Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

hamile de kalsan eşinin bu tavrını unutamıcaksın canım, bebekten önce sizin muhabbetiniz önemli, önce onu toparlamaya çalışmanız lazım, sen çok bunaldığın için bebek çözüm geliyor Rabbim nasib etsin en hayırlı zamanda tabiki ama o seni eşin konusunda rahatlatmayacak,çünkü eşin çook dar bakıyo duruma, inşallah daha fazla yıpranmadan bi çıkış bulursun

piskolojik yardım alma konusunu benı cok sıktıgı konusu her fırsatta konusamamıza ragmen hiç konusulmamıs hıc yasanmamış gibi ay başım geldiğinde hepsi tepemde günümüde hesaplıyorlar hepsi aynı gün arıyorlar acmıyorum telefonları kv bu sefer eşimi arıyor dolduruyor aman benım sorunum cok allah aban bır bebek nasıp etsın onla gecıreyım gunlerımı

6 ekim de belli olacak beklemedeyim yani....

Yok toplanıp gitme.ama kendini psikolojik olarak hazır hissettiğinde önce yumuşak ama kararlı bi konuşma yap. Olmazsa dozu sertleştirirsin

o doz sertleşiyor ama nasılsa gidemez die eşim kafasında yerleştirmiş onların yüzünden tekrar sigara başladım bırakmıştım çocugum olsun die

Allah Allah o yoğun bakımdayken ne olmuş olabilirki??? şehir değiştirmenin ne gibi bir yan etkisi oldu ki eşine? sana bu kadar bağlıyken hem de... eminim en çok da buna üzülüyorsundur...

Yoğun bakımdayken kaybetme korkusu oldu o yüzden çok düşkün oğlumuza, şehir değiştirmede öncesinde ailelerden uzakta başbaşaydık her şeyi beraber yapardık memlekete gelince çevre çoğaldı arkadaşları vs. onlarla vakit geçirmeye başladı gurbette bana mecburdu demek ki burda değil canı sıkılınca gidecek kapısı çok, sorma çok bağlıydı boşluğa düştüm oğlumu çok istedim bende olmayacak diye çok ağladım,içimdekileri anlatamam kendimi değersiz hissediyorum çok asabi oldum... ilgilendiğin için teşekkür ederim.

Allah onlara sorar hangi kitapta yazıyo tek bir bayana bir sürü budalanın üzerine gldiği herkes bir kenarada eşinin yaptığı çok ayıp sen onun healisin yaaa yapılır mı böyle bir şey yazık günah yaa . . . .

benide ekleyin lütfen bat 28 Ekim Rabbim hayırlısıyla kavuştur bizleride Allah hepimizin muradını versin neler yapıyorsunuz bakalım hazırlık olarak

bende öyle düşünüyorum ama kendi alilem de aynı şeyi yapıoyr oda çok üzüyor beni etrafımda enleyışsız insanlar çok bu ara bide kpss ye hazırlanmaya başladım eğer seneye kazanırsam gidicem nereye olursa ister gelir ister gelmez herkesten uzak bir hayat kurmayı düşünüyorum allahım bana yol çizer inşallah

ya canım benim bu nasıl bi cümledir inanamıyorum yaaa

''başkasıyla evlenseydim çoktan baba olmuştum bile'' böyle bir cümle kuruyosa o insanın Allah korkusu yoktur rabbim yardımcın olsun Allah onu bidiği gibi yapsın yuhhhhhhh diyorum başkada bişey demiyorum . . . .

Kendi aileninde yapması üzücü neden yapıyorlar konuşmadın mı hiç, sınava hazırlanman en iyisi kafanda dağılır bebeğe böyle odaklarlarsa seni stresten zaten olmaz ne anlayışsız insanlar var ya sinir oldum!!!

evet bunlarıda çok düşünüyorum acaba oda baskı altında ondan mı bana baskı yapıyor die ama hayat arkadaşıyım sonuçta tek kendini düşünüyor bu konuda allahım bana yardım et demekten başka çağre bulamıyorum inşallah bu ay hamile kalırımda hayatım düzene girer

Dilerim Allah'tan inşallah olurda bebeğin herkes ettiğinden utanır bak şuan ezan okunuyor İstanbul'da sen boşver yüreğini ferah tut dile dileğini gün olur devran döner elbet eden bulur . . . .Allah hepimize nasip etsin şu ezan sesinde yalvarıyorum rabbime duysun hepimzin sesini de aminnn . . . .

canım hamile kalsan tüm sorunlarının geçeceğine gerçekten inanıyr musun? önemli olan sen hamile olmadan sorunlarının hallolması. lütfen kendini buna şartlama. Rabbim yardımcın olsun. açma onların telefonunu. sorarlarsa da yoğunum, görmedim, duymadım, dönecektim fırsatım olmadı dersin... bak sen çok önemlisin bunu unutma. kendine değer verdiğin kadar değerlisin. anladığım kadarıyla çok yumuşak başlı birisisin. kimseyi kırmamaya çalışıyor gibisin. ama insanlar bu durumu kullanıyorlar malesef... lütfen kendine dikkat et. bu kul olarak bizim görevimiz unutma

Çok haklısın sonuna kadar, inşallah olur arkadaşım tez vakitte hayırlısıyla ama benim yazdıklarıma bak çocuk olunca dert bitmiyor umarım senin gönlüne göre olur yüzün güler.

......................

Son düzenleme:

inşallah allahım bana bir çıkış yolu göster die çok dua ediyorum bizim bi tanıdık var onunda olmadı çoçuğu 14 yıl sonra tüp bebek tedavisiyle oldu onun eşi o kadar anlayışlıydı ki şuan cevremdeki insanlardan bitek o anlıyor beni bende pek anlatmakta istemiyorumda insan taşıyor bı yerden sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…