Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

DİLKETİN saol canım Allah razı olsun . . . .

Uzulme canım .benim de kaynanam görümcelerim her görüşlerinde aynı şeyi söyleyip duruyolar.onları hiç takmıyorum da.eşinle konuşsan.böyle daha çok stres olduğunu anlatsan.anlamaz mı?

eşim kaynanamdan daha çok baskı yapıyor ki bir keresinde başkasıyla evlenseydim çoktan baba olmuştum bile dedi yani ben ağlamayım da kim ağlasın

Sevgili ekim topiği hamilelik olayı gerçekleşen ve gerçekleşmeyen arkadaşlar özel msj la bildirin lütfen tekrar düzenliyorum, kasım ayını yazamıyorum onu başka bir arkadaş yeni bir topik açıp bat tarihi kasıma denk gelecek arkadaşlara duyurabilir...... Heyecan dorukta ilk hamilelik haberimizi bekliyoruuuuuuuuz... Teşekkür ederim

Ne yaptin beaaa...
Kızlarr akşama benim menüde şehriye çorbası bulgur pilavı(pirinç çok tüketmiyoruz:))tavuk ayran bide aysbergli yeşil salata :):)
Hmmmm mmm afiyet olsun sizede canim..
sendende sehriye corba fikrini calayim..

eşin benim kafamı baya bozdu kusura bakmasında senin canını o vermedi bu ne yaaa yaptığının Kuran da yeri yok Allah ne der . . .

ah bir anlasam nedn bu kadar üstüme geldiklerini herkesin işi gücü kalmamış hamilemiyim değilmiyim die düşünüp düşünüp bana sarıyorlar sinir stresten uzak olmak için sakinleştirici şurup içiyorum pasiflora die napsamda aynı kavgalar eksik olmuyor evimde

neler diyorum ne tartışmalarımız oluyor ama her ay aynı kavgalarımız tekrardan yapılıyor artık boşanmayı düşünüyorum çocukta yokken her ay aynı konular sıkmaya basladı benı

bu sebeple boşanırsanız sonra sen pişman olursun yine. farzedelim boşandın eşin de gitti başkasıyla evlendi ve çocuğu oldu. o zaman ne olacak??? bu çözüm değil canım. hem sorunlar kavgayla tartışmayla çözülmez. güzel güzel ama net bir şekilde sıkıntılarını, üzüntülerini anlatmalısın eşine. bu şekilde SİZE zarar verdiğini, baskı altında kaldığınızı ve bize dediğin gibi artık seni sevmediğini düşündüğünü söyle. ama dediğim gibi tatlı tatlı. inan sonucunu çok güzel bir şekilde alacaksın. hatta belki bir danışmana bile gidebilirsiniz. bu güzel konuşmaların falan da sonuç vermezse o zaman enine boyuna düşünür sonra alırsın karşına ben bu şekilde devam edemiyorum, çok yıpranıyorum falan deyip yoluna bakarsın... ama ben inanıyorum ki sen yüreklilikle duygularını söylediğin zaman çözülür bu iş

süpersin canım saolasn . . Allah'ım kimseyi boş göndermesin bu ay amin

eşin benim kafamı baya bozdu kusura bakmasında senin canını o vermedi bu ne yaaa yaptığının Kuran da yeri yok Allah ne der . . .

ben napayım peki sizce böyle hem kendi sağlığım hem ruh sağlığım bozulcak düşünmekten çocuk da olmuyor allahtan yollarımı ayırsam mı

Canım benim teşekkür ederim, içim kıpır kıpır elim yüreğimde sizlere o güzel haber vermek istiyorum.

Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın..

onları yapamıyprum ( baktım bulamadım ( evek silik bile yok 2-3 gün geçerse yaparım ama sanmıyorum normalde geçmemesi lazım hiç aksamaz hep 2 3 gün önce olurum :)))

canım ama çok ayrıntılı yazdım. bak birdaha yaparsın mutlaka. test için de ben ihtimal diye söyledim canım. kısmet zaman gösterecek herşeyi

Canım bence rest cekme zamanın gelmiş .seni seviyorsa çenesini tutacak.

çok haklısın canım ama oğlak burcu inatcı bir eşim var ve tek kendini düşünüyor bir piskologa gıdıp konusmayı çok teklıf ettım ama gitmiyor tüp bebek için baş vuralım diyorum önceden tüp bebek mi varmış olanların bebeği nasıl olmuş deyip kapatıyor konuyu her ay bekliyorum bende düzelsin diye ama sabrım taşmak üzere

Esin sacmalamis yani cok kiziyorum boyle seylereYani Allah korusun bir saglik problemi de olabilirdi o zaman napicaktiCogumuz ayni durumdayiz.cevremizdekilerle ayri ayri ugrasiyoruzSinavimiz zor ama en azindan esler birbirine destek olmali bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…