Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

ama en o ilaçları kullanıyosun ya doktor kntrolündemi içiyosun canı?

Benide 8ekim olarak güncellermisin canim ricaetsem

Canım bence rest cekme zamanın gelmiş .seni seviyorsa çenesini tutacak.

o eve gelmeden toplanıp gitsem mi biraz anlar mı diyorum ben naptım die düşünür mü acaba gelir mi peşimden. gelmezsede kötü olurum bilmiyorum ki zor durumdayım

Ne yaptin beaaa...

hehe ne yapayım

canım az önce yazdığını okudum da... artık ne diyeceğimi bilmiyorum. senin ne kadar yıprandığını da azçok tahmin edebiliyorum. bu dünyada kimse senden önemli değil ama unutma. bu durumdayken bebeğin olsa da bişey farketmez yani. sen yine de o güzel konuşmanı yap. iş senden çıksın artık. hakkında hayırlısı ne ise Rabbim onu versin. çok üzüldüm yani. ne diyeceğimi bilemiyorum gerçekten

Erkeklerin geneli böyle herhalde. Çocuk olmuyorsa kadından biliniyor yazıklar olsun ki

yok değil canım. en yakın ablamları biliyorum. sonra başka akrabalarım tanıdıklarım da var. aksine daha çok kenetlenip bağlanan var. ama böylesi de var tabi. ne diyeyim Allah ıslah etsin

Paylaşmaz olurmuyum oğlum 2,5 yaşında kaç kere konuştuğumu ağladığımı hatırlamıyorum her gün ağlar oldum dayanamıyorum duy sesimi diyorum ona göre sorun yok varsa da benim ruhsal sorunlarım olduğunu söylüyor saçmalıyor işte ailesi bile farkında başka kadın yok ona eminim telefonu vs elimin altında, umarım eşinde öyle olmaz çünkü oğlum öksürmeye başlasa hemen acile gidelim diyen bir adam gerisini sen düşün oğlumuz doğduktan sonra aç kaldığı için şekeri düştü ve üç gün yoğun bakımda yattı ne olduysa ondan sonra oldu doğumda ve hemen sonrasında bebeğime bile bakmamıştı hemen benim yanıma gelmişti normal doğum beklerken sezeryan oldu oğlumdan dolayı eşimde istemiyordu bende ama oldu ben çok yıkıldım eşim ayrı ama yinede doğumdan çıkınca hep yanımdaydı öyleki bebeğimizi teslim almaya bile benim zorumla gitti babası dışındakilere vermiyorlar neyse işte o yoğun bakım meselesi ters döndürdü adamı üstüne deprem yaşadık 6 aylıkken şehir değiştik memlekete geldik hep üst üste geldi... Bilmiyorum ben ne yapacağım şaşırdım artık adım atmaktan yoruldum.

ben napayım peki sizce böyle hem kendi sağlığım hem ruh sağlığım bozulcak düşünmekten çocuk da olmuyor allahtan yollarımı ayırsam mı

yo canım bence hemen karar verme biiyosun yuva kurmak çok zor ama yıkmak en fazla bir kelime oda BİTTİ olur . . .ben derim ki sabır ve duan en büyük iki silahın olsun hemen pes etme al eşini karşına konuş böyle yapmayın de beni bunalıma sürüklüyosunuz de ben istemyormyum çocuğum olmasınbana yardımcı olun en azından sen de sen yardımcı ol de kocana olmadı aile dotoruna evlilik dokoruna gidin psikolok yardımı alın . . . o zaman düşünürsün bişyler unutma ayrılık en on düşneceğin ey olsun . .

o eve gelmeden toplanıp gitsem mi biraz anlar mı diyorum ben naptım die düşünür mü acaba gelir mi peşimden. gelmezsede kötü olurum bilmiyorum ki zor durumdayım

Yok toplanıp gitme.ama kendini psikolojik olarak hazır hissettiğinde önce yumuşak ama kararlı bi konuşma yap. Olmazsa dozu sertleştirirsin

