canım hamile kalsan tüm sorunlarının geçeceğine gerçekten inanıyr musun? önemli olan sen hamile olmadan sorunlarının hallolması. lütfen kendini buna şartlama. Rabbim yardımcın olsun. açma onların telefonunu. sorarlarsa da yoğunum, görmedim, duymadım, dönecektim fırsatım olmadı dersin... bak sen çok önemlisin bunu unutma. kendine değer verdiğin kadar değerlisin. anladığım kadarıyla çok yumuşak başlı birisisin. kimseyi kırmamaya çalışıyor gibisin. ama insanlar bu durumu kullanıyorlar malesef... lütfen kendine dikkat et. bu kul olarak bizim görevimiz unutma
cnm noldu gttn mı mrak ettmslmm elam canımm sana ne kadar tşk etsem az vlla çokkkkkkkkkkkkkkkkk tşk ALLAH ne muradın varsa versin RABBİM ikiz bebiş versin o karnına inş bana cok yardımcı oldun hemde cok saol bacım
cnm belırtı aramak yok bzde testıde anca gecnce yaparız gerçı bn onuda yapmam 3 gun snra falan kana gdermufff kızlar ya eylül topiginde oram agrıyo buram şişiyo midem bulanıyo akıntı vs bi dolu belirtiler tecrübeler dönerdi ortada sohbet olurdu kendimizi sınardık.. niye bu ekim topiginin sesi çıkmıyo..hem maviş sewgi ve tüm 1 ekimciler yarın batınız yeter artık yapsanıza testlerinizi.. nasıl bir sabır yüklendiniz anlamadım ki
ya canım benim bu nasıl bi cümledir inanamıyorum yaaa
Dilerim Allah'tan inşallah olurda bebeğin herkes ettiğinden utanır bak şuan ezan okunuyor İstanbul'da sen boşver yüreğini ferah tut dile dileğini gün olur devran döner elbet eden bulur . . . .Allah hepimize nasip etsin şu ezan sesinde yalvarıyorum rabbime duysun hepimzin sesini de aminnn . . . .
aminnnnnnnnnnn allahım isteyen herkese nasip et sıkıntılarında kurtar allahımmmm
Yoğun bakımdayken kaybetme korkusu oldu o yüzden çok düşkün oğlumuza, şehir değiştirmede öncesinde ailelerden uzakta başbaşaydık her şeyi beraber yapardık memlekete gelince çevre çoğaldı arkadaşları vs. onlarla vakit geçirmeye başladı gurbette bana mecburdu demek ki burda değil canı sıkılınca gidecek kapısı çok, sorma çok bağlıydı boşluğa düştüm oğlumu çok istedim bende olmayacak diye çok ağladım,içimdekileri anlatamam kendimi değersiz hissediyorum çok asabi oldum... ilgilendiğin için teşekkür ederim.
canım hamile kalsan tüm sorunlarının geçeceğine gerçekten inanıyr musun? önemli olan sen hamile olmadan sorunlarının hallolması. lütfen kendini buna şartlama. Rabbim yardımcın olsun. açma onların telefonunu. sorarlarsa da yoğunum, görmedim, duymadım, dönecektim fırsatım olmadı dersin... bak sen çok önemlisin bunu unutma. kendine değer verdiğin kadar değerlisin. anladığım kadarıyla çok yumuşak başlı birisisin. kimseyi kırmamaya çalışıyor gibisin. ama insanlar bu durumu kullanıyorlar malesef... lütfen kendine dikkat et. bu kul olarak bizim görevimiz unutma
bende öyle düşünüyorum ama kendi alilem de aynı şeyi yapıoyr oda çok üzüyor beni etrafımda enleyışsız insanlar çok bu ara bide kpss ye hazırlanmaya başladım eğer seneye kazanırsam gidicem nereye olursa ister gelir ister gelmez herkesten uzak bir hayat kurmayı düşünüyorum allahım bana yol çizer inşallah
çok doğru söylüyorsun ama içimden sanki hamile kalırsam dertler bitcek gibi geliyor şuan beni mutlu edecek tek şey o çünkü bütün sıkıntıların sebebi hamile kalamam hayatımdan herkesi uzaklastırdım gitmiyorum kimseye işimden eve gidip geliyorum aralarsa müsait değilim diyorum eşimde normalde iyi ama bu konularda gereğinden fazla gaddar
Canım aranızdaki ilişki çok mu soğuk. Ne biliyim bikaç gün konuşmasan sert olsan tınlamazmı?
Güzel arkadaşlarım benim mesai bitmek üzere,
hepinizi öpüyorum sağlıcakla kalın dualarım sizlerle.............
Kizlar benimde umudum bu aya kaldi hayirlisi baakalim gecen ay kimyasal gebelik yasadim ins bu ayda bole olmas Allah hepimize kucagimiza almayi nasip etsin saglikli bir sekilde
Çok haklısın sonuna kadar, inşallah olur arkadaşım tez vakitte hayırlısıyla ama benim yazdıklarıma bak çocuk olunca dert bitmiyorumarım senin gönlüne göre olur yüzün güler.
çok doğru söylüyorsun ama içimden sanki hamile kalırsam dertler bitcek gibi geliyor şuan beni mutlu edecek tek şey o çünkü bütün sıkıntıların sebebi hamile kalamam hayatımdan herkesi uzaklastırdım gitmiyorum kimseye işimden eve gidip geliyorum aralarsa müsait değilim diyorum eşimde normalde iyi ama bu konularda gereğinden fazla gaddar
Kizlar benimde umudum bu aya kaldi hayirlisi baakalim gecen ay kimyasal gebelik yasadim ins bu ayda bole olmas Allah hepimize kucagimiza almayi nasip etsin saglikli bir sekilde
Bu arada aranızda aşılama yaptıran oldu mu acaba.
Güzel arkadaşlarım benim mesai bitmek üzere,
hepinizi öpüyorum sağlıcakla kalın dualarım sizlerle.............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?