Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Çok doğru yazmışsın hamile kalınca hallolacak mı kırgınlığı geçecek mi...

slmm elam canımm sana ne kadar tşk etsem az vlla çokkkkkkkkkkkkkkkkk tşk ALLAH ne muradın varsa versin RABBİM ikiz bebiş versin o karnına inş bana cok yardımcı oldun hemde cok saol bacım
cnm noldu gttn mı mrak ettm
cnm belırtı aramak yok bzde testıde anca gecnce yaparız gerçı bn onuda yapmam 3 gun snra falan kana gderm
ya canım benim bu nasıl bi cümledir inanamıyorum yaaa

ayyyyy bnde ınanamadım

aminnnnnnnnnnn allahım isteyen herkese nasip et sıkıntılarında kurtar allahımmmm

dediğin gibi bu yer değiştirme onu bayağı rahatlatmış. senin tarafından kimse yok galiba orda. akraba, arkadaşlar falan derken sen sonraki planlara atılmışsın. sizin oradan uzaklaşmanız lazım bir şekilde. eşimi ikna etmeseydim belki ben de şuan seninle aynı durumu yaşıyor olacaktım. boşuna mı ailelerin yakın olduğu evliliklerde tartışmalar bitmiyor? arkadaşları da öyle keza.. oradan başka yere gitme şansınız var mı bilmiyorum ama bana başka bir yol görünmüyor. kendini değersiz hissetmeni de çok iyi anlıyorum ve ayrıca şu durumda çocuk yapmak ne kadar doğru bilmiyorum

çok doğru söylüyorsun ama içimden sanki hamile kalırsam dertler bitcek gibi geliyor şuan beni mutlu edecek tek şey o çünkü bütün sıkıntıların sebebi hamile kalamam hayatımdan herkesi uzaklastırdım gitmiyorum kimseye işimden eve gidip geliyorum aralarsa müsait değilim diyorum eşimde normalde iyi ama bu konularda gereğinden fazla gaddar

Güzel arkadaşlarım benim mesai bitmek üzere,
hepinizi öpüyorum sağlıcakla kalın dualarım sizlerle.............

canım bu kpss olayının peşini bırakma. dediğin gibi gelen gelir. senin ne kadar değerli olduğunu anlasın. önce SEN unutma. Rabbim yar ve yardımcın olsun her daim

Cok Afedersin ama cinsel birlikteliği nasıl yaşıyorsun bukadar beynin doluyken yada o seni bukadar suclarken

Kizlar benimde umudum bu aya kaldi hayirlisi baakalim gecen ay kimyasal gebelik yasadim ins bu ayda bole olmas Allah hepimize kucagimiza almayi nasip etsin saglikli bir sekilde

Canım aranızdaki ilişki çok mu soğuk. Ne biliyim bikaç gün konuşmasan sert olsan tınlamazmı?

ben konusmasam zaten pek konusmuyoruz tv bakamktan başka yaptığı birsey yok istediğin kadar konuşma kendin sinir olur kendın oturursun çok büyük aşkla evlendik ama bu yıl uzaklastık sanki biraz

Çok haklısın sonuna kadar, inşallah olur arkadaşım tez vakitte hayırlısıyla ama benim yazdıklarıma bak çocuk olunca dert bitmiyor umarım senin gönlüne göre olur yüzün güler.

umarım 2 yıldır doğru düzgün yüzüm gülmedi allahım yüzümü güldür yarabbim

hayır canım sorun hamile kalamaman değil. sana da bunu yüklemek istiyorlar işte. sorun onlar!! o telefon olayına da devam...

selam kızlar nasılsınız? bat tarihi yarın olan arkadaşlar ne alemdesiniz? hemen haber bekliyoruz
maviss1111,
bucanka1,
ebrulale,
HATİCE54,
Kartal1126,
lorena,
elaaaam,
phia
hemen açıklayın bekliyoruz,idrar testi resmini atın yapınca aaaaaaay çok heyecanlııııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…