelim ne dersiniz ???

Kızlar bişi sorucam.içtiğiniz ilaclara falan dıkkat ediyo musunuz her ihtimale karsı. Acayip basağrım var minoset içiyim diyorum. Netye içilebilir yazmışlar ama. Siz napıyosunuz bu durumlarda

Benim migrenim war gecen hafta catlicakdi basim hemen hapimi içtim :)) bebek yoktur belkk varsada ilk 1ay bebege gecmiyo mus diye biliyorum ama sen yinede içme riske atma

aynen canımm Meryem suresinin okuyalım hepimiz isterseniz akşamları batı gelenlere ismiyle dualar edelim ne dersiniz ???

valla kızlar ayıralım biraz vaktimizi... yapalım bunu... Allahım okuduklarımızın yüzü suyu hürmetine güldürsün yüzümüzüüüüü... bana uyar...

selamun aleykum canlar.... herkes gibi bende meleğimi bekliyorum.. doktora gittim şimdi laparoskopi olmam gerekiyor.. ne yapmalıyım?? aranızda yaptıran var mı?? nasıl birşeyy..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…