Esin sacmalamis yani cok kiziyorum boyle seylereYani Allah korusun bir saglik problemi de olabilirdi o zaman napicaktiCogumuz ayni durumdayiz.cevremizdekilerle ayri ayri ugrasiyoruzSinavimiz zor ama en azindan esler birbirine destek olmali bence

bencede o biraz destek olsa belki hersey değişir ama tek sorun bendeymiş gibi davranıyor her ay aynı konuşmaları yapıyoruz hep alttan alan ben oluyorum üzülüyorum allah benim durumumda olan herkese yardım etsin

yok değil canım. en yakın ablamları biliyorum. sonra başka akrabalarım tanıdıklarım da var. aksine daha çok kenetlenip bağlanan var. ama böylesi de var tabi. ne diyeyim Allah ıslah etsin

İnsallah öyledir canım. Bu tip olaylardan nefret ediyorum çünkü. Hayatı güzel yaşamak varken ne die zindan ederler anlamıyorum. Bi temiz sopayı hakediyolar aslında ..

ben napayım peki sizce böyle hem kendi sağlığım hem ruh sağlığım bozulcak düşünmekten çocuk da olmuyor allahtan yollarımı ayırsam mı

Hayır gitme gitmesi gereken biri varsa oda eşin ayrica adam olsaydıda yapsaydi cocuk al karşına konuş bu şekilde devam edemeyeceğini söyle ve sebeblerini anlat bebekden cok onun seni nekadar cok uzdugunden bahset eger hala kafasının dikine gidiyorsa bırak gitsin Öylede uzulceksin gecici bi sure böylede ve böyle sinde nekadar daha üzüleceğin belli degil zaten bu konuşmadan sonra hala bişiler yoluna girmiyorsa sen üstüne düşeni yapmis olacaksın

çok yıpratıyor bu çocuk işi yuvaları allah bekleyen herkese sonsuz sabır ihsan eylesin :26:

Cok yipratyigi dogru canim ama bu da esleri tanimanin bir yolu olsa gerek
Maalesef kadin olarak toplumda hep bizler kisir damgasi yiyoruz oncelikle
Bunda da bir hayir var buna emin ol
Ve iyi dusun tasin esinle konusmaya calis

Yok toplanıp gitme.ama kendini psikolojik olarak hazır hissettiğinde önce yumuşak ama kararlı bi konuşma yap. Olmazsa dozu sertleştirirsin

nisaya katılıyorum gitmek olmaz canım benim önce kendini hazırla buna ondan sonra kararlarını ver . .. Allah'ım ne erkekler var Allah yardımcın olsn canımın içi . ..ama üzülmeni hiç istemem yazık o senin gözünden akıttığı yaş kadar Allah dert verir valla nerden geldiğini anlamaz kocan olacak herif . . .

herşeyi unutayım aklıma gelmesin kafam dağılsın die işe girdim görüşmüyorum pek kimseyle ama bu seferde telefonla arıyolar hastalandın mı ne oldu die onlara iyi görünmeye çalışıyorum ama olmadıkca bende kahroluyorum hamile kalsam tüm sorunlarım gecicek ama

bencede o biraz destek olsa belki hersey değişir ama tek sorun bendeymiş gibi davranıyor her ay aynı konuşmaları yapıyoruz hep alttan alan ben oluyorum üzülüyorum allah benim durumumda olan herkese yardım etsin

Yaşadığın hoş değil en büyük destekçin eşin olmalı ama mutlaka eşinde işyerinden etraftan duydukları yüzünden yapıyordur bu onu tabi haklı göstermez ama senin yaşadığın stresi eşinde yaşıyor, maalesef öyle zihniyetler var ki çocuk olmayınca sanki erkek olunmuyor öyle kör cahiller çok eşinde dışardan duyduklarının stresini sana yansıtıyor en güzeli tatlı dille açıkça konuşmak içine atıp daha fazla strese girme konuşunca anlamazsa başka yollar düşünürsün

Allah Allah o yoğun bakımdayken ne olmuş olabilirki??? şehir değiştirmenin ne gibi bir yan etkisi oldu ki eşine? sana bu kadar bağlıyken hem de... eminim en çok da buna üzülüyorsundur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…