evet yapmışsın canım. gülücükleri de yap da tam olsuntestin de dediğin gibi silik çizgi bile yok malesef. ama eğer adetin falan gelmezse yine yap canım.
hımm... biliyorum canım. Allah kavuştursun sizi en yakın zamanda
kendimi yaktım ve evi de kendimi de yağ içinde bıraktım. sonuç??? pişmemiş patlıcanlar
Uzulme canım .benim de kaynanam görümcelerim her görüşlerinde aynı şeyi söyleyip duruyolar.onları hiç takmıyorum da.eşinle konuşsan.böyle daha çok stres olduğunu anlatsan.anlamaz mı?
evet yapmışsın canım. gülücükleri de yap da tam olsuntestin de dediğin gibi silik çizgi bile yok malesef. ama eğer adetin falan gelmezse yine yap canım. dimi yaktım ve evi de kendimi de yağ içinde bıraktım. sonuç??? pişmemiş patlıcanlar
Hmmmm mmm afiyet olsun sizede canim..Kızlarr akşama benim menüde şehriye çorbası bulgur pilavı(pirinç çok tüketmiyoruz:))tavuk ayran bide aysbergli yeşil salata :):)
yaşadığım yer de hemen evlendiğinin ertesi günü soruyorlar hamilemisin die ilk günden beri her ay dua ediyorum olmuyor olmadıkca milletin sabrı taşıyor üstüme geliyorlar stres yapmamak için sakinleştirici hafif bir şurup içiyorum ama ilk başta eşim konuştuğu için napsam olmuyor
Kizlar gene aksam oluyo gene yemek telasi ...
aksama ne pisiriyosunuz ?? biraz fikir verin yaahuuuu....:44::44::44:
kolay , pratik yemekler tercihimdir(kirmizi et var, yogurt var)
canım benim sıkma canını herkesi anlarımda eşin niye böyle yapıyr yazık günah değil mi sana . . .tatlım bak şöyle yap bilyorum çok zor durumdasın elden ne gelir Allah istemezse sen duanı hiç dilinden bırakma çileni doldurun yüce rabbim ama şunu unutma biliyorum stres yapma diyecem ama elinde değil fakat unutma sinir stres herşeyden öce sağlığa zarar sen alıklı olamazsan bebe zaten olmaz al eşini karşına adam akıllı konuş bu ne yaa neden üzüyo ki seni .. .
neler diyorum ne tartışmalarımız oluyor ama her ay aynı kavgalarımız tekrardan yapılıyor artık boşanmayı düşünüyorum çocukta yokken her ay aynı konular sıkmaya basladı benı
Yemesi guselde yapmasi zahmetliii
Artik bi daha ne zaman yaparim bilmem
Sevgili ekim topiği hamilelik olayı gerçekleşen ve gerçekleşmeyen arkadaşlar özel msj la bildirin lütfen tekrar düzenliyorum, kasım ayını yazamıyorum onu başka bir arkadaş yeni bir topik açıp bat tarihi kasıma denk gelecek arkadaşlara duyurabilir...... Heyecan dorukta ilk hamilelik haberimizi bekliyoruuuuuuuuz... Teşekkür ederim
eşin benim kafamı baya bozdu kusura bakmasında senin canını o vermedi bu ne yaaa yaptığının Kuran da yeri yok Allah ne der . . .
Sevgili ekim topiği hamilelik olayı gerçekleşen ve gerçekleşmeyen arkadaşlar özel msj la bildirin lütfen tekrar düzenliyorum, kasım ayını yazamıyorum onu başka bir arkadaş yeni bir topik açıp bat tarihi kasıma denk gelecek arkadaşlara duyurabilir...... Heyecan dorukta ilk hamilelik haberimizi bekliyoruuuuuuuuz... Teşekkür ederim
onları yapamıyprum( baktım bulamadım ( evek silik bile yok 2-3 gün geçerse yaparım ama sanmıyorum normalde geçmemesi lazım hiç aksamaz hep 2 3 gün önce olurum :)))
ah bir anlasam nedn bu kadar üstüme geldiklerini herkesin işi gücü kalmamış hamilemiyim değilmiyim die düşünüp düşünüp bana sarıyorlar sinir stresten uzak olmak için sakinleştirici şurup içiyorum pasiflora die napsamda aynı kavgalar eksik olmuyor evimde
eşim kaynanamdan daha çok baskı yapıyor ki bir keresinde başkasıyla evlenseydim çoktan baba olmuştum bile dedi yani ben ağlamayım da kim ağlasın
bence yoğurtlu kebap yap ama pide alman ferek çok güsel oluyo... 8))
bu sebeple boşanırsanız sonra sen pişman olursun yine. farzedelim boşandın eşin de gitti başkasıyla evlendi ve çocuğu oldu. o zaman ne olacak??? bu çözüm değil canım. hem sorunlar kavgayla tartışmayla çözülmez. güzel güzel ama net bir şekilde sıkıntılarını, üzüntülerini anlatmalısın eşine. bu şekilde SİZE zarar verdiğini, baskı altında kaldığınızı ve bize dediğin gibi artık seni sevmediğini düşündüğünü söyle. ama dediğim gibi tatlı tatlı. inan sonucunu çok güzel bir şekilde alacaksın. hatta belki bir danışmana bile gidebilirsiniz. bu güzel konuşmaların falan da sonuç vermezse o zaman enine boyuna düşünür sonra alırsın karşına ben bu şekilde devam edemiyorum, çok yıpranıyorum falan deyip yoluna bakarsın... ama ben inanıyorum ki sen yüreklilikle duygularını söylediğin zaman çözülür bu iş
ay bunu duydum ya yüreğime bıçak saplandı sanki........offffffff..... yazıklar olsun ya ne diyeyim.......
Esin sacmalamis yani cok kiziyorum boyle seylereYani Allah korusun bir saglik problemi de olabilirdi o zaman napicaktiCogumuz ayni durumdayiz.cevremizdekilerle ayri ayri ugrasiyoruzSinavimiz zor ama en azindan esler birbirine destek olmali benceilk başlarda teselli ediyorduk oturup konusuyorduk ılk 1 sene geçti bu son yılımzda son 1 yıldır burnumdan getirdi diye bilirim her ay genemi geldi niye geldi bıktım artık gibi kelimeleri çok kullanamya başladı ben zaten kötü durumda oluoyrum iyice boğuluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?