Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

e dur :)) daha dur yani..
'olmuyor' demek için daha ne kadar erken, farkında mısın güzelcim?

canım yaa valla ne zormuş bebek yapmak D tvlerde görüyorduk ya hemen bir geceden oluveriyordu :) istediğim an olur diye düşünüyordum bilmeden önce meğer cok zormuuuuş coooooooooook :) insan acele ediyor işte hemen olsun istiyor cok mu erken ki yine DDD ???? gözümü korkutmayın

ben acıkcası ovulasyon testi taraftarı değilim bunu da çok ciddi söylüyorum çünkü burda 3 aydır uzmanlaştım galiba,bazıları adet bittiği gün yumurtluyo,bazıları adete 2 gün kala bence ennn mantıklısı gün aşırı ilişki kesinlikle,,,
bir de planlı bir kaç gün oluyo ya insan acaba bu gün tuttu mu diye psikolojik yumurtayı küstürürmüş
gün aşırı ilişki her yönden iyi,sakınnn!!! hergün birlikte olmayın kalite düşüyor ve asıl gününüzde sperm yavaşladığı için yumurtaya ulaşamıyo

Bende bir sürü fitil kullandim akintim icin rahim agzi yaram vardi ama gecmedi sonra yaktirdim kurtuldum

:) her halükarda bebek olsaydı, yeryüzünde adım atacak yer kalmazdı..

yumurtanın ve spermin aynı anda, en iyi olduğu durumda bebek oluyor :)
tabiatın denge sağlamak için uyguladığı çözüm heralde..

Bizde gec cikyoruz isten ama fırsatların hepsini degerlendiriyiyoruz :)) ama daha olanda bisi yok

ya tabiki sebeplere sarılmak çok önemli ama tamamen nasib meselesi kızlar, ben hamile kaldığımda ne normal şartlardaki yumurtlama dönemime denk geliyodu, ne pozisyona dikkat ettim ne de bacaklarımı kaldırıp yattım vs vs vs... evlendikten 1 hafta sonra adet olmayı bekliyodum, adet tarihinden bi hafta sonra hamile olduğumu öğrendim, öğrendim de ne oldu 9 hafta sonra yine bomboşum..

velhasıl Allah ne zman nasib ederse öyle oluyo, hamilelik olsa bile O istemezse yine de olmuyo. cuma vakti hepimiz için dua ettim çoğunuzun isimlerini bilmesem de inşallah yakın zamanda hayırlı hamilelikler sağlıklı bebişler nasib olur :)

hahaha sende hklısın valla canım yaaa :))))) dur bakalım daha kac ay beklicez bakalım...

arkadaşlar takılmayın bu ilişki günlerine ve sıklığına falan...
önemli olan, severek, isteyerek eşinizin yanında olun.. istediğiniz zamanlarda birlikte olun.. ödev gibi değil, birlikte olmak için, eğlenmek için.. :)
gerisi stres yapıyor insanda, bütün vücut dengemiz bozuluyor. regl günlerimiz, yumurtlama günlerimiz, sperm değerlerimiz.. her şeyimiz değişiyor, karman çorman olup, toplayamıyoruz durumu sonra..

kesinlikle nasip buna cok inanıyorum...Mübarek cuma gününde Rabbim c.c. burdaki herkesin gönlündekini versin inş hayırlısıyla :)

tamamıyle harfiyen katılıyorum kızla ne olur işin manevi boyutunu da dikkate alalım mesela bir kampanya başlatalım kuran bilen herkes (bilmeyen türkçe yazılısı olsada olur) hergün bir yasin okuyalım bu işe niyet edelim,besmelesiz o işi yapmayalım hatta yatmadan 2 rekat hacet namazı kılalım RABBİMİN razı olduğu vatana millete hayırlı bir evlat olsun inşallah ne dersiniz?

evet aynn ole bndan snra odev gbı yapmcam bune yaaaaaaaaaaa

geçmiş olsun canımmm..acaba bu enfeksiyon bebek olmasını engeller mi??

Internete göre engelliyor ama doktora gore öyle bisi yok diyo sadece internette okudugum bisi etkiledi beni tedavi olmadan normal doğum yapılırsa bebekinde enfeksiyon kapma tehlikesi varmış doktor böyle bisi demedi ister simdi ister sonra tedavi olabilirsin dedi bebek olduktan sonra bile olsa sen mecburen rahatsız olup tedavi ye gelmek istoceksin dedi akıntınin devam etmesi rahim ağzı yarasına sebeb oluyo :))

çook haklıısn bu konuda. zorunluluk gibi bugn yapmalıyız deynce sadece stres artıyo. zaten çoğu da hiç beklemediğim umudu kestgm düşünmeyi bıraktığım ay hamile kaldım diyo. stresle çok alakası varrr

Ya benim anlamadigim nokto 2gune bir cinsel birlesme deniliyo ok anladim 24 saat yumurta canli 72saat sperm zaten biz normal sartlardada 2gune bir birlikte oluyoruz ee bebk yok:))

Peki yumurta akı kıvamında gelen o sıvının geldiği an mı birlikte olmak gerekiyor ????

ben katılırım hatta her günü birimiz için dua günü yapabilirz,mesela bugün herkes gamzeye dua etsin,salavat yasin vs gibi. çok da güzel olur hem kafamız dağılır, ferahlık olur..

üzüldüm canım, allah tekrar yaşatmasın.
aynen benim de evlendiğim zaman bu başıma geldi.
evlendik, 2 gün sonra balayına gittik, 8 gün kalıp döndük. düşününce kesinlikle yumyum günlerime denk gelmiyor, döner dönmez regl olmam lazımdı. hatta orda bile olabilirim diye beklerken, dönünce ağrı sancı olunca doktora gidip öğrendim hamile olduğumu. 10 günlük evliyken hamileydim..
neticede, 6 haftalıkken düştü. nasip değilmiş dedik, önümüze baktık..
sen de öyle yap.. ya kısmet, ya nasip...

hahaha sende hklısın valla canım yaaa :))))) dur bakalım daha kac ay beklicez bakalım...
olana kadar beklicez şekerim.
'bu bilmemkaçıncı ay' diye düşünmeden, bunları kafadan çıkartarak beklicez.

ya bu bana çok zor geldi açıkçası..
namazı kılıp, soyunup yatağa girmek.. bu fikir beni üzdü nedense.. ikisi bambaşka şeyler ama.. 5 dakka evvel secdedeyken, 10 dakka sonra o işin içinde olmak fikri beni hırpaladı biraz.. psikolojik olarak etkilendim. eşim de yasakladı.

ben katılırım hatta her günü birimiz için dua günü yapabilirz,mesela bugün herkes gamzeye dua etsin,salavat yasin vs gibi. çok da güzel olur hem kafamız dağılır, ferahlık olur..

aaa doğru bak şöyle yapalım şimdi ekim ayı başlamadı daha başlayana kadar toplu hepimize dua edelim bat tarihi gelenlerin de bat o gün dualarını yapalım buna ne dersiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